Ο ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΒΟΛΕΪ

Μικρά κορίτσια με μεγάλα όνειρα

* Εύη Λίτσιου: «Θέλουμε καλές αθλήτριες και άριστες μαθήτριες».

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2016 9:57

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το 2013, έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του τοπικού γυναικείου βόλεϊ ένας νέος σύλλογος ο Απολλώνειος, που ήδη έχει 100 κορίτσια στις τάξεις του και προσπαθεί να καταξιωθεί, με σοβαρή δουλειά και τη βοήθεια ανθρώπων που παρά τις δύσκολες καταστάσεις λόγω της κρίσης, γίνονται αρωγοί για την εύρυθμη λειτουργία του σωματείου.

Προπονήτρια και …ψυχή της ομάδας είναι η Εύη Λίτσιου, πρώην αθλήτρια της ΕΑΛ, που έχει συνεργάτες τον Κωνσταντίνο Ρούστα και τη Βιβή Αντωνίου.

«Σκοπός του συλλόγου είναι η σωστή καλλιέργεια του αθλήματος και η αγωνιστική καταξίωση στον χώρο της πετοσφαίρισης, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ταλέντο των κοριτσιών, για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες, στις οποίες θα αγωνίζεται», τόνισε η υπεύθυνη της ομάδας η κ.Λίτσιου, η οποία και συμπλήρωσε τα εξής: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους γονείς για τη μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θέλουμε όλοι μας να δημιουργήσουμε καλές αθλήτριες, αλλά παράλληλα και καλές μαθήτριες, διότι πρέπει να βγούνε στην κοινωνία όσο το δυνατόν πιο δυνατές και να δώσουν πολύ σκληρές μάχες.

Σκοπός της φετινής χρονιάς ήταν να αγωνιστούν όλα τα κορίτσια του συλλόγου να αποκτήσουν εμπειρίες, να μάθουν να συνεργάζονται και να αγωνίζονται. Και πιστεύω ότι τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και του χρόνου θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι, με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε».

Ο Απολλώνειος στην τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα κορασίδων όπου συμμετείχε, κέρδισε τα Φάρσαλα με 3-0 σετ.

Οι αθλήτριες έπαιξαν ελεύθερα, χωρίς άγχος και με όπλο το σέρβις και την επίθεση κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα.

Τη φετινή χρονιά ο σύλλογος είχε μια αξιοπρεπή παρουσία και με την ομάδα του Απολλώνειου αγωνίσθηκαν οι παρακάτω παίκτριες: Ρούστα, Ταμπούρα, Νταμπαλέτσιου, Μπέτα, Κοροβέση, Κιόρρη, Κουκουλιά, Κουτσιμανή Γ., Κουτσιμανή Ε., Μπακαβέλου, Μπαλαούρα, Μίζα, Προβίδα, Ζαγγογιάννη, Χατζή, Μαλισιώτη, Λιόλιου, Γκορίτσα, Ντεμίρη και Βάσσου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απολλώνειου συνεχίζονται, με την παρουσία αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα παγκορασίδων, που και εκεί τα κορίτσια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κυρίως εμπειρίες για τη μελλοντική τους καριέρα.

ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ

Η Εύη Λίτσιου δείχνει συνεχώς τη μεγάλη αγάπη που έχει για το άθλημα το οποίο πάντα όπως φαίνεται θα υπηρετεί με υπευθυνότητα, από οποιοδήποτε πόστο.

Έτσι λοιπόν εκτός από τα μικρά κορίτσια, κάθε Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα προπονεί και τις μαμάδες, τμήμα που λειτούργησε εδώ και καιρό, μετά από έμπνευση της πρώην αθλήτριας της ΕΑΛ, την οποία έκανε πράξη και είναι πολύ ευχαριστημένη για την ανταπόκριση που υπάρχει.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ

Του χρόνου θα λειτουργήσει και γυναικείο τμήμα στον Απολλώνειο , ομάδα που ήδη «κτίζεται» για την καινούργια σεζόν και θα πάρει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα.

ΠΙΤΑ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο 10ο Γυμνάσιο Λάρισας, ο Απολλώνιος Γυμναστικός Σύλλογος έκοψε πριν από λίγες ημέρες την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Η προπονήτρια Εύη Λίτσιου, έφοροι, αθλήτριες, γονείς, και φίλοι του Απολλώνιου αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος και κυρίως υγεία και επιτυχίες στα τμήματα του θεσσαλικού συλλόγου, που συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια ζωής και από την πρώτη μέρα ζωής τους έδειξε την αγάπη του για το άθλημα.

Την επιτυχημένη εκδήλωση, από την οποία δεν έλειψε ο χορός, το τραγούδι, τα πλατιά παιδικά χαμόγελα αλλά και τα δώρα, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας και ο επιχειρηματίας, εκ των χορηγών του συλλόγου, Παναγιώτης Τσουμάνης που αμφότεροι ευχήθηκαν τα καλύτερα στον σύλλογο της πόλης τους.

Τυχερή της ημέρας ήταν η αθλήτρια και μαθήτρια της τρίτης δημοτικού, Έρρικα Δούρου που εκτός από το… γούρι του φλουριού που κέρδισε πήρε δώρο και ένα ρολόι από το «Pop Art».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass