ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Μετράνε μόνο τα αποτελέσματα»

*«Ο κόσμος μας έδωσε πάθος αλλά δικαιούται και καλύτερο θέαμα»

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2016 10:36


Χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο του προχθεσινού ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Σμύρνης(1-0) ήταν ο νέος τεχνικός της λαρισινής ομάδας, παίκτης της πρωταθλήτριας ομάδας του 1988 Σάκης Τσιώλης που κυριολεκτικά αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.
Τη στιγμή από τα μεγάφωνα(δια …στόματος Βαγγέλη Ρωμανού) ανακοινώθηκε το όνομά του όλο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το όνομά του.
Στο αρχικό σχήμα επιφύλαξε την έκπληξη του Μανώλη Νικολακάκη ενώ εφάρμοσε και μια τακτική 4-3-3 με τον Μπόγιοβιτς στα πλάγια. Πριν συμπληρωθούν είκοσι λεπτά αγώνα το σχήμα έγινε 4-4-1-1 με τον Μπόγιοβιτς σαν… «εκκρεμές» πίσω από το Μαρουκάκα για να παίρνει όλες τις κεφαλιές. Ο νέος ρόλος του Μπόγιοβιτς στην ομάδα άρχισε να φαίνεται και αν υπήρχε ένας αριστεροπόδαρος παίκτης ίσως να βλέπαμε και καλύτερη κίνηση στην επίθεση.
Ο Σέρβος κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε και διαμόρφωσε το θετικό αποτέλεσμα μέσα σε αποθέωση.
 Στη λήξη του αγώνα ο Τσιώλης φάνηκε ανακουφισμένος και αφού τελείωσε την συνέντευξη Τύπου άρχισε να μιλάει για τις πρώτες εντυπώσεις του σε φιλικό του περιβάλλον αφού όλοι τον περιτριγύρισαν και ήθελαν να τον ακούσουν.
Άρχισε να μιλάει για το πάθος στην ομάδα που έδωσε ο κόσμος που τον χαρακτήρισε εντυπωσιακό, ούτε ο ίδιος δεν περίμενε ότι σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο δείχνει να δέχεται έντονη κριτική στη Λάρισα να βρίσκονται πάνω από δέκα χιλιάδες φίλαθλοι στο γήπεδο.
Μίλησε για την αγωνιστική συμπεριφορά που είχαν οι παίκτες αφού κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης κράτησαν τις γραμμές και όλοι έπαιξαν πειθαρχημένα ενώ εγκωμίασε τον Γιοβάνοβιτς ιδιαίτερα αλλά και τον Κομεσίδη με τον Μονιάκη.
«Αυτή την ανατριχίλα που ένιωσα στη Λάρισα, δεν την αισθάνθηκαν ούτε μια φορά στα δεκαεπτά χρόνια που είμαι προπονητής» είπε χαρακτηριστικά.
Βέβαια ο Τσιώλης εξήγησε ότι το όνειρο του είναι η ΑΕΛ να παίξει και καλό ποδόσφαιρο γιατί αξίζει αυτός ο κόσμος να βλέπει και ωραία μπάλα.
Αλλά διαρκώς μιλούσε και για την ανάγκη που υπήρχε να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που αυτή τη στιγμή τα χρειάζεται για να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.
«Μετράνε οι βαθμοί αλλά δικαιούται ο κόσμος να δει και καλή μπάλα. Θα το καταφέρουμε και αυτό» , έλεγε με έναν φίλαθλο να απαντάει ότι μέσα σε δέκα μέρες δεν μπορεί κανένας να κάνει θαύματα.
Η συζήτηση με τον κόσμο έκλεισε με το γεγονός ότι ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης Μπάμπης Τεννές δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου.
Ο Τσιώλης ακόμα και εκεί αποδείχθηκε γενναιόδωρος στα λεγόμενά του.. «Δεν θέλω να το σχολιάσω, αλλά εγώ δεν ήταν δυνατόν να μην είμαι τη στιγμή που οφείλω να δείχνω σεβασμό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης»
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ
Οι παίκτες της ΑΕΛ επιδίωξαν και πήραν πολλές κίτρινες κάρτες. Γιοβάνοβιτς και Κουτσιανικούλης την επιδίωξαν και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση που θα κερδίσει η λαρισινή ομάδα στα χαρτιά με τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ το πρόβλημα είναι ο Αναστασόπουλος που συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες και θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές. Τη μία αγωνιστική θα την εκτίσει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και την άλλη θα αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο σήμερα.
Αναλυτικά οι κάρτες της ΑΕΛ:
2 κόκκινες: Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
1 κόκκινη: Γιώργος Μπουντόπουλος, Νίκος Αναστασόπουλος, Ουσμάν Πάτο
10 κίτρινες: Νίκος Αναστασόπουλος
6 κίτρινες: Κώστας Μπανούσης
5 κίτρινες : Ουσμάν Πάτο, Γιάννης Μασούρας, Πολ Ουρτάδο, Ματθαίος Μαρουκάης
4 κίτρινες: Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Βασίλης Κουτσιανικούλης (θα εκτίσουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου)
3 κίτρινες : Άγγελος Βέρτζος, Ανδρέας Λαμπρόπουλος
2 κίτρινες : Μίλαν Μπόγιοβιτς, Σεμπαστιάν Ναγιάρ, Μανώλης Ροβίθης, Μανώλης Μονιάκης, Χρήστος Κοντοχρήστος
1 κίτρινη : Ζαχαρίας Καβουσάκης, Δημήτρης Κομεσίδης, Νίκο Βαρέλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass