ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ ΣΤΟ AEL FC ARENA (18:00-OTE TV)

Με σοβαρότητα κόντρα στον Αχαρναϊκό

* Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και να μην υποτιμηθεί ο αντίπαλος

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2016 4:47

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πρωταθλήτρια χειμώνα θέλει να αναδειχθεί αύριο η ΑΕΛ , η οποία στο AEL FC ARENA θα αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο και επικίνδυνο Αχαρναϊκό (18:00-ΟΤΕ TV), στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η λαρισινή ομάδα φέρεται αποφασισμένη να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και παράλληλα να ικανοποιήσει με την εμφάνισή της τους φίλους της, που και πάλι θα βρίσκονται στο πλευρό της.

Στην πιο κρίσιμη καμπή της Football League, οι παίκτες της ΑΕΛ καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο πάθος την προσπάθειά τους, για να οδηγήσουν την ομάδα στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το ό,τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα, μετά από πολλή δουλειά σε καθημερινή βάση και φυσικά πολλές θυσίες.

Και αυτή την καλή αγωνιστική εικόνα πρέπει να διατηρήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε το όνειρο της ανόδου να γίνει πραγματικότητα.

Πάντως δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος προς τη Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ οφείλει να είναι έτοιμη για…όλα, διότι πολλοί ζηλεύουν τη «βασίλισσα» και τον κόσμο της.

Με σοβαρότητα καλούνται οι «βυσσινί» να αγωνισθούν αύριο στην αναμέτρηση κόντρα στον Αχαρναϊκό, παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και να μην υποτιμηθεί ο αντίπαλος, για να μην βρεθεί η ομάδα προ εκπλήξεων.

Οι παίκτες πρέπει να εφαρμόσουν σωστά τις εντολές που θα πάρουν από τον προπονητή τους Ράτκο Ντόστανιτς, να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ

Χθες στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία και ο Σέρβος τεχνικός δοκίμασε και πάλι διάφορα σχήματα.

Τέσσερις παίκτες, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Πάτο και Ναγιάρ διεκδικούν δύο θέσεις στο βασικό σχήμα της ενδεκάδας, καθώς δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Κουτσιανικούλης και ο τιμωρημένος Αναστασόπουλος.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ δοκίμασε και τον Νικολακάκη με τον Κοντοχρήστο στο αρχικό σχήμα.

Έτσι οι εννέα από τους έντεκα που αγωνίσθηκαν στα Χανιά θα είναι-εκτός απροόπτου- στη βασική ενδεκάδα και αναφερόμαστε στους Ξενοδόχοφ, Μασούρα, Βέρτζο, Κομεσίδη, Μπανούση, Ουρτάδο, Μπόγιοβιτς , Μονιάκη. Σημειώνεται ότι επανέρχεται και ο Μαρουκάκης που εξέτισε την ποινή του.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση στις 11 το πρωί και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή για την αυριανή κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΤΣΑΝΗΣ

Ο 30χρονος κοσμηματοπώλης στο επάγγελμα, Κώστας Κοτσάνης, από τον Σύνδεσμο Δράμας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αχαρναϊκό στο AEL FC ARENA(18:00).

Βοηθοί του είναι ο Δημήτριος Νατσιόπουλος από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας και ο Γεώργιος Χατζηνάκος από τον Σύνδεσμο Δράμας. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Μανώλης Ταπατζάς από την Ε.Π.Σ. Θράκης. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής, έχουν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/01-18.00

OTE TV ΑΕΛ – Αχαρναϊκός: διαιτ. Κοτσάνης (Δράμας), βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος (Αγγελάκης (Μακεδονίας), παρ. Ταπατζας (Θράκης)

Κυριακή 31/01-15.00

Πανελευσινιακός – Λαμία: διαιτ. Μπερτάκης (Χανίων), βοηθοί: Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), Μανούρας (Τρικάλων), 4ος Φωτιάς (Πέλλας), παρ. Ρουμπάνης (Ηλείας)

Παναχαϊκή – Καλλιθέα: διαιτ. Ρατσιάτος (Αργολίδας), βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), παρ. Χρονόπουλος (Μεσσηνίας)

Παναιγιάλειος – ΑΟ Χανιά: διαιτ. Πουλημάς (Κέρκυρας), βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής), 4ος: Κοσικίδης (Αθηνών), παρ. Ντούλης (Κορινθίας)

Αν. Καρδίτσας – Κισσαμικός: διαιτ. Κορδολαίμης (Αν. Αττικής), βοηθοί: Καραγιαννίδης, Κορτέσης (Αθηνών), 4ος Βρέσκας (Ημαθίας), παρ. Αβραμόπουλος (Φθιώτιδας)

ΑΟ Τρίκαλα – Ολυμπιακός Β.: διαιτ. Γκάμαρης (Αθηνών), βοηθοί: Τακόπουλος (Καρδίτσας), Λιαμπότης (Αθηνών), 4ος Παπαγεωργίου (Αθηνών), παρ. Σπύρου (Καστοριάς)

Απόλλων – Πανσερραϊκός (18:00 ΟΤΕ): διαιτ. Μουρτζάκης (Ηρακλείου), βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Πετρίδης (Χίου), 4ος Κακριδής (Κορινθίας), παρ. Τριανταφυλλίδης (Δυτ. Αττικής)

Δευτέρα 01/02 – 18.00 OTE TV

Κέρκυρα – Αγροτικός Αστέρας: διαιτ. Συμεωνίδης (Πιερίας), βοηθοί: Μωυσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών)

4ος Μαρόπουλος (Ημαθίας), παρ. Καρακελίδης (Πέλλας)

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΛΑΜΙΑ-ΑΕΛ

Τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της 18ης αγωνιστικής γνωστοποίησε η Football League, όπου τηλεοπτικά θα καλυφθούν 3 αγώνες. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου το Λαμία-ΑΕΛ, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ζάκυνθος-Απόλλων Σμύρνης OTE TV

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός

Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος

Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας

Κισσαμικός-Τρίκαλα

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Καλλιθέα-Κέρκυρα OTE TV

Λαμία-ΑΕΛ OTE TV

Χανιά-Εργοτέλης 3-0 α.α

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΕΛ

Τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων και της 19ης αγωνιστικής γνωστοποίησε η Football League. Από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 έως τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις και τηλεοπτικά θα καλυφθούν 3 αγώνες της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 το Πανελευσινιακός-ΑΕΛ, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας, και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Απόλλων Σμύρνης-Χανιά OTE TV

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Παναιγιάλειος-Λαμία OTE TV

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Κέρκυρα-Παναχαϊκή

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα

Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας

Πανσερραϊκός-Κισσαμικός

Ολυμπιακός Βόλου-Ζάκυνθος

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Πανελευσινιακός - ΑΕΛ OTE TV

Εργοτέλης – Αχαρναϊκός 0-3 α.α.

ΟΙ MONSTERS

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με την οποία ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους της ΑΕΛ, για τις ώρες διάθεσης εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα του πρωταθλήματος της Football League με τον Αχαρναϊκό,, αλλά και για τα νέα ημερολόγια που κυκλοφορούν για το 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters

«Ο Σύνδεσμος ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους της ΑΕΛ ότι οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό είναι:

Σήμερα 28/01 20:00-23:00

Αύριο 29/01 13:00-17:00

ΥΓ. Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των ημερολογίων 2016 του Συνδέσμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass