ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρχίζει την αντεπίθεση ο Δωτιέας

* Γρ. Γουργιώτης: «Κάθε ματς και ένας τελικός για την ομάδα μας»

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2016 4:48

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Εντυπωσιακές ήταν οι κινήσεις που έκανε η διοίκηση του Δωτιέα, με σκοπό να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας και να δώσει με πιο πολλές δυνάμεις, τη μάχη της παραμονής στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Αν μη τι άλλο μεταγραφές και από το εξωτερικό ίσως να μην περίμενε και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του αγιώτικου σωματείου, που βλέπει πλέον ότι υπάρχουν ελπίδες.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γρηγόρης Γουργιώτης ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έκανε ένα μαραθώνιο διαπραγματεύσεων προκειμένου να πείσει παίκτες να έρθουν στον Δωτιέα, τόνισε τα εξής: «Κάθε ματς θα είναι και ένας τελικός για την ομάδα μας. Αυτό που θέλω από την πλευρά μου είναι οι παίκτες να δίνουν σε όλα τα παιχνίδια το 100% από αυτό που μπορούν και θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπους και προσωπικές θυσίες. Θέλω όμως και τον κόσμο να γίνει αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια, ενώ μπορούν να μας βοηθήσουν και επιχειρήσεις από την επαρχία Αγιάς, παρότι υπάρχει και είναι κατανοητό σημαντικό πρόβλημα από την οικονομική κρίση. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλος και είμαι αισιόδοξος».

Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι οι: Τιάνκο Γιούρι Τανάκα, Πέδρο Ενρίκε, Φώτης Γκουντρουμπής, Ηλίας Καραγιάννης, Βασίλης Μάλτζαρης, Θανάσης Ουζούνογλου.

Επίσης γίνονται συζητήσεις και με έναν ακόμη παίκτη από ομάδα Γ' Εθνικής του 2ου ομίλου.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Σήμερα και μετά την απογευματινή προπόνηση στις 7.30 μ.μ., ο Δωτιέας θα κόψει τη βασιλόπιτα στην ταβέρνα «Χατζάκος» στην Αγιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass