ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ, ΠΟΕ, ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ

Νίκες χρυσάφι στη μάχη της σωτηρίας

*Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας έκαμψε την αντίσταση του Αετού Μακρυχωρίου με 2-0 *Εύκολα ο Αχιλλέας Φ. στο Αβέρωφ (0-4)

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2016 8:41

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Συναρπαστική εξέλιξη παρουσιάζει η μάχη της σωτηρίας στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το ενδιαφέρον παραμένει αδιάπτωτο μετά τα αποτελέσματα και της χθεσινής 20ής αγωνιστικής της διοργάνωσης από την οποία ξεχώρισαν οι εκτός έδρες νίκες του ΠΟΕ με 3-1 μέσα στο Καλοχώρι, του Αετού Αμυγδαλέας με 1-0 στο Δαμάσι, του Σμόλικα Φαλάνης με 3-2 στη Νεάπολη επί του Ηρακλή Λάρισας αλλά και της Δήμητρας Γιάννουλης με 2-1 στη Ν. Πολιτεία. Εξίσου σημαντική εκτός έδρας νίκη στην προσπάθειά της να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής πέτυχε και η Δάφνη Γλαύκης με 3-2 μέσα στη Χάλκη σ’ ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι.

Από κει και πέρα ο πρωτοπόρος Απόλλωνας Λάρισας έκαμψε την αντίσταση του Αετού Μακρυχωρίου που αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος με 2-0 και συνεχίζει ακάθεκτος προς τον τίτλο, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε εύκολα από το Αβέρωφ κερδίζοντας με το ευρύ 4-0.

Στη Φαλάνη το γειτονικό ντέρμπι του Φαλανιακού με τον Αμπελωνιακό έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ενώ στο Βλαχογιάννι η τοπική Δόξα κατάφερε στα τελευταία λεπτά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου Αγ. Αναργύρων, φτάνοντας στην τρίτη θέση την ομάδα της Αστραπής.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ηρακλής Λάρ.-Σμόλικας  2-3

Απόλλων Λάρ.-Μακρυχώρι           2-0

Χάλκη-Γλαύκη    2-3

Δαμασιακός-Αμυγδαλέα               0-1

Καλοχώρι-Π.Ο.Ε.              1-3

Βλαχογιάννι-Άγ. Ανάργυροι          2-0

Αστραπή Ν. Π.-Δήμητρα Γιάνν.    1-2

Φαλανιακός-Αμπελωνιακός         0-0

Αβέρωφ-Αχιλλέας Φ.      0-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Λάρ.    54-6       52

Αχιλλέας Φ.        32-8       47

Αστραπή Ν. Π.   36-13     34

Βλαχογιάννι        36-34     34

Φαλανιακός        27-19     33

Σμόλικας              25-18     31

Καλοχώρι            27-30     31

Δαμασιακός        34-25     31

Δήμητρα Γιάνν.  20-16     31

Αμυγδαλέα         22-24     28

Μακρυχώρι        27-32     26

Π.Ο.Ε.   20-19     25

Γλαύκη 22-31     22

Άγ. Ανάργυροι    23-32     21

Αμπελωνιακός   16-34     19

Ηρακλής Λάρ.     19-34     13

Αβέρωφ               16-46     11

Χάλκη    21-54     4

*Εκκρεμεί το β’ ημίχρονο του αγώνα Π.Ο.Ε-Αστραπή Ν. Π. (3-0).

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/1, 15.00)

Φαλανιακός - Αστραπή Ν. Π.

Αμπελωνιακός - Βλαχογιάννι

Δήμητρα Γιάνν. - Καλοχώρι

Αγ. Ανάργυροι – Δαμασιακός

ΠΟ Ελασσόνας - Χάλκη

Αμυγδαλέα - Απόλλων Λάρ.

Γλαύκη - Ηρακλής Λάρ.

Μακρυχώρι – Αβέρωφ

Αχιλλέας Φ. – Σμόλικας

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΜΥΝΑ

Η κλειστή άμυνα του Αετού Μακρυχωρίου δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τη νίκη παραβιάζοντας δύο φορές την αντίπαλη εστία και να συνεχίσουν έτσι την πορεία τους προς τον τίτλο.

Στο 35’ ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυριάκου. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μπόντε από τον Ι. Δάσσιο που στη φάση αυτή αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Η εξέλιξη αυτή δυσκόλεψε τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι συνέχισαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Παρ’ όλα αυτά προσπάθησαν να απαντήσουν στο 40’ με τον Δαλαμπύρα, ενώ η μεγάλη φάση σημειώθηκε στο 70’ όταν ο Νικούλης έχασε τετ α τετ.

Τελικά λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Απόλλωνας σφράγισε τη νίκη πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Χαρούλη μετά από ενέργεια του Κουβελά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζιώγας): Μπρέλλας, Αντωνόπουλος (75’ Νάτσης), Γιαννακόπουλος, Κολιός, Φλώρος, Λιλολάρι, Κουρδής, Κυριάκος, Νάστας (70’ Κουβελάς), Μπόντε (85’ Χαρούλης), Παλάσκας.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Σταυροθόδωρος): Κωνσταντίνου, Γκαμπέτας, Τίκος, Καλπίας, Δάσσιος Ι., Παυλόπουλος, Παπαδημητρίου (41’ Δάσσιος Δ.), Νικούλης, Τέας (80’ Αργύρης), Κουσιώρας (46’ λ.τ. Γκαραλιάκος), Δαλαμπύρας.

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε από το Αβέρωφ με το ευρύ 0-4. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν τον πρώτο λόγο σε όλο το παιχνίδι άνοιξαν το σκορ στο 8’ όταν μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα και πρώτη κεφαλιά του Οικονόμου, ο Τσιανάκας με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 52’ και πάλι μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Κομισόπουλος αυτή τη φορά με κεφαλιά έγραψε το 0-2, ενώ στο 58’ μετά από κάθετη μεταβίβαση του Νεμπεγλέρα ο Βούλγαρης με ψηλοκρεμαστό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 79’ ο Καραμπούζης με πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Βούλγαρη.

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Ευαγγέλου): Μάνος, Ζαφειρούλης Κ., Μούτσιος (80′ Μπέτσιος), Γκουτσιούδης, Ντελόπουλος, Κωφός, Γιώργης (46′ Κοδέλι), Παππάς (70′ λ.τ. Ράπτης), Ελευθέρογλου, Κουτσάκης, Καραγιώργος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Τλούπας, Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας (76’ Αναγνώστης), Πλιάγκας (65’ Ζαγγανάς), Λύτρας (72’ Τσετιροκλής), Βούλγαρης.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ Η ΔΟΞΑ

Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε το παιχνίδι στο Βλαχογιάννι όπου η τοπική Δόξα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου Αγ. Αναργύρων και ειδικότερα του τερματοφύλακα Παυλόπουλου που μέχρι το 80’ είχε κατεβάσει στην κυριολεξία ρολά και να πάρει τη νίκη με 2-0.

Οι γηπεδούχοι επιθετικά ήταν ενεργητικοί, δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα και βρέθηκαν πολλές φορές κοντά στο γκολ όμως ο Παυλόπουλος απέτρεψε τα σχέδιά τους. όλα μέχρι το 81’ όταν μετά από κόρνερ του Λιόλιου ο Ιωαννίδης με βολ-πλανέ άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις μετά από ωραίο συνδυασμό των Κοκόμπελη-Χαράλαμπου, ο Δ. Κοντοθανάσης ως τελικός αποδέκτης της μπάλας διαμόρφωσε με κοντινό πλασέ το τελικό 2-0.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το δοκάρι που είχε στο 18’ ο Γκουρομπίνος μετά από σουτ και αφού πρώτα αλλοίωσε την πορεία της μπάλας ο Παυλόπουλος, καθώς επίσης και μία κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι στο 60’ στον Γκουρομπίνο.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Αθανασούλης, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Κοντοθανάσης Δ., Λιόλιος Γκουρομπίνος (88’ Χαράλαμπος), Κοκόμπελης, Πατσιωτός (85’ Μήσιος Δ.), Ζηδρέλης (68’ Μήσιος Ν.).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Μητρακούλης (90’ Τσιάρας), Βίλλης, Βιλανάκης Ι., Μπακαρτζής, Μούμος, Ευαγγέλου, Γαδιτσάκης, Βιλανάκης Μ., Ρουμελιώτης, Αντωνόπουλος (85’ Τζεμολάρι).

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Χωρίς τέρματα έληξε το γειτονικό ντέρμπι της Φαλάνης ανάμεσα στον Φαλανιακό και τον Αμπελωνιακό.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά, δημιούργησαν ευκαιρίες και το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι έχοντας στο μυαλό τους και τον ημιτελικό του κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη προσπάθησαν να ξεκουράσουν κάποιους παίκτες όπως οι Αλεξανδρής, Βαρσάμης, Παπαγεωργίου.

Στο 8’ ο Φαλανιακός είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σουλιώτη, ενώ στο 30’ απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γωγάκο να στέλνει αυτός την μπάλα στο δοκάρι.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Βάιος, Πανταζής, Χριστιανίδης, Σουλιώτης, Ντανίκας (65’ Καζάκης), Μπλέντι, Κολοβός, Κόκκινος (46’ Βαρσάμης), Αλατάς, (46’ Παπαγεωργίου), Ιγγλέζος, Καρυώτης.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Νάρης): Βραζιτίκος, Γκόλτσος, Κωτούλας, Φετάου, Μαυρίδης, Γρηγορίου, Χατζούλης, Τζιαρτζιάνης, Μπέης, Βούκιας (70’ Λιόντος), Γωγάκος (85’ Πούλιος).

«ΧΡΥΣΟ» ΧΑΤ ΤΡΙΚ Ο ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ

Πολύ σημαντική νίκη μέσα στη Νεάπολη επί του Ηρακλή Λάρισας πέτυχε ο Σμόλικας Φαλάνης με 3-2 σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν όσο τίποτε άλλο τους βαθμούς. Παίκτης κλειδί για τους φιλοξενούμενους ο επιθετικός Κακαβίτσης που επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τη δεινότητά του στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα της ομάδας του, ενώ από την άλλη πλευρά σε ό,τι αφορά στον Ηρακλή αποχώρησε από το παιχνίδι εκφράζοντας παράπονα για τον κ. Αγγελούλη με αφορμή το γκολ που ακυρώθηκε στο 74’ (κι ενώ το σκορ ήταν 2-2) για φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το παιχνίδι ζεστάθηκε νωρίς, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Σμόλικας άνοιξε το σκορ. Η φάση ξεκίνησε από το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σκούπρα (βλέποντας τον Μπαταβάνη να επιχειρεί έξοδο). Ο Ψωμολιάς έτρεψε και προσπάθησε να διώξει την μπάλα προ της γραμμής χωρίς όμως να το καταφέρει και ο Κακαβίτσης που παρενέβη στη φάση έκανε το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα σημειώθηκε μία αμφισβητούμενη φάση όταν ο Αποστόλου κέρδισε φάουλ λίγα εκατοστά έξω από τη μεγάλη περιοχή κι ενώ βρίσκονταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο διαιτητής κ. Αγγελούλης κατελόγισε την παράβαση και «κιτρίνισε» τον αμυντικό των φιλοξενουμένων, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για κόκκινη κάρτα.

Στο 25’ ο Αποστόλου με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σμόλικα, ενώ στο 32’ ο Σπανός κέρδισε πέναλτι από τον Πατσή, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αποστόλου και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 42’ ο Σμόλικας πήρε ξανά τα ηνία στο σκορ, όταν μετά από φάουλ του Σκούπρα, ο Δάσσιος έστρωσε την μπάλα με το στήθος στον Κακαβίτση και ο τελευταίος με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 1-2.

Ο Ηρακλής απάντησε στην επανάληψη και έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Σπανό, αυτός επιχείρησε σουτ, παρενέβη στην πορεία της μπάλας ο Ψωμολιάς στέλνοντάς την στα δίχτυα.

Στο 74’ σημειώθηκε η επίμαχη φάση για τους γηπεδούχους όταν ο Γαρουφαλιάς διείσδυσε στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά, έβγαλε μία συρτή σέντρα, αλλά ο τερματοφύλακας Μόρας δεν έπιασε την μπάλα. Ο Αποστόλου έκανε την προβολή, την ίδια στιγμή ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων με μπλονζόν προσπάθησε να μπλοκάρει αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Οι μεν γηπεδούχοι ζήτησαν να μετρήσει το γκολ αλλά ο διαιτητής κ. Αγγελούλης είχε αντίθετη άποψη καταλογίζοντας φάουλ στον τερματοφύλακα.

Στο 78’ ένα κοντινό πλασέ υπό πίεση του Δάσσιου πέρασε ελάχιστα άουτ, για να φτάσουμε στο 84’ όταν ο Κακαβίτσης αποφάσισε να πάρει εκ νέου την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι ο έμπειρος επιθετικός μετά από κεφαλιά πάσα του Κολοβού με νέα κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπαταβάνη διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Γαρουφαλιάς, Μπαλαμώτης (85’ Φορτομάρης), Πότσης, Ψωμολιάς, Καπετάνι, Τσιάτας (75’ Λαβαντσιώτης), Ντονούδης, Σπανός, Μαυρομάτης (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Αποστόλου.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Μόρας, Πατσής, Δολιάνης, Κ. Κολοβός, Μάρκου, Λιανός, Χρ. Τανάγιας (79’ Β. Τανάγιας), Χρ. Κολοβός (35’ λ.τ. Κόκρας), Κακαβίτσης, Σκούπρας, Δάσσιος (89’ Μπουζούκας).

ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Αετός Αμυγδαλέας με 1-0 μέσα στο Δαμάσι επί του τοπικού Δαμασιακού και πρόσθεσε πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε σε αντεπίθεση στο 9’ ο Πάσιος με διαγώνιο πλασέ.

Ο Δαμασιακός πίεσε τον αντίπαλό του καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε πολλές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική αυτή του 48ου λεπτού όταν μετά από λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων η μπάλα κατέληξε στον Τζουμάκα ο οποίος προφανώς αιφνιδιάστηκε και κατά συνέπεια το σουτ που επιχείρησε δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Από την άλλη πλευρά ο Αετός αγωνίστηκε κυρίως με αντεπιθέσεις, είχε τις δικές του καλές στιγμές αι κυρίως τον τερματοφύλακα Παζιάνα σε ετοιμότητα και έφτασε σε μία πολύτιμη στη μάχη της σωτηρίας νίκη.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Καρακάνος (50’ λ.τ. Μπακαΐμης Στ.), Λέτσιος Κ., Αυλογιάρης, Γεωργαντζάς, Τσιάλτας, Γανός (75’ Λέτσιος Στ.), Δούκας (70’ Λούτσος Στ.), Μουσιάρης, Λόλας, Τζουμάκας.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δανιλούλης): Παζιάνας, Μαυρουδής Α., Ευαγγελούλης, Καφφές, Βαΐτσης, Σιούτας, Πολύζος, Πάσιος (79’ Τσιτουρτζής), Κυριάκος, Καφούσιας (89’ Πρίφτης), Μαυρουδής Ι. (74’ Ανδριανόπουλος).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε η ομάδα της Δάφνης Γλαύκης η οποία επιβλήθηκε στη Χάλκη του μαχητικού Ηρακλή με 3-2. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Φώτος με πέναλτι στο 15’ (το κέρδισε ο ίδιος) και στο αυτογκόλ του Μόκα στο 25’ ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα πίσω αλλά αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 31’ με τον Λυντέρη που μείωσε σε 1-2, όμως ο νεοαποκτηθείς Καλούσης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 58’ έκανε το 1-3.

Ο Ηρακλή συνέχισε να μάχεται και στο 72’ μείωσε σε 2-3 με τον Συκαλιά ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι.

Από κει και πέρα η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν και τους φιλοξενούμενους να πετύχουν ένα ακόμα γκολ για να σιγουρέψουν το αποτέλεσμα. Τελικά το 2-3 δεν άλλαξε με τη Δάφνη να φεύγει από τη Χάλκη με τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Μούτσιος): Πράπας, Σταμάτης, Τζεμολάρι (85’ Δεπάστας), Μόκας, Νταμήτρος (38’ λ.τ. Τραμπάκουλας), Τσακαβίτης (78’ Κατσιάβας), Ραπτοτάσιος, Ντινούλης, Συκαλιάς, Βογιατζής, Λυντέρης.

ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ (Σκύφτας): Κουκούτσης, Τσιώλης Ε., Καραχάλιος, Υφαντής, Μπιρόλ, Κολιοφούτης, Βεργής, Τσιώλης Ν. (78’ Αλεξανδρής), Αγγελακόπουλος (70’ Μπατζογιάννης), Καλούσης (85’ Βράκας), Φώτος.

«ΧΤΙΖΕΙ» ΣΕΡΙ Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη αυτή τη φορά μέσα στη Ν. Πολιτεία επί της τοπικής Αστραπής με σκορ 2-1 πέτυχε η Δήμητρα Γιάννουλης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με το κοντινό σουτ του Μανάκα. Οι γηπεδούχοι που δεν έχουν κερδίσει βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 25’ σκόραραν με τον Λιούσκα όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ παρά τις έντονες διαμαρτυρίες.

Τελικά η ισοφάριση για την Αστραπή ήρθε στο 55’ όταν μετά από φάουλ του Μολά, ο Μπέλτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 65’ ο Κατσαμάκας κέρδισε πέναλτι για τη Γιάννουλη, το οποίο εκτέλεσε ο Κοταρέλας γράφοντας το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ένα τετ α τετ του Μανάκα στο 70’ εξουδετέρωσε ο Μαγαζιώτης, όπως και ένα καλό σουτ του Εμμανουήλ στο 80’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 75’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σγουραλής της Ν. Πολιτείας.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Αρσένης): Μαγαζιώτης, Καλτσάς, Παπαμάνος, Σγουραλής, Καρκαντάς, Μολάς, Μπατζέλας, Λιούσκας, Γκιουρσάνης, Αρσένης, Μπέλτσιος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Γκουντρουμπής, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μπαμπάλης, Μανάκας, Θώμος, Κοταρέλας (85’ Τζουρτζουκλής), Αμπατζίδης (50’ λ.τ. Χατζηγρηγορίου Κ.), Μακρής, Κατσαμάκας (80’ Χατζηγρηγορίου Τ.).

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε μέσα στο Καλοχώρι με 3-1 ο ΠΟΕ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους και πήραν δίκαια το θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζουν με πολύ καλό ρυθμό τη φετινή τους προσπάθεια.

Στο 17’ ο Τσένος με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ΠΟΕ, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 35’ με το εύστοχο πέναλτι του Λουκανίκα. Το πέναλτι κέρδισε ο Παιδής από τον Γκαραβέλη.

Στο 72’ ο Ελευθεριάδης με πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος) έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΟΕ (1-2), ενώ στο 80’ ο Σινάπαλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΟΕ θα μπορούσε να είχε δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του ωστόσο σε τρεις περιπτώσεις -με τους Καραμάνο, Ματούλα και Θ. Κυρίτση- η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στο 55’ ένα φάουλ του Ματούλα εξουδετέρωσε με δυσκολία ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς (75’ Μηλιόπουλος), Έξαρχος, Μάρκου, Νεστορίδης, Σπυρόπουλος, Λουκανίκας, Μπούνα, Μακανίκας, Ταρταμπούκας, Παιδής (70’ Δάκτυλας).

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Μπούσιας, Περτζιόνι, Σινάπαλος, Κυρίτσης Αθ., Ματούλας, Τσένος (75’ Ντούφας), Ελευθεριάδης (85’ Καρυπίδης), Καραμάνος (65’ Γεωργούλας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass