ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ (0-0)

Και τώρα ο Αχαρναϊκός

*Αγωνία για Κουτσιανικούλη. Με τρένο ο Ζιάγκας είδε τον αντίπαλο της Παρασκευής

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2016 10:50

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ μπορεί να μην έφυγε με νίκη από τα Χανιά  κόντρα στην τοπική ομάδα(0-0), οι βασικοί της αντίπαλοι για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα(Απόλλων Σμύρνης και Κέρκυρα) πλησίασαν αλλά το μυαλό όλων είναι πλέον στο παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στον Αχαρναικό (6 μ.μ.) στο Ael Fc Arena.

Στον αγώνα αυτό οι «βυσσινί» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρηθούν με τη λήξη του πρώτου γύρου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς θα πάρει πληροφορίες για τον συγκεκριμένο αντίπαλο από τη Ζήση Ζιάγκα που ταξίδεψε με τρένο αυθημερόν στην Αθήνα  για να δει την αθηναϊκή ομάδα κόντρα στη Λαμία.

Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 4 μ.μ.. Γι΄ αυτό που όλοι αγωνιούν είναι σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Κουτσιανικούλης μετά τον τραυματισμό του καθώς σήμερα θα κάνει μαγνητική τομογραφία και εκφράζονται φόβοι να απουσιάσει για είκοσι μέρες. Ο παίκτης προχθές έμεινε στην Κρήτη για προσωπικές του υποθέσεις ενώ αναμενόταν χθες το βράδυ στη Λάρισα.

Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνισθεί ο Αναστασόπουλος που είναι τιμωρημένος. Ο Μπανούσης μάλλον θα εκτίσει την ποινή του (τέσσερις κίτρινες κάρτες) στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Το ευχάριστο είναι ότι υπολογίζεται ο Ναγιάρ που αρχίσει να βρίσκεται σε καλό επίπεδο προπόνησης.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η ΑΕΛ δεν κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από τα Χανιά εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς αλλά επεσήμανε ότι η ΑΕΛ μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ξέραμε ότι είχαμε έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα. Είχαμε κάποια νεύρα στο παιχνίδι μας αλλά ήμασταν και στα 90 λεπτά καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο και η μία ομάδα και η άλλη είχε ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες και έπρεπε να βάλουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Μπορεί η ΑΕΛ να παίξει καλύτερα και έχουμε τους παίκτες για να το πραγματοποιήσουμε αυτό. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Έχουμε αρκετούς αγώνες ακόμα να παίξουμε και ξέρουμε ότι κάθε αγώνας για εμάς είναι… πόλεμος. Σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα που πρέπει να τον κερδίσουμε».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες για να το κάνουμε. Ειδικά στη φάση του Κουτσιανικούλη θα μπορούσε να είχε δώσει την πάσα ή να και να έβαζε μόνος του το γκολ».

2.000.000 ΜΠΑΤΖΕΤ

Δηλώσεις έκανε και ο συνεργάτης του προπονητή των Χανίων, Κώστας Βερναδάκης, που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Χανιά-ΑΕΛ, μαζί με τον ποδοσφαιριστή των Χανίων, Βασίλη Ιωαννίδη.

Αναλυτικά ο Κώστας Βερναδάκης:

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο κ. Λυρώνης λυπάται που δεν είναι αυτή τη στιγμή εδώ. Σε όλο το παιχνίδι ήταν στον πάγκο με υψηλό πυρετό, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει και γι’ αυτό το λόγο είμαι εγώ εδώ. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει μπάτζετ περίπου 2.000.000 ευρώ. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να σταματήσουμε τα ατού αυτής της ομάδας. Τα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια γιατί το κατάφεραν σε πολύ μεγάλο βαθμό και όχι μόνο αυτό, θεωρώ ότι στο παιχνίδι είχαμε τον έλεγχο ακόμα κι όταν δεν είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας, αλλά κι όταν είχαμε την μπάλα. Αυτό που μας μένει, είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο β’ ημίχρονο έχασε κι η Λάρισα δυο κλασικές ευκαιρίες, αλλά αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Εμείς αυτό που κρατάμε, είναι η πολύ καλή εικόνα των παιδιών. Το "Χ" είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες και συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Και πάλι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Τις τελευταίες 10 μέρες έχουμε παίξει 4 παιχνίδια εκ των οποίων τα 2 με τον Ολυμπιακό. Ο βαθμός δυσκολίας και καταπόνησης των παιδιών ήταν πάρα πολύ μεγάλος και σήμερα, παρά την κούραση, τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Αναλυτικά ο Βασίλης Ιωαννίδης

«Ξέραμε ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Καταφέραμε να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας και να βγούμε πολλές φορές μπροστά για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και τους 3 βαθμούς. Ημασταν καλύτεροι αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι, όμως όπως έχουμε μάθει, αν δεν μπορείς να το κερδίσεις, καλύτερα να μην το χάσεις. Πήραμε ένα βαθμό, δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι αλλά τι να κάνουμε… Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»...

Για το αν το χειροκρότημα στο τέλος από τον κόσμο τους δίνει δύναμη:

«Εννοείται, σίγουρα. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε και εμείς θα δίνουμε το 100% ή το… 1000% για τον κόσμο και για την ομάδα».

Για τον ίδιο και την εμφάνισή του:

«Τι να πω… Η ομάδα να κερδίζει και όλα τ’ άλλα καλά. Άμα κερδίζει η ομάδα είμαστε κι εμείς

Κούγιας : Λάθος ο ορισμός

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μιλώντας χθες στην «Ε για τη διαιτησία στάθηκε στον ορισμό του διαιτητή  κ.Μπλάνα που θεώρησε ότι στο πρώτο μέρος αδίκησε τους «βυσσινί» καταλογίζοντας ανύπαρκτα  φάουλ που εκνεύρισαν τους παίκτες. Είπε τα εξής: «Ήταν λάθος να ορίζεται ο γαμπρός του πρώην αντιπροέδρου της ΕΠΟ κ.Σταθόπουλου στον οποίο είμαι μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass