Εκοψε πίτα το πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων ''΄Αθληση και Γυναίκα''

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2016 15:25

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν τα τμήματα του προγράμματος του Δήμου Λαρισαίων ¨΄Αθληση και Γυναίκα¨ την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στον ¨Μύλο 1927¨.

Η συμμετοχή των αθλουμένων γυναικών ήταν καθολική και δημιούργησε το αδιαχώρητο στο κέντρο και η διασκέδαση διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι τυχερές της βραδιάς ήταν οι κ. Κουγκουλή Κική, Ξηρού Βάντα, Κεφαλά Ρούλα που πήραν από μια δωροεπιταγή από το κατάστημα αθλητικών ειδών ¨SAKORAFA Sportswear¨.

Το πρόγραμμα ¨΄Αθληση και Γυναίκα¨ υλοποιείται χρόνια σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας από το Δήμο Λαρισαίων με απόλυτη επιτυχία και αυτό φαίνεται από την συμμετοχή των αθλούμενων γυναικών που ξεπερνά τις 800 και από την άψογη εφαρμογή του προγράμματος και από το μεράκι που δείχνουν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Αρσενίου Νίκος, Αλεξάνδρου Νατάσα, Βράκα Μίνα, Ζιώγα Αργυρώ, Κουρίνου Ματίνα, Καλαντζή Ελένη, Κουτίνα Σταυρούλα Λαδοπούλου Σταυρούλα, Λαγού Βασιλική, Μανώλα Ελένη, Μπασιά Βάϊα, Νικόπουλος Ιωάννης, Σαμουρέλη Σοφία, Χατζή Σοφία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας κ.Μπατζανούλης Αλέξανδρος, ο εντεταλμένος για τα θέματα Αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος κ.Κωσταρόπουλος Γεώργιος, ο προϊστάμενος του Αθλητικού τμήματος κ.Τσίρκας Στυλιανός και η Διαμερισματική Σύμβουλος κ.Γιωτάκη Γεωργία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass