ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

«Ο πιο κρίσιμος αγώνας…»

*Αναγκαία η στήριξη από τους φιλάθλους μας *Πώς είδε τον αγώνα Αγρ. Αστέρα-Αχαρναϊκού

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2016 10:45

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας αλλά σίγουρα απομένει ακόμα δρόμος μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή περίοδος. Και κάθε παιχνίδι που θα δίνει είναι ξεχωριστό όπως αυτό της Κυριακής με αντίπαλο τον Κισσαμικό που ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης το θεωρεί κρίσιμο γιατί θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να εδραιωθεί στην κορυφή και ίσως αυξήσει και τη βαθμολογική διαφορά.

Πιστεύει ότι σ’ αυτά τα παιχνίδια κρύβεται το μυστικό της ανόδου γιατί αν παίξει σοβαρά η ΑΕΛ τότε θα πάρει και την άνοδο.

Θεωρεί αναγκαία τη στήριξη των φιλάθλων που θέλει να γεμίσουν όπως και με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Ael Fc Arena γιατί στο χρονικό αυτό σημείο του πρωταθλήματος παίζουν και αυτοί… μπάλα.

Στο μεταξύ ο Σάκης Τσιώλης έχει αρχίζει να παίρνει «γεύση» από τη Β΄ Εθνική κατηγορία καθώς πήγε και είδε τον αγώνα Αγροτικού Αστέρα-Αχαρναϊκού ενώ ο γιος του (άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία με ιδιότητα την κατασκοπεία των αντιπάλων) παρακολούθησε την αναμέτρηση Τρικάλων-Αναγέννησης Καρδίτσας.

Οι εντυπώσεις τους θύμιζαν αυτές πολεμικών ανταποκριτών αφού και τα δυο παιχνίδια κρίθηκαν στη δύναμη, στο πάθος και λιγότερο στην τεχνική. Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΛ στις έδρες του Ευόσμου και των Τρικάλων θα πρέπει  να παίξει με τον ίδιο τρόπο αν θέλει να φύγει νικήτρια και να επιβάλει το δικό της ρυθμό.

Στο παιχνίδι της Κυριακής στη διάθεση του Τσιώλη θα είναι ο Βέρτζος(άγνωστο αν ξεκινήσει) αλλά θα υπάρχουν δύο απόντες, ο Αναστασόπουλος που είναι τιμωρημένος και ο Ροβίθης που θεωρείται ανέτοιμος.

ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Η αγάπη προς το πρόσωπο του Σάκη Τσιώλη δεν είναι  μόνο στη Λάρισα αλλά και σε όλο το νομό αν κρίνουμε από το δείπνο που παρέθεσε στα Φάρσαλα την περασμένη Τρίτη ο γνωστός Φαρσαλινός προπονητής Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και παρευρέθηκαν  αρκετοί φίλοι του Λαρισαίου προπονητή.

ΣΕ..ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ

Σε τρεις... δόσεις θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 2 Απριλίου

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου  3-0 (α.α.)

Εργοτέλης-Κισσαμικός              0-3 (α.α.)

ΑΕΛ-Καλλιθέα

Κυριακή 3 Απριλίου

Πανσερραϊκός-Πανελευσινιακός

Αναγέννηση Καρδίτσας-Χανιά

Κέρκυρα-Αχαρναϊκός

Παναχαϊκή-Λαμία

Παναιγιάλειος-Αγροτικός Αστέρας

Δευτέρα 4 Απριλίου

Τρίκαλα-Ζάκυνθος

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ

Νέα τροπή προέκυψε χθες στην υπόθεση καταγγελίας από την ΠΑΕ Παναχαϊκή για προσπάθεια δωροδοκίας του ποδοσφαιριστής της, Γιώργου Λαμπρόπουλου, πριν από την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος Μπαξεβάνος, άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά των «σταχυοφόρων», αλλά και των Φούκου Δημόπουλου (πρόεδρος της ΠΑΕ) και Κώστα Γκαλούφα (αξιωματούχος της ΠΑΕ) και, σε περίπτωση που τελικά κριθούν ένοχοι, η ιστορική ομάδα απειλείται ακόμη και με υποβιβασμό και οι δύο παράγοντες με 10ετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται, πως ο εν λόγω αγώνας αναβλήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου λόγω του «θορύβου» που προκάλεσε η καταγγελία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, και τελικά διεχήθη στις 2 Μαρτίου, με νικητή τον Πανελευσινιακό μέσα στην Πάτρα με 4-1...!

     

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass