ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Άλλο παιχνίδι, άλλο φιέστα…»

«Τελειώνουμε τη μια δουλειά και αρχίζουμε την άλλη…»

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2016 11:03

Του Σωτ. Κέλλα

Η αυριανή φιέστα ανόδου της ΠΑΕ ΑΕΛ σίγουρα κλέβει την παράσταση αλλά υπάρχει και το παιχνίδι κόντρα στα Χανιά(5.45 μ.μ.) που οι «βυσσινί» θέλουν τη νίκη αφού το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνική παραμένει ανοιχτή υπόθεση.

Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης χθες στα Δένδρα(έκανε επίσκεψη και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας χωρίς όμως να πει κουβέντα…) μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τους είπε: «Άλλο παιχνίδι και άλλο φιέστα. Εμείς πρέπει να τελειώσουμε την πρώτη δουλειά που είναι να κερδίσουμε τα Χανιά και μετά τη δεύτερη που είναι να πανηγυρίσουμε την άνοδο με τρόπο αντάξιο της ομάδας». Μάλιστα είπε ότι γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια για τη φιέστα αντίθετα που ακόμα και τη χρονιά του πρωταθλήματος  υπήρχαν μόνο τα επινίκια και στη συνέχεια ..μπουζούκια.

Αγωνιστικά λοιπόν ο προπονητής της ομάδας θα κάνεις αλλαγές στην αμυντική γραμμή απόρροια και των απουσιών των τιμωρημένων Γιοβάνοβιτς και Κομεσίδη. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξουν σέντερ μπακ ο Βέρτζος με τον Σουλιώτη ενώ δοκίμασε και τον Μονιάκη ενώ στα πλάγια έκανε δοκιμές με Μασούρα και Κοντοχρήστο. Στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση δεν ετοιμάζονται μεγάλες αλλαγές με τον Καπό να έχει μονιμοποιηθεί στη θέση το σέντερ φορ το τελευταίο διάστημα.

Σήμερα θα είναι η τελευταία προπόνηση και θα φανούν τα οριστικά πλάνα του προπονητή της ομάδας.

ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Μια προσωπική δήλωση έκανε χθες ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας με αφορμή δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Ζάκυνθο. Αναφέρει τα εξής:

«Επειδή διάφοροι πικραμένοι από την άνοδο της ΑΕΛ ανεβάζουν σε διάφορα sites την ψευδή είδηση ότι έκανα δύο διαφορετικές δηλώσεις για τη φιλοξενία στη Ζάκυνθο έχω να δηλώσω τα εξής:

Και οι δυο τοποθετήσεις μου απέδιδαν ακριβώς τα γεγονότα όπως συνέβησαν.

Η πρώτη τοποθέτησή μου έγινε μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και αφορά στη διοίκηση της Ζακύνθου, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές τους οποίους και σήμερα ευχαριστώ, τόσο προσωπικά όσο κι εκ μέρους των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για τη συνολική συμπεριφορά τους η οποία ήταν άψογη.

Η δήλωση αυτή έγινε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ βρισκόμουν στα αποδυτήρια της Ζακύνθου, και την έκανα στο Ιonian TV.

H δεύτερη αναφορά μου γι' αυτά τα οποία έζησα, τόσο προσωπικά αλλά έζησαν και οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί μας, έγινε στις 12 το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Βest της Καλαμάτας στον δημοσιογράφο κ. Γεωργούτσο και αναφέρθηκα σε ότι συνέβη από τους οπαδούς της Ζακύνθου εις βάρος μας, αμέσως μόλις βγήκαμε από τα αποδυτήρια και προσπαθήσαμε να επιβιβαστούμε στο πούλμαν της ομάδας, με τη συνοδεία από 2 κλούβες των ματ και 2 περιπολικά, να φτάσουμε εγκαίρως στο λιμάνι της Ζακύνθου και να επιβιβαστούμε στο καράβι.

Στον Γεωργούτσο ανέφερα τα όσα συνέβησαν από τα αποδυτήρια της Ζακύνθου μέχρι να φτάσουμε στο λιμάνι που ήταν η αιτία που το προγραμματισμένο δρομολόγιο για τις 7 (Ζάκυνθος-Κυλλήνη) καθυστέρησε κατά 1 ώρα, γιατί αν το χάναμε και παραμέναμε στη Ζάκυνθο με τα όσα συνέβαιναν γύρω μας κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα και η ζωή των οπαδών, των ποδοσφαιριστών και των προπονητών αλλά και ημών. 

Στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα γιατί πρόσωπα που ασχολούνται με τα sites στη Λάρισα αντί να επικοινωνήσουν μαζί μου και να ρωτήσουν τι ακριβώς συνέβη ήταν οι πρώτοι που τα αναπαρήγαγαν. Δεν θέλω να πιστεψω ότι το έκαναν με δόλο αλλά ότι ήταν μια δική τους άτυχη στιγμή».

"ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟ"

Αύριο, στην είσοδο των Θυρών 6-7, θα βρίσκονται εκπρόσωποι του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από τους οποίους οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια για το παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο AEL FC ARENA στις 10, 11 και 12 Ιουνίου. Η τιμή του εισιτηρίου για όλο το τριήμερο είναι €2. Στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το δύσκολο έργο του με την αγορά εισιτηρίων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δράσεις του στο γήπεδό της αλλά και σε όλες τις ενέργειες που πραγματοποιεί στον νομό Λάρισας.

ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Η EXALCO Α.Ε

Ανακοινώνεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα τιμήσει την εταιρία EXALCO Α.Ε. στην αυριανή φιέστα για τη σημαντική χορηγική της προσφορά στην ομάδα και το βραβείο θα παραλάβει ο κ. Γεώργιος Καντώνιας για λογαριασμό του ομίλου επιχειρήσεων ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ. Η εταιρία συγχαίρει την ΑΕΛ για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη SUPER LEAGUE και στον αυριανό αγώνα  θα ανακοινώσει ειδική προσφορά για τους κατόχους εισιτηρίων ημέρας και διαρκείας ενώ θα μοιράσει επετειακά καπελάκια με τα σήματα ΑΕΛ και EXALCO στους φιλάθλους της ανατολικής κερκίδας που συνήθως βλέπουν τον ήλιο.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 34ης(τελευταίας) αγωνιστικής της  Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν τρεις αγώνες.

Αναλυτικά η 34η αγωνιστική

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

17:45 Λαμία-Πανελευσινιακός OTE TV

17:45 Καλλιθέα-Παναχαϊκή OTE TV

17:45 Αχαρναϊκός-ΑΕΛ

17:45 Αγροτικός Αστέρας-Κέρκυρα OTE TV

17:45 Χανιά-Παναιγιάλειος

17:45 Κισσαμικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

17:45 Πανσερραϊκός-Απόλλων Σμύρνης

Ζάκυνθος- Εργοτέλης 3-0 α.α.

Ολυμπιακός Βόλου-Τρίκαλα 0-3 α.α.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass