ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ 2016

Μια έκθεση φωτογραφίας για την ΑΕΛ

*Από τον αμισθί επίσημο φωτογράφο της ομάδας Κώστα Τσομάκο

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2016 9:04

Τα Ενωμένα Φροντιστήρια, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεών τους, πραγματοποιούν έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «A.E.Λ. Από την πτώση στην άνοδο: ξαναρχόμαστε» με φωτογραφίες του Κώστα Τσομάκου που έχει συμβόλαιο αμισθίας ως επίσημος φωτογράφος της ομάδας από το 2010 μέχρι σήμερα έχοντας συνεργασθεί με αρκετές διοικήσεις.

Ο χειρουργός γιατρός Κώστας Τσομάκος κατάφερε να κάνει ένα γάμο συνδυάζοντας δύο μεγάλους έρωτες, ο πρώτος είναι ο έρωτας για τη φωτογραφία και ο δεύτερος ο έρωτας για την ΑΕΛ. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό και φαίνεται μέσα από τις 164 φωτογραφίες, που  εκτέθηκαν στους χώρους του κεντρικού διδακτηρίου (Παπαναστασίου 57), και αποτελούν μια φωτογραφική διαδρομή στην πορεία της Α.Ε.Λ. από το 2010-2011 ως το 2015-2016 και διηγούνται την ιστορία της ομάδας από την πτώση στην άνοδο.

Μιλώντας για την έκθεση που εγκαινιάστηκε χθες ο Κώστας Τσομάκος μας είπε: «Ήταν μια ιδέα του καθηγητή Μπάμπη Ξανθόπουλου και αποφάσισα να την υλοποιήσω. Να θυμίσω στο κοινό της Λάρισας γιατί όλοι είναι ΑΕΛ σ’ αυτήν την πόλη πως από την πτώση όχι μόνο στη Β΄ Εθνική κατηγορία αλλά μέχρι τη Γ΄ Εθνική ήρθε η επάνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Μέσα από χαρές και απογοητεύσεις η ομάδα κατάφερε να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Παρουσιάζω αρκετές θεματικές ενότητες που όλοι κάτι θα έχουν να θυμηθούν».

Με χειρουργικό τρόπο ο Κώστας Τσομάκος απαθανατίζει όχι μόνο το πάθος των παικτών αλλά και τα συναισθήματα των φιλάθλων επιβεβαιώνοντας ότι αν και ερασιτέχνης φωτογράφος στα 40 χρόνια φωτογραφικής του διαδρομής έχει αφήσει μοναδικά αποτυπώματα και στα αθλητικά δρώμενα αφού ως γνωστόν προτιμάει τη φωτογραφία του δρόμου με αγαπημένα θέματα τα ήθη και τα έθιμα ενός τόπου.

Για το πώς συνδυάζει τη χειρουργική με τα παιχνίδια της ΑΕΛ είναι απόλυτος. «Η ιατρική είναι η δουλειά μου και δεν θα άφηνα κανένα χειρουργείο στη μέση, αλλά φροντίζω να είναι προγραμματισμένα ώστε να μπορώ να απολαμβάνω τη φωτογραφία με την ΑΕΛ που για μένα αποτελούν δύο έρωτες της ζωή μου σε ένα γάμο…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass