ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Κανονικά στο πρόγραμμα ο Πάτο

*Επανέρχεται ο Μαρουκάκης- Διάφορα σχήματα δοκίμασε ο Σέρβος τεχνικός

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2016 10:48
 Ο Πάτο τέθηκε στη διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκ Ο Πάτο τέθηκε στη διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκ

ό

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Football League και η ΑΕΛ θα υποδεχθεί μεθαύριο  Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο AEL FC ARENA, τον Αχαρναϊκό.

Ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή και να εκμεταλλευτούν  παράλληλα τυχόν στραβοπάτημα του Απόλλωνα Σμύρνης και της Κέρκυρας, ώστε να αυξήσουν τη διαφορά.

Οι «βυσσινί» έχουν μια πολύ καλή παρουσία έως τώρα, δείχνουν δυνατοί στη μάχη της ανόδου, όμως σίγουρα δεν πρέπει να επαναπαυθούν διότι και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, χρειάζεται να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία.

Από αγωνιστικής πλευράς, στη χθεσινή προπόνηση ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς δοκίμασε διάφορα σχήματα, καθώς και πάλι θα υπάρξουν δυο αναγκαστικές απουσίες, σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στα Χανιά.

Δεν υπολογίζονται λοιπόν  ο Βασίλης  Κουτσιανικούλης που όπως έγραψε και χθες η «Ε» εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού του θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες  περίπου, όπως και ο Νίκος Αναστασόπουλος, που συμπλήρωσε από τις προηγούμενες αγωνιστικές, επτά κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να απουσιάσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, στο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ, με τον Αχαρναϊκό.

Από την άλλη πλευρά επανέρχονται ο Μαρουκάκης που εξέτισε την ποινή του και εκτός απροόπτου ο Πάτο, που μπήκε χθες κανονικά στο πρόγραμμα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Κανονικά να σημειώσουμε ότι ακολουθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων και ο Ναγιάρ.

ΜΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ

Το παιχνίδι στο οποίο δεν θα αγωνιστεί για την ΑΕΛ ο τιμωρημένος, Κώστας Μπανούσης, επέλεξε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς, μαζί με το τεχνικό επιτελείο των «βυσσινί». Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο  Μπανούσης στο εκτός έδρας ματς με τα Χανιά στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League και ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς, δεν θα τον έχει στη διάθεσή του, στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο (20ή αγωνιστική) που θα γίνει στο AEL FC ARENA.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΟΥ ΚΑΒΑΚΑ

Σε δηλώσεις εν τω μεταξύ που έκανε ο τεχνικός του  Αχαρναϊκού, Τίμος Καβακάς, για το προσεχές ματς με την ΑΕΛ, τόνισε τα εξής: «Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε εκτός έδρας θα δουλέψουμε ταπεινά και ό,τι μας αναλογεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πάμε να το πάρουμε. Χαρήκαμε για τη νίκη επί της Λαμίας, ωραία, αλλά από εδώ πέρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που μας έρχεται την ερχόμενη Παρασκευή. Νομίζω ότι η ομάδα σιγά σιγά γίνεται πιο ποιοτική, νομίζω πως σιγά σιγά η ομάδα γίνεται πιο γρήγορη. Στόχος μας να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις μας για να είμαστε ανταγωνιστικότατοι για τη νέα περίοδο».

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η ΑΕΛ ενδέχεται να κάνει δύο μεταγραφές 24 χρονων παικτών, στην περίπτωση που βρεθούν αυτοί που θέλει ο Ράτκο Ντόστανιτς, για να είναι έτοιμοι να παίξουν και όχι να χρειασθεί χρόνος προσαρμογής.

Το βέβαιο είναι ότι θα εξετασθούν πολύ προσεκτικά παίκτες που θα προταθούν, τις τελευταίες αυτές ημέρες των μεταγραφών Ιανουαρίου.

ΧΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΠΛΙΩΝΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΥΡΝΒΑΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τύρναβος 2005 ενδιαφέρθηκε για να παραχωρηθούν ως δανεικοί ο Χάμος με τον Καμπλιώνη, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, διότι εξαρτάται και οι ίδιοι οι παίκτες το τι θα αποφασίσουν.

Τον Χάμο θέλει και η προηγούμενη  ομάδα του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ενώ για τον Καμπλιώνη αναφέρθηκε ότι ενδιαφέρθηκε η Πύδνα Κίτρους.

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ(13:00)

Σάββατο με Τρίκαλα οι Νέοι της ΑΕΛ

Με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα, θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα Νέων της ΑΕΛ το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στις 13:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος νέων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 30/1

13:00 ΑΕΛ-Τρίκαλα

14:00 Ολυμπιακός Β.-Αγρ. Αστέρας

15:00 Αναγέννηση Κ.-Πανσερραϊκός

Κυριακή 31/1

11:00 Λαμία-Ζάκυνθος

Ρεπό: Κέρκυρα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 11 αγώνες)

1. Αγροτικός Αστέρας     24

2. Κέρκυρα      17

3. Τρίκαλα       16

4. Πανσερραϊκός     15

5. Αναγέννηση Κ.    15

6. ΑΕΛ      9

7. Ολυμπιακός Β.    9

8. Λαμία 7

9. Ζάκυνθος     6

 *Την περασμένη Κυριακή η ΑΕΛ ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Αγροτικό Αστέρα, με 2-1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass