ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ

Εξαιρετικός ο Γιάννης Τσαγγαλίας της ΕΑΛ

* Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 65 κιλών

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2016 8:36

Πριν από λίγες ημέρες διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Ζοφριάς, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελευθέρας πάλης Ανδρών. Σ’ αυτό η ομάδα της ΕΑΛ συμμετείχε με τρεις αθλητές οι οποίοι κέρδισαν εντυπώσεις και μετάλλια. Την παράσταση έκλεψε βέβαια από πλευράς ΕΑΛ ο Τσαγγαλίας Γιάννης στην κατηγορία των 65 κιλών, όπου μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση. Ο παλαιστής της ΕΑΛ αν και έφηβος ακόμη ηλικιακά, κατάφερε να νικήσει μεγαλύτερους αντιπάλους και ηττήθηκε μόνο από τον πρωταθλητή της κατηγορίας και διεθνή με την Εθνική ομάδα ανδρών Αρουζμανίδη του Αγ. Γεωργίου Σερρών, με 12-5 στα σημεία. Ο παλαιστής της ΕΑΛ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του και τώρα βάζει στόχο την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που θα διεξαχθεί τον Απρίλη. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ετοιμάζει τις βαλίτσες του και για το εξωτερικό. Τέλος καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν χωρίς να κερδίσουν κάποιο μετάλλιο και οι Αθανασιάδης Κων/νος στα 86 κιλά και Κρίκης Π. στα 125.

Ο προπονητής του συλλόγου Νίτσιος Αλέξανδρος αλλά και ο συνεργάτης του Στάμου Απόστολος, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των παλαιστών. Τέλος και το Δ.Σ. της ΕΑΛ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μπαρμπούτη Σπύρο αλλά και τον έφορο του τμήματος κ. Μπαλογιάννη Ηλία συνεχάρησαν τόσο τον Τσαγγαλία όσο και τους άλλους αθλητές του τμήματος πάλης της ΕΑΛ, ευχόμενοι επιτυχίες, στους επόμενους αγώνες που θα δώσουν.

Η διοίκηση ενημερώνει επίσης τους μικρούς φίλους ότι όσοι από αυτούς ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα της πάλης μπορούν να επισκεφτούν τον χώρο των προπονήσεων καθημερινά στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων του ΕΑΚ Λάρισας από τις 7 μ.μ.-9 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass