ΠΟΙΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΝΩΛΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ

Μένει αλλά εκτός ομάδας...

* Φιλική νίκη επί ομάδας των Σκοπίων με γκολ του Πάτο. Εντυπωσίασε ο Ρέντζας * Συνάντηση μεταξύ Κούγια και Κυριακού. Αλλαγή προεδρίας στην ΠΑΕ για νομικούς λόγους * Θετικό δεδικασμένο για την αδειοδότηση δημιουργεί απόφαση της ΕΕΑ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2016 10:30

 

Του Σωτ. Κέλλα

Νέο επεισόδιο προστέθηκε στο σίριαλ του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΛ Μανώλη Νικολακάκη καθώς αρχικά ανακοινώθηκε η πρόθεση της ΠΑΕ να λύσει τη συνεργασία μαζί του αλλά επειδή ήταν τελευταίες μέρες του δόθηκε και το περιθώριο της παραμονής του στην ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε, αγωνίσθηκε σε φιλικό παιχνίδι(είχε και καλή αντιμετώπιση από τον κόσμο) αλλά φαίνεται ότι άλλαξαν τα δεδομένα… Πληροφορίες θέλουν να υπήρχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ.Κούγια που τον ρώτησε γιατί δεν έλυσε το συμβόλαιό του με περιθώριο άνω των δέκα ημερών να βρει ομάδα και πρόθεση της ΠΑΕ είναι πλέον να προπονείται ο παίκτης ατομικά από τη στιγμή που αποκτήθηκαν και δύο ποδοσφαιριστές στη θέση του ο Ρέντζας και ο Ζέρης.

Στο μεταξύ ένας εξ αυτών ο Ρέντζας ήταν ο καλύτερος παίκτης(μαζί με τον Δημήτρη Καπό) στο προχθεσινό φιλικό που έγινε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων κόντρα στην ομάδα δεύτερης κατηγορίας των Σκοπίων Euromilk Gorno Lisice που κάνει χειμερινή προετοιμασία τον Πλαταμώνα.

Η λαρισινή ομάδα υπό το βλέμμα αρκετών θεατών(βοήθησε και η καλοκαιρία) κέρδισε με γκολ του Πάτο 1-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρητικού.

Ο τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς χρησιμοποίησε τους τρεις από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες. Δαμιανάκης και Ρέντζας ξεκίνησαν βασικοί, ο Ζέρης πέρασε αλλαγή στο β’ ημίχρονο, ενώ ο Βαρέλα κρίθηκε – από το ιατρικό τιμ – προτιμότερο να προπονηθεί, για να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας πριν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Για πρώτη φορά μετά από την τιμωρία του συμμετείχε σε αγώνα (έστω φιλικό) ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ, ενώ ευκαιρία από τον Ντόστανιτς πήραν οι νεαροί Μαστακούλης και Καραλούλης από την ομάδα Νέων.

Για την ΑΕΛ τον αγώνα ξεκίνησαν οι Καβουσάκης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Ρέντζας, Κοντοχρήστος, Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Κρητικός, Πάτο, Μαρουκάκης, Χοτζάλι. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Καπός, Ζέρης, Νικολακάκης, Μαστακούλης και Καραλούλης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Προχθές υπήρξε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Νίκου Κυριακού όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις σε θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ενώ συμφωνήθηκε να κάνουν και κοινή γιορτή για να φανεί ενιαία η ομάδα.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Για νομικούς λόγους η ΠΑΕ ΑΕΛ, σύμφωνα με κύκλους της, θα προχωρήσει σε αλλαγή προέδρου αλλά χωρίς βιασύνη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον νέο κώδικα που διέπει τον δικηγορικό σύλλογο απαγορεύεται μέλος του συλλόγου να βρίσκεται στη διοίκηση ανώνυμης εταιρίας ακόμα και όταν δεν ασκεί εκτελεστικό ρόλο. Θα πρέπει να πάρει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο αλλά θεωρείται δύσκολο να επιτευχθεί.

Για τον λόγο αυτό ο κ. Κούγιας προσανατολίζεται να έρθει σε επαφή με ορισμένα άτομα στους οποίους θα προτείνει τη θέση του προέδρου. Μεγαλομέτοχος θα παραμείνει ο ίδιος αφού εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ

Η υπόθεση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΛ, ύστερα από σχετικά αιτήματα των δύο πρώην ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, Γιώργου Αμπάρη, Νίκου Αραμπατζή, απορρίφθηκε. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ: «Αίτηση των αθλητών Γεωργίου Αμπάρη και Νικολάου Αραμπατζή περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ. (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ».

Αυτό δημιουργεί θετικό δεδικασμένο στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ ΑΕΛ για να διαγραφεί από το ΓΕΜΗ η εκκαθαρισθείσα ΠΑΕΑ.

Και μια ακόμα είδηση για το θέμα αυτό στις 8 Μαρτίου ορίσθηκε η τριτανακοπή Πηλαδάκη κατά του δημοσίου για διαχειριστικό έλεγχο στην εκκαθαρισθείσα ΠΑΕ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΟΥΚΑΚΗΣ

Ο 36χρονος ρέφερι Γεώργιος Φουκάκης, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ηρακλείου κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας την ερχόμενη Δευτέρα (08/02, 18:00). Βοηθοί του θα είναι ο Παναγιώτης Κορτέσης από τον Σύνδεσμο Αθηνών και ο Αντώνιος Δασκαλάκης από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο Ιωσήφ Δασκαλάκης από την Ένωση Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τζιμενάκης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

15:00 Ζάκυνθος-Απόλλων Σμύρνης OTE TV: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Κωστάντιος (Εύβοιας), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), 4ος: Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής), παρ.: Μοιραδωράκης(Πειραιά)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου (15:00)

Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός: Παπαγεωργίου (Αθηνών), Πήττας (Ηλείας), Λυμπερόπουλος (Αθηνών), 4ος: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), παρ.:Ταπραντζής(Αιτωλοακαρνανίας)

Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος: Κουλούδης (Λέσβου), Γεωργακόπουλος, Χαλβατζάκος (Πειραιά), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), παρ.: Βασσάλος(Χανίων)

Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας: Μπουρμασόπουλος (Λάρισας), Αναστασίου, Καρακώστας (Λάρισας), 4ος: Ζούγρας (Κοζάνης), παρ.: Τελλίδης(Καβάλας)

Κισσαμικός-Τρίκαλα: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Κοντιζάς (Πειραιά), Πάγκαλος (Λασιθίου),4ος: Αντωνίου (Αθηνών), παρ.:Κόνιαρης(Εύβοιας)

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός: Αγγελάκης (Μακεδονίας), Κελαζόγλου (Χαλκιδικής), Δεμερτζής (Πέλλας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), παρ.: Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

15:00 Καλλιθέα-Κέρκυρα OTE TV: Τίκας (Καρδίτσας),Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Τακόπουλος (Καρδίτσας), 4ος: Κακρίδης (Κορινθίας), παρ.:Παναγιωτόπουλος(Αργολίδας)

18:00 Λαμία-Λάρισα OTE TV: Φουκάκης (Ηρακλείου), Κορτέσης (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου), 4ος: Σφακιανάκης (Αθηνών), παρ.: Τσιμενάκης(Μακεδονίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass