Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

*Θέλει πλέον νίκη στη Φιλιππιάδα για να εξακολουθεί να ελπίζει

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2016 8:43

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε χθες το απόγευμα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη, με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» που αγωνίσθηκαν με τέσσερις απουσίες (Τασιούλης, Καρλιάμπας, Κρίτσας, Λούγκος), προσπάθησαν φιλότιμα, όμως ήταν πολύ δύσκολο να βρούνε διαδρόμους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, στην περιοχή της αρτινής ομάδας.

Ο Καραϊσκάκης που ευτύχησε να πετύχει το γκολ στο 20’ με κεφαλιά του Φέτση, διαχειρίσθηκε όπως έπρεπε το γκολ και με τους έμπειρους παίκτες που έχει στο ρόστερ του, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, χωρίς να εντυπωσιάσει.

Η πρώτη καλή ευκαιρία καταγράφεται  από τον Τύρναβο και τον Λίταινα στο 9′ όταν στο δυνατό σουτ που επιχείρησε, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ, από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σικαλιά.

Στο 20΄, ο Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ. Από δεξιά ο Κόλλινς επιχείρησε την σέντρα, ο Ευαγγέλου έπιασε την πρώτη κεφαλιά και με δεύτερη κεφαλιά ο Φέτσης την έστειλε στα δίχτυα και έγινε έτσι το 0-1.

Για το γκολ οι  γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν,  πως ο σκόρερ ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ. Στο 33′ η ΑΕ Καραϊσκάκης απείλησε ξανά με τον Φέτση που σούταρε άουτ.

Στην επανάληψη έγινε παιχνίδι κέντρου, με πολλές μονομαχίες εκατέρωθεν και λίγες φάσεις μπροστά και στις δυο εστίες.

Στο 60΄οι Τυρναβίτες με τον Βούζα είχαν μια καλή στιγμή, ενώ στο 68΄μετά από σέντρα του Γυφτοκώστα, ο Ευαγγέλου έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παπαγιάννη.

Αμέσως μετά στο 69’ μετά από κόρνερ του Σβερκούλη, ο Κωστούλας έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

Στο 76΄ο δραστήριος  χθες Σβερκούλης βρήκε τον Βούζα που μπήκε στην περιοχή, αλλά στην πάσα που έκανε για να βρει κάποιον συμπαίκτη του, έδιωξαν την μπάλα αμυντικοί του Καραϊσκάκη.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης(90’ +4), μετά από εκτέλεση φάουλ του Σβερκούλη, μέσα στην περιοχή πήγε να δημιουργηθεί  σύγχυση, όμως αμυντικοί των φιλοξενουμένων απομάκρυναν την μπάλα και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης.

Μετά από το 0-1, οι «κυανέρυθροι» θέλουν  πλέον  μόνο νίκη στη Φιλιππιάδα  την ερχόμενη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου,  για να εξακολουθούν να ελπίζουν στην παραμονή.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Εμμανουήλ Σκουλάς, που είχε βοηθούς τους κ.Νίκο Σάββα και Ανδρέα Ζυγκερίδη, όλοι του Συνδέσμου Σερρών. Ο διαιτητής ήταν κοντά στις φάσεις, ενώ για το μοναδικό γκολ από την πλευρά του Τυρνάβου υποστηρίζεται πως υπήρχε περίπτωση οφσάιντ, ο επόπτης κ.Ζυγκερίδης-όπως ανέφερε ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων»-του είπε ότι τον κάλυπτε το νούμερο13(Παπαχρήστος).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Τύρναβο οι Καρατάσιος(24΄), Μανιώτης(48΄), Σβερκούλης(90’ +2), ενώ από τον Καραϊσκάκη οι Χούσος(2΄), Σικαλιάς(69΄), Μεντής(75΄),  Παπανίκου(87΄), Δημητρίου(90΄), ενώ ο Κόλλινς μια κίτρινη κάρτα στο 90’ +3 και μετά τον αγώνα δέχθηκε τη δεύτερη, την οποία επιδίωξε.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ  2005(Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Παπαχρήστος (82’Νούσιος), Μπαρούτας (88′ Τσιάγκος), Αϊβάζης, Καρατάσιος, Μανιώτης, Χρηστίδης (46′ Κόκκορας), Σβερκούλης, Βούζας, Λίταινας, Κωστούλας.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Χαριτίδης (55′ Γυφτοκώστας), Φέτσης (70’Μεντής), Ευαγγέλου (81′ Δημητρίου), Μπουσινάκης, Μποτονάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass