ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ 1-0

Πρόκριση και «9 στα 9» για την ΑΕΚ

* Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός που έφερε 1-1 στην Τρίπολη

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2016 0:28

 

Εννέα ματς, ισάριθμες νίκες μέσα στο 2016 για την ΑΕΚ, που χθες επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο», στη ρεβάνς των προημιτελικών κυπέλλου. Έτσι , σε συνδυασμό με το 4-1 του ΟΑΚΑ, ο «Δικέφαλος» έγινε η δεύτερη ομάδα που εξασφαλίζει την πρόκριση στους «4» μετά τον Ολυμπιακό. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Πέτρος Μάνταλος στο 50ο λεπτό.

Το σερί δεν διεκόπη ούτε χθες και πλέον στο πρόγραμμα υπάρχει ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (Κυριακή) και ο στόχος της 10ης διαδοχικής νίκης. Όσο για το κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα του Πογέτ συμπλήρωσε 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με συντελεστή τερμάτων 20-1!

Διαιτητής: Θάνος

Κίτρινες: Ζουκουλίνι

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (14’ λ.τρ. Χουάντερσον), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (68’ Πασσάς), Μπουλούτ (77’ Λουκίνας), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Βέλλιος.

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Μπαρόχα, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (3’ λ.τρ. Γκάλο), Σιμόες, Σουκουλίνι (68’ Κορδέρο), Μάνταλος, Πλατέλλας (68’ Πέκχαρτ), Μπουονανότε, Τζεμπούρ.

* Από ένα απρόοπτο... έλαχε στις δύο ομάδες με το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Μόλις στο 2’ ο Σοϊλέδης υπέστη τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον Γκάλο ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά αριστερά, ενώ στο 14’ τραυματίστηκε ο Χουάντερσον κι έτσι κάτω από τα δοκάρια του «Γηραιού» βρέθηκε ο Περνίς.

*Ο Ολυμπιακός πέρασε με άνεση στα ημιτελικά του κυπέλλου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και σε συνδυασμό με το 5-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», συνεχίζει την πορεία του για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Ιγκλέσιας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 20', για να ισοφαρίσει ο Ντα Κόστα για τους πρωταθλητές στο 53ο λεπτό. Το ματς της Τρίπολης ήταν μια τυπική διαδικασία και ο Μάρκο Σίλβα βρήκε την ευκαιρία να βάλει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής. Από το 86' ο Αστέρας αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντούντου.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Αλόκο, Ντουντού, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (55' Χαμντανί), Μάσα (72' Ιγκόρ), Τσοκάνης, Μουκάμ, Γιάννου (76' Ιωαννίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας (46' Σάλιακας), Μπουχαλάκης (90+1' Λάτσι), Κασάμι, Κολοβός, Φουστέρ (90+1' Μανθάτης), Σεμπά, Πουλίδο.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ (10/2)

19:30 (Περιστέρι) Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (0-0)

ΠΕΜΠΤΗ (11/2)

19:30 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (1-1)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass