ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Σήμερα η «επίσημη» πρώτη της ΑΕΛ

*Αντίο Κατσάρα με ευχαριστίες. Τέλος ο Παπατόλιος

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2016 11:34

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Η ΑΕΛ ξεκίνησε την προετοιμασία της την περασμένη Δευτέρα αλλά σήμερα στις 7 μ.μ. στο Ael FC Arena θα γίνει η πρώτη επίσημη συγκέντρωση μπροστά στον κόσμο της όπου θα δει όλους τους παίκτες και κυρίως τους νεοαποκτηθέντες με πιο πρόσφατους τους Ναζλίδη και Αβραάμ. Για τον τελευταίο χθες ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Λάρισας Ντίνος Αυγουστή μας έλεγε ότι οι Λαρισαίοι θα δούνε έναν σπουδαίο παίκτη που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Τον χαρακτήρισε μάλιστα εκτός από καλό παίκτη και εξαίρετο παιδί. Δεν ξέρουμε αν υπάρξει και σήμερα κάποια μεταγραφή….

ΑΝΤΙΟ ΚΑΤΣΑΡΑ

Ο πρώτος προπονητής που κοουτσάρισε την ΑΕΛ στο Ael FC Arena και πέρυσι συνεργάτης των Ντόστανιτς και Τσιώλη, ο Κώστας Κατσάρας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα αφού ως γνωστόν ο Αναστασιάδης έφερε το δικό του τεχνικό τιμ. Ο Κατσάρας για την αποχώρησή του έκανε την παρακάτω δήλωση: "Με τη λήξη της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ ΑΕΛ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, το ιατρικό τιμ, όλα τα στελέχη καθώς και τους φιλάθλους μας, για τον τίμιο και επιτυχή αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Εύχομαι δε από καρδιάς τα καλύτερα για την ομάδα μας".

Εξάλλου από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας και η διοίκηση, αισθάνονται την ανάγκη όχι μόνο να ευχαριστήσουν τον Κώστα Κατσάρα για τη σημαντικότατη προσφορά του στην επάνοδο της ομάδας μας στη Super League, αλλά να εξάρουν την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την απόλυτη αφοσίωσή του στην ιδέα της ΑΕΛ. Η πόρτα της οποίας, τονίζουν,  θα είναι για τον Κώστα πάντα ανοιχτή.

ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΤΟΛΙΟΣ

Μόλις δύο προπονήσεις πρόλαβε και έκανε ο Θανάσης Παπατόλιος με την ΑΕΛ αφού αναφορικά με την υπόθεση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΛ διευκρινίζονται από τη λαρισινή ομάδα τα εξής: «'Οντως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συγκαταλεγόταν στους μεταγραφικούς μας στόχους και όταν μας προτάθηκε η απόκτησή του από τον μάνατζερ κ. Παπαδόπουλο, (πατέρα του διεθνή ποδοσφαιριστή Κυριάκου), ο οποίος συνεργάζεται με γερμανική εταιρία, προχωρήσαμε σε συζητήσεις και σε συμφωνία συνεργασίας 4 χρόνων, εμπιστευόμενοι τη διαβεβαίωση του μάνατζέρ του ότι έχει λυθεί η συνεργασία του με την ΠΑΕ Αχαρναϊκός.

Αναμένοντας την αίτηση μεταβολών που μας είχαν υποσχεθεί, επιτρέψαμε στον ποδοσφαιριστή να συμμετάσχει σε δύο τυπικές προπονήσεις της ομάδας μας, πριν την αυριανή επίσημη έναρξη της φετινής προετοιμασίας. Σήμερα με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, μέσω της οποίας πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει σε ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας της φίλης ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή!

Μετά από αυτή την εξέλιξη και επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διαταραχθούν οι σχέσεις μας με την ιστορική και φίλη ΠΑΕ Αχαρναϊκός, συνεκτιμώντας και τη νομιμότητα, αλλά κυρίως το γεγονός της παραπλάνησής μας από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ανακοινώνουμε ότι αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας και αυτονόητα ο ποδοσφαιριστής Παπατόλιος δεν θα συμμετέχει από τούδε και στο εξής στις προπονήσεις της ομάδας μας».

ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία για το τελευταίο εκτός έδρας φιλικό της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τρία φιλικά με ομάδες Σούπερ Λίγκα έχει προγραμματίσει μέχρι τώρα η ΑΕΛ, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες των φιλικών για το Σάββατο 30/07 με Λεβαδειακό, απομένει η έδρα και Τετάρτη 10/08 με αντίπαλο την Ξάνθη, στο AEL FC ARENA. Τέλος η πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκα θα γίνει με εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016. Τέλος υπάρχουν συζητήσεις και με άλλες ομάδες για φιλικούς αγώνες.   

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ:

Αντρίκο μου καλή τύχη

Ο  πρώην «βυσσινί» παίκτης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, δεν ξεχνάει την ΑΕΛ και την πόλη της Λάρισας και όποτε του δίνεται η ευκαιρία το αποδεικνύει. Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου σχολίασε τη μεταγραφή του Ανδρέα Αβραάμ στην ΑΕΛ με τα εξής:: «Αντρίκο μου καλή τύχη. Η καλύτερη πόλη και ομάδα στην Ελλάδα για καινούρια αρχή και φιλοδοξίες. Υγεία να έχεις κι εσύ και η ομάδα φίλε, ό,τι καλύτερο».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ:

Πλεονέκτημα οι Γερμανοί

Ο Λαρισαίος πρώην παίκτης της ΑΕΛ Βασίλης Καραπιάλης  έκανε το εξής σχόλιο για την αναμέτρηση μεταξύ Γερμανίας-Γαλλίας: « Ελαφρύ πλεονέκτημα έχουν και οι Γερμανοί. Πιστεύω ότι είναι ένα κλικ καλύτεροι από τους Γάλλους. Και αυτό το ματς, θα κριθεί στις λεπτομέρειες και η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την τακτική. Μία στατική φάση, ένα λάθος, ίσως κρίνουν και τους δύο ημιτελικούς. Ο Λεβ καλείται να διαμορφώσει το σύστημα του ανάλογα με τις απουσίες που έχει και νομίζω ότι θα δώσει μεγάλο βάρος στην εξουδετέρωση των Γκριεζμάν και Πογκμπά. Περιμένω ένα ματς με πολλή τακτική και κυκλοφορία της μπάλας. Δεν νομίζω οτι θα ρισκάρει κάποιος από τους δύο προπονητές. Θα επιχειρήσουν να αποφύγουν το λάθος και να εκμεταλλευθούν ένα πιθανό του αντιπάλου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass