ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ίδια γεύση στην κορυφή

*Στο γραφείο του Κούγια η καταγγελία Νύκταρη

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2016 11:49

Του Σωτ. Κέλλα

Οι τρεις μονομάχοι της κορυφής στη Β΄ Εθνική κατηγορία κέρδισαν στην 25η αγωνιστική τους αντιπάλους τους με αποτέλεσμα να μην αλλάξει η βαθμολογική κατάταξη(και οι διαφορές...) μεταξύ της ΑΕΛ , της Κέρκυρας και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πιο κερδισμένη η ΑΕΛ που αυτή τη στιγμή παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και κρατάει την τύχη της ανόδου στα χέρια της. Μάλιστα έχει τώρα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια  με Καλλιθέα και Παναχαϊκή με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πλην μιας περίπτωσης ίωσης του Τάσου Κρητικού που τις τελευταίες μέρες απουσιάζει από τις προπονήσεις.

Από κει και πέρα σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Καλλιθέα ενώ η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Ael Fc Arena και έργο του Σάκη Τσιώλη που έχει πετύχει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια είναι να αναλύσει στους παίκτες το παιχνίδι των αντιπάλων του.

Σχετικά με το ευνοϊκό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος η Κέρκυρα δείχνει να είναι σαφώς σε καλύτερη μοίρα με δεδομένο ότι θα κερδίσει δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις στα χαρτιά(Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου) ενώ έχει τους δύο συνδιεκδικητές της ανόδου στην έδρα της. Πάντως όλα θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος:

 ΑΕΛ (56 β.): ΑΕΛ – Καλλιθέα, ΑΕΛ – Παναχαϊκή, Κέρκυρα – ΑΕΛ, ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα – ΑΕΛ, ΑΕΛ – Πανσερραϊκός, Ζάκυνθος – ΑΕΛ, ΑΕΛ – Χανιά, Αχαρναϊκός - ΑΕΛ

ΚΕΡΚΥΡΑ (55 β.): Κέρκυρα – Αχαρναϊκός, Λαμία – Κέρκυρα, Κέρκυρα – ΑΕΛ, Παναιγιάλειος – Κέρκυρα, Εργοτέλης - Κέρκυρα 0-3 α.α, Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα 0-3 α.α, Κέρκυρα – Κισσαμικός, Αγροτικός Αστέρας - Κέρκυρα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (52 β.): Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α, Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Σμύρνης - Αγροτικός Αστέρας, Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Σμύρνης – Παναχαϊκή,  Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Σμύρνης - Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης – Τρίκαλα, Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης

ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΝΥΚΤΑΡΗ

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο χρηματοδότης του Α.Ο. Χανίων, Ηρακλής Νύκταρης, μέσω του ΣΠΟΡ FM Χανίων, που κατηγόρησε τον διαιτητή Γρατσάνη πως έλαβε εντολή να μην αρχίσει το παιχνίδι με την Κέρκυρα με αφορμή ότι δεν είχε πληρωθεί στην ώρα του. Μάλιστα κατονόμασε τους κ.κ. Καραμελίδη και Μπουτζιώλη. Είπε χαρακτηριστικά: «Έγινε ένα φιάσκο από τον διαιτητή. Λόγω αλλαγής ώρα προέκυψε το πρόβλημα με τα χρήματα. Εγώ έδωσα εντολή να πάνε τα λεφτά από το Ηράκλειο. Το μοναδικό παιχνίδι που έμεινε στις 15:00 και δεν άλλαξε η ώρα ήταν το δικό μας. Ό,τι τρεχούμενα έξοδα είχε η ομάδα τα είχα κανονίσει. Ο διαιτητής για δύο λεπτά δεν άρχισε το παιχνίδι. Μίλησα με τον Καλογιάννη και εκείνος μίλησε με το διαιτητή, αλλά ήταν ανένδοτος. Ο διαιτητής ήταν βαλτός για να μην παίξει η ομάδα. Εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς. Από τη στιγμή που μίλησαν με τους παράγοντες αυτούς και πήραν εντολή, αποφάσισαν να μη γίνει το παιχνίδι. Η ομάδα των Χανίων δεν χρωστά σε κανέναν. Έχω δώσει εντολή στο γραφείο του Κούγια να προχωρήσει σε μηνύσεις. Η ΕΠΟ μας χρωστάει, η διοργανώτρια μας χρωστάει. Αν πεθαίναμε δεν θα έδιναν 2.000 ευρώ; Από την Πέμπτη είναι όλα πληρωμένα. «Θα μιλήσω με ονόματα. Ο Καραμελίδης με τον πρόεδρο ΕΠΣ Τρικάλων (σ.σ. Θανάσης Μπουτζιώλης), που ορίζουν τους διαιτητές, το έκαναν. Μας στέλνουν κατευθυνόμενους τους διαιτητές. Δεν πρόκειται να δεχτώ του χρόνου να ορίζονται οι διαιτητές, μόνο με κλήρωση. Ό,τι και αν κάνουν, η ομάδα θα σωθεί. Ο αγώνας δεν έγινε για άλλους σκοπούς. Αυτή η ΕΠΟ πρέπει να τελειώσει. Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει ένα πέναλτι. Εδώ διακόπτονται ματς για μία ώρα και τα παίζουν. Στη Ζάκυνθο γιατί δεν έγινε το ίδιο; Μήπως γιατί είναι ο Υπουργός από εκεί; Λέω εγώ τώρα…».

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς απέσπασε ο Απόλλων Σμύρνης στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Πανελευσινιακό, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 25η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες για άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 1-0 χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα (90+5). Ο Απόλλων έμεινε μεν τρίτος στην κατάταξη, αλλά με 52 βαθμούς, βρίσκεται σε απόσταση 4 βαθμών από την πρωτοπόρο ΑΕΛ (56β) και 3β από την 2η Κέρκυρα (55β).

Ο Πανελευσινιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο τελευταίο λεπτό του Α΄ ημιχρόνου όταν δυνατό σουτ του Πλαβούκου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων, ενώ από το 62΄ οι δύο ομάδες έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κύργια (Απόλλων) με 2η κίτρινη κάρτα και του Αρβανίτη (Ελευσίνα) με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μετά την επίτευξη του τέρματος, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και ο σκόρερ του αγώνα Κονέ.

Όλα τα αποτελέσματα της 25ης ημέρας:

Πανελευσινιακός-Απόλλων Σμύρνης       0-1

Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΛ             0-1

Χανιά-Κέρκυρα  0-3 α.α

Ζάκυνθος-Αναγέννηση Καρδίτσας           1-0

Πανσερραϊκός-Τρίκαλα    0-1

Κισσαμικός-Παναιγιάλειος           2-0

Καλλιθέα-Λαμία 0-0

Ολυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης --Ματαιώθηκε--

Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή --Δεν ορίσθηκε--

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 25αγ.)

1. ΑΕΛ  56

2. Κέρκυρα        55

3. Απόλλων Σμύρνης      52

4. Τρίκαλα          46

5. Λαμία            41

6. Καλλιθέα       40

7. Κισσαμικός     37

8. Παναιγιάλειος             33

9. Αναγέννηση Καρδίτσας          32

10. Πανσερραϊκός           32

11. Αχαρναϊκός  31 -24αγ.

12. Ζάκυνθος      30

13. Χανιά          25 -24αγ.

14. Αγροτικός Αστέρας  24

15. Παναχαϊκή   20 -23αγ.

16. Πανελευσινιακός       20

17. Ολυμπιακός Βόλου  13

18. Εργοτέλης    10

* Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Εργοτέλης, έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 18:30 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με την Καλλιθέα, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 6 HD.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

18:30 ΑΕΛ - Καλλιθέα OTE Sport 6 HD

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

16:00 Πανσερραϊκός - Πανελευσινιακός

16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Χανιά

16:00 Παναιγιάλειος - Αγροτικός Αστέρας

18:00 Κέρκυρα - Αχαρναϊκός OTE Sport 6 HD

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

18:00 Τρίκαλα - Ζάκυνθος OTE Sport 3 HD

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α.

Εργοτέλης – Κισσαμικός 0-3 α.α

Παναχαϊκή - Λαμία αναβολή

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, την εκτός έδρας αναμέτρηση ανάμεσα της ΑΕΛ με την Κέρκυρα, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Απόλλων Σμύρνης - Αγροτικός Αστέρας OTE TV

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία OTE TV

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ζάκυνθος - Πανελευσινιακός

Πανσερραϊκός - Χανιά

Τρίκαλα - Αχαρναϊκός

Παναιγιάλειος - Παναχαϊκή

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Κέρκυρα - ΑΕΛ OTE TV

Εργοτέλης - Καλλιθέα ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Ολυμπιακός Βόλου - Κισσαμικός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΑΕΛ

Ο χαμός του γεωπόνου Μιχάλη Αγορογιάννη που σύνδεσε το όνομά του με την κατασκευή έργων σε Αel Fc Arena, Αλκαζάρ και Δένδρα δεν άφησε ασυγκίνητη την ΠΑΕ ΑΕΛ που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές αλλά και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Μιχάλη Αγορογιάννη που έφυγε από κοντά μας. Ο Μιχάλης Αγορογιάννης υπήρξε ο «Πατριάρχης» των ποδοσφαιρικών αγωνιστικών χώρων καθώς ταύτισε επί δεκαετίες την επαγγελματική του ενασχόληση με τη δημιουργία χλοοταπήτων στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδας και φυσικά η σφραγίδα του δεν μπορούσε να λείψει ούτε από το Στάδιο Αλκαζάρ ούτε από το AEL FC ARENA».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass