ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Νέο ξεκίνημα για τον «ΑΟ Τύρναβος 2005»

* Στηρίζει δυναμικά την προσπάθεια ο Δήμος Τυρνάβου * Σήμερα γίνεται η κατανομή αξιωμάτων

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2016 10:17
Από τη χθεσινή σύσκεψη στο δημαρχείο Τυρνάβου Από τη χθεσινή σύσκεψη στο δημαρχείο Τυρνάβου

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνει το νέο του ξεκίνημα στην Α΄ Τοπική Κατηγορία στο ποδόσφαιρο του νομού μας ο «Τύρναβος 2005». Μετά τις άκαρπες προσπάθειες των προηγούμενων ημερών παλιοί Τυρναβίτες ποδοσφαιριστές και πρώην παράγοντες πήραν την πρωτοβουλία μετά από τη συνάντηση που είχαν με τον κ. Βασίλη Μπρέζα να αναλάβουν την ομάδα και με αισιοδοξία να έχουν στο νέο πρωτάθλημα μια αξιόλογη και ηγετική παρουσία αναδεικνύοντας ποδοσφαιριστές από την πόλη του Τυρνάβου, αλλά και τον Δήμο Τυρνάβου ευρύτερα.

Ήδη ορίστηκε προσωρινή εξαμελής διοίκηση η οποία σήμερα Τρίτη θα προχωρήσει και στην κατανομή αξιωμάτων. Στη συνέχεια θα γίνουν επαφές για το προπονητικό τιμ ενώ καλούνται όλοι οι συνδημότες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Εν τω μεταξύ μέλη της διοικητικής πρωτοβουλίας χθες επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Κουλιό.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τα μέλη της νέας διοίκησης αναφέρθηκαν στις δυσκολίες του εγχειρήματος καθώς και στην προσπάθεια που θα καταβάλουν, ώστε η ομάδα να στελεχωθεί με δυναμικό από τον Τύρναβο και την περιοχή. Στη συνέχεια τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση για συνεργασία, ενώ ο δήμαρχος Τυρνάβου δήλωσε πως ο δήμος θα συμπαρασταθεί και θα βοηθήσει με κάθε πρόσφορο μέσο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, και συνεχάρη τα μέλη της νέας διοίκησης για το σθένος τους να αναλάβουν την ομάδα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από την πλευρά της νέας διοικητικής πρωτοβουλίας οι κ. Γράβαλος Γιώργος, Γουνιτσιώτης Αντώνης, Καλέσης Πάτροκλος, Κυρίτσης Μιχάλης, Μαλιαρής Χρήστος και Πλιάτσικας Νίκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass