ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Συνειδητοποιημένοι οι παίκτες της ΑΕΛ

* Την προσοχή επέστησε και ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2016 10:29

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τη μοναξιά της κορυφής στην Football League απολαμβάνει η ΑΕΛ μετά τις απώλειες που είχαν τόσο ο Απόλλων Σμύρνης όσο και η Κέρκυρα, στους αγώνες με τον Παναιγιάλειο και τον Πανσερραϊκό, αντίστοιχα.

Οι «βυσσινί» επέστρεψαν εκεί που έχουν στόχο να τερματίσουν στο τέλος των επίσημων υποχρεώσεων και να οδηγήσουν την ομάδα, στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Αυτός ο δρόμος πάντως δεν θα είναι εύκολος και θα χρειασθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια, στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Αρχής γενομένης από την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κισσαμικό, μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη, αν δεν αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Το καλό είναι πως οι παίκτες της ΑΕΛ συνειδητοποιούν ότι πλέον τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αν οι ίδιοι δεν κάνουν θυσίες και σε κάθε αγώνα δεν δίνουν το 100%, από αυτό που μπορούν.

Για τον αγώνα με τον Κισσαμικό, ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης επέστησε την προσοχή και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν αγωνιστική πειθαρχία σε όλη τη διάρκεια, ικανοποιώντας παράλληλα με την εμφάνισή τους και τους χιλιάδες φίλους της ομάδας, που αναμένεται να δημιουργήσουν μια ενθουσιώδης ατμόσφαιρα στο AEL FC ARENA.

Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζεται ο Νίκος Αναστασόπουλος, που εκτός από τραυματίας είναι και τιμωρημένος.

Επίσης θα απουσιάσει και ο τραυματίας Μανώλης Ροβίθης, ενώ ο κεντρικός αμυντικός, Άγγελος Βέρτζος, είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αφού και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 11.30 το πρωί στα Δένδρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

Αντιπροσωπεία παικτών της ΑΕΛ, συνοδευόμενοι από διοικητικούς και στελέχη της ΠΑΕ, θα επισκεφθούν σήμερα στις 2 το μεσημέρι τα 240 προσφυγόπουλα που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της πρώην «Ρόκα», προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί τους και να δωρίσουν 20 μπάλες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΛΟΥΔΗΣ

Ο Παναγιώτης Κουλούδης, από τον Σύνδεσμο Λέσβου, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Κισσαμικό στο AEL FC ARENA (Κυριακή 20/03, 15:00). Βοηθοί του ο Γεώργιος Κελάζογλου από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής και ο Γεώργιος Θεοδώρου από τον σύνδεσμο Πιερίας. Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης επίσης από την Πιερία και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

15:00 Τρίκαλα-Πανελευσινιακός: Σκουλάς, Σάββας, Ζιγκερίδης (Σερρών), 4ος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ.Ιωάννης Κωνσταντόπουλος(Χαλκιδικής).

15:00 Αναγέννηση Κ.-Πανσερραϊκός: Σημαιάκης (Χαλκιδικής), Αναστασίου (Λάρισας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), παρ.Συμεών Σπύρου(Καστοριάς)

15:00 Καλλιθέα-Αχαρναϊκός: Μήτση, Κουτσουμπού (Πειραιά), Φαρμάκης (Δυτικής Αττικής), 4ος Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής), παρ. Ευστράτιος Παπουτσέλης(Λέσβου)

15:00 ΑΕΛ-Κισσαμικός OTE Sport 2 HD : Κουλούδης (Λέσβου), Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Θεοδώρου (Πιερίας), 4ος Συμεωνίδης (Πιερίας), παρ.Χαράλαμπος Κωστούδης(Μακεδονίας)

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

15:00 Κέρκυρα-Ζάκυνθος OTE Sport 3 HD: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Γκαβέρας (Αχαΐας), Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), 4ος Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ. Ματθαίος Κοφίτσας(Τρικάλων)

18:00 Λαμία-Αγροτικός Αστέρας OTE Sport 3 HD: Παπαγεωργίου, Αργυρός, Γιανουγλίδης (Αθηνών)

4ος Φώτης (Εύβοιας), παρ. Ανδρέας Λαγός(Αχαΐας)

-Εργοτέλης-Απόλλων Σμύρνης       0-3 α.α.

-Παναιγιάλειος-Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α.

-Παναχαϊκή-Χανιά      δεν ορίστηκε

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass