ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΡ.ΜΟΥΛΤΣΙΑΣ

Ο Οικονόμος έχει μέταλλο…

* Και θα μείνει στη Γ' Εθνική κατηγορία

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2016 8:46
Χρήστος Μουλτσιάς Χρήστος Μουλτσιάς

 

 

 

Μεγάλη μάχη θα δώσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στον 2ο΄ομιλο της  Γ΄Εθνικής κατηγορίας για τη σωτηρία και παρά τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, ελπίδες εξακολουθούν να υπάρχουν για τη σωτηρία.

Οι διοικούντες προσπαθούν να ενισχυθεί  η ομάδα, αποκτήθηκε έως τώρα ο έμπειρος επιθετικός Χρήστος Βελετάνης, ενώ αναμένονται δυο-τρεις ακόμη μεταγραφές, τις επόμενες ημέρες.

Χθες ο πρόεδρος των «Πράσινων Χρήστος Μουλτσιάς ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά για τη σωτηρία της ομάδας, επισημαίνοντας τα εξής: «Ο Οικονόμος έχει μέταλλο και θα το παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, για να παραμείνει η ομάδα στην Γ΄Εθνική. Με τους προπονητές Γιώργο Καλτέκη και Νίκο Φώλλα, με τα παιδιά και τη στήριξη των φιλάθλων, θα δώσουμε πολλές μάχες, αλλά στο τέλος θα είμαστε μέσα από αυτό τον «πόλεμο», εμείς οι νικητές.

Μας ενδιαφέρει μόνο ο Οικονόμος και όχι το τι κάνουν οι άλλοι.  Η Τσαριτσάνη θα σωθεί και δεν θα είναι μέσα στις οκτώ ομάδες που θα υποβιβασθούν. Την Κυριακή θέλουμε να είναι γεμάτο το «Γ.Μητσιμπόνας» και ο αντιπαλός μας ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, θα υποταχθεί στην ανωτεροτητά μας.

Αρχίζει η αντεπίθεση για την παραμονή, έχουμε μια ομάδα που είναι οικογένεια και το δηλώνω με βεβαιότητα, ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

                                                                 ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass