ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Γιώργος Βαζάκας στον Τύρναβο!

*Αντικαθιστά στην τεχνική ηγεσία τον Μιλτιάδη Ζιάκα

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2016 8:07

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Βαζάκα επέλεξε η διοίκηση του Τυρνάβου-σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες από την Αθήνα-να αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία τον Μιλτιάδη Ζιάκα, που υπέβαλε την παραίτησή του μετά την αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό, όπου οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με σκορ 2-1.

Ο  Γιώργος Βαζάκας που είναι γεννημένος στα Γρεβενά την 1 Ιουνίου του 1960, έχει εργασθεί κατά το παρελθόν στην Α.Ε.Τυρνάβου την περίοδο 1997-1998 και επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι΄αυτόν, μετά από 18 χρόνια.

Υπήρξε παίκτης του Απόλλωνα Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αγωνίσθηκε στην Α΄Εθνική κατηγορία από το 1983 έως το 1990, έχοντας λάβει μέρος σε 147 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και έχοντας πετύχει 2 τέρματα. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας , άσκησε την προπονητική και την περίοδο 1994-1997 εργάσθηκε στον Ορέστη Ορεστιάδας. Ακολούθησαν οι σύλλογοι Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕ Τυρνάβου, Ολυμπιακός Βόλου (2 φορές), Απόλλων Σμύρνης, Χαλκηδόνα, Εθνικός Αστέρας, Κέρκυρα, Ποσειδών Νέων Πόρων, Πανιώνιος (2004-05), Αιγάλεω Α.Ο. (2005), Καλλιθέα, Πιερικός, Ιωνικός Νικαίας, Φωστήρας Ταύρου, Τρίκαλα(2 φορές), Καλαμάτα, Ηλιούπολη, Ηρακλής Ψαχνών, Αχαρναϊκός και Λαμία.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σήμερα αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass