Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου 73-28

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2016 17:09

 

            Δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση η Νίκη Βόλου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ο οποίος επικράτησε εύκολα με 73-28 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ γυναικών.

            Οι γηπεδούχοι πήραν από το πρώτο δεκάλεπτο μεγάλη διαφορά στο σκορ και στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Εκτός από τις πολλές απουσίες που είχε η Νίκη Βόλου στερήθηκε και των υπηρεσιών της βασικής της πλέι μέικερ, Ευαγγελίας Μπράχου η οποία δεν έχει αναρρώσει πλήρως από μία ίωση που την ταλαιπώρησε και αγωνίστηκε μόνο για ένα μικρό διάστημα για να βοηθήσει την ομάδα.

            Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Γ.Σ. Νίκη Βόλου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου για την άψογη φιλοξενία.

Διαιτητές: Τσιρόγλου-Ιορδανίδης

Τα δεκάλεπτα: 25-7, 43-12, 61-21, 73-26

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου 17 (3), Σαρακατσάνη, Γαλιατσάτου 6 (1), Αγαγιώτου 8, Σουλτάνη 12 (1), Χούτα 2, Αρτεμισίου 2, Ζέρβα 7, Ζήτη 3, Αγκάνη 4, Διαμαντοπούλου 12, Βογιατζάκη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στεργιόπουλος): Παγκαλίδου 7, Γεροκώστα 4, Παρασχάκη 3, Ντέγκα, Ματθαϊακάκη, Ντόβα, Κοπάνου, Μπράχου, Μουρδουκούτα 2, Χρήστου 2, Στρίγκου 1, Μάντζου 7.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass