Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ΣΠΑΕΙ ΤΗ «ΣΙΩΠΗ» ΤΟΥ ΣΤΗΝ «Ε»

Τσιώλης σαν τον Φέργκιουσον

* Η ΑΕΛ χρειάζεται μόνιμο προπονητή

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2016 9:40

Ο Βασίλης Τσιάρας, ο διευθύνων σύμβουλος της πρωταθλήτριας ΑΕΛ παρά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου χαρακτηριζόταν από το γεγονός ότι απέφευγε τις δημόσιες τοποθετήσεις. Άλλωστε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την αποχώρηση του ομίλου ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ από την ΑΕΛ δεν έκανε ποτέ δηλώσεις ούτε σχολίαζε τα τεκταινόμενα της ομάδας.

Χθες με αφορμή την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη ως τεχνικού της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του με μια λακωνική(όπως πάντα) δήλωση που περιέχει μεγάλες αλήθειες. Άλλωστε τον Βασίλη Τσιάρα χαρακτηρίζει απόλυτα η ρήση το «λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν» (το να μιλά κάποιος σύντομα και περιεκτικά είναι φιλοσοφική στάση και άποψη ζωής).

Ο εκ των κορυφαίων παραγόντων που πέρασαν διαχρονικά από την ΠΑΕ ΑΕΛ μας είπε για την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη: «Ο Αλέξης Κούγιας έκανε μια κίνηση ματ με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη αρκεί να τον στηρίξει όχι μόνο στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές που περνάει κάθε ομάδα. Το πράξαμε και εμείς ως διοίκηση και δικαιωθήκαμε. Είμαι σίγουρος ότι αν ο Αλέξης Κούγιας αγκαλιάσει το Σάκη Τσιώλη η Λάρισα θα γνωρίσει στιγμές ανάλογες του ένδοξου παρελθόντος. Αρκεί να καταλάβουμε όλοι μας ότι η ομάδα δεν μπορεί να «χτιστεί» από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Για τη Λάρισα ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να είναι πολλά χρόνια όπως ο Φέργκιουσαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σ.σ. δούλεψε από το 1986-2013 και έχει κατακτήσει περισσότερα τρόπαια από οποιονδήποτε άλλο προπονητή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου). Δηλαδή να είναι μόνιμα στον πάγκο για να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό χρειάζεται η ΑΕΛ.

Ο Σάκης Τσιώλης είναι ένας προπονητής με εμπειρίες και όπως ο Ζιώγας, ο Αλεξούλης, ο Γκαλίτσιος και ο Καραπιάλης επειδή έχουν τη στόφα του πρωταθλητή μπορούν να εμπνεύσουν τη σημερινή ομάδα.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass