ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ U-20 ΤΗΣ ΑΕΛ

Αισιόδοξα μηνύματα

* Κάτω από τις οδηγίες του Σάκη Αναστασιάδη

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2016 10:07

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας U-20 της ΑΕΛ στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Σάκη Αναστασιάδη.

Δίπλα του είναι οι συνεργάτες του, Κώστας Μαντζιώκας(γυμναστής), Βαγγέλης Τσώτσας(προπονητής τερματοφυλάκων), ενώ υπεύθυνος για την ομάδα U-17 που θα ξεκινήσει προετοιμασία τις επόμενες ημέρες, θα είναι ο Ζήσης Ζιάγκας.

Αρχικά τις πρώτες ημέρες έγιναν πολλές δοκιμές νεαρών παικτών που θέλουν να έρθουν στα τμήματα υποδομής, όπου και εκεί δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα η ΠΑΕ, ώστε μέσα από τη δουλειά να αναδειχθούν ταλέντα που τα επόμενα χρόνια θα μπορέσουν να αναρριχηθούν στην πρώτη ομάδα.

Η παρουσία της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα, προσελκύει λοιπόν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όχι μόνο από τον νομό αλλά από τον θεσσαλικό κάμπο γενικότερα και γι’ αυτό τον λόγο, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα από τους υπευθύνους.

Οι παίκτες της U-20 πέρασαν από ιατρικές και καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνουν και εργομετρικές εξετάσεις, για να γίνει καλύτερη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, από το τεχνικό και ιατρικό τιμ των «βυσσινί»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass