ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣH ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΤΟΥ AEL FC ARENA

Νέα επαφή Πηλαδάκη- Κούγια

* Προγραμματισμένα έργα στο Αλκαζάρ τέλη Ιουλίου

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2016 11:30

Του Σωτ. Κέλλα

Η έδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και η πιθανή μετακόμιση στο Αλκαζάρ για τα φιλικά παιχνίδια έχουν φέρει αναστάτωση στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν σημειώθηκε πρόοδος τις τελευταίες μέρες για τη χρήση του Ael Fc Arena.

Χθες ο κ. Κούγιας ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μεγαλομέτοχο της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.»(ανήκει η αθλητική εγκατάσταση του Ael Fc Arena) κ. Κωστή Πηλαδάκη με στόχο να βρεθούν εκ νέου και να συζητήσουν αλλά λόγω απουσίας του κ.Πηλαδάκη εκτός Αθηνών δεν μπορούσε να γίνει καμία συζήτηση και γίνεται προσπάθεια να συμβεί τις επόμενες μέρες.

Πάντως καλή διάθεση δείχνουν οι δυο πλευρές αλλά απομένει να πληρωθούν οφειλές περσινές αλλά και να μπουν εγγυήσεις για τα χρήματα της νέας χρονιάς αφού βάσει αυτών πληρώνεται το δάνειο που ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς.

Στο μεταξύ σαν να μην έφθανε ότι οι συζητήσεις των δυο πλευρών δεν προχωράνε για το Ael Fc Arena δεν είναι καλά τα νέα και από το Αλκαζάρ αφού η επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚ έχει προγραμματίσει έργα αντικατάστασης μέρους του χλοοτάπητα λόγω του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου νέων ανδρών-γυναικών που έχει προγραμματιστεί για τις 30-31 Ιουλίου.

Πού θα παίξει η ΑΕΛ τα φιλικά αποτελεί πλέον ένα ερώτημα ενώ πιο σημαντικό αποτελεί πού θα γίνουν τα επίσημα παιχνίδια καθώς χθες μας ενημέρωσαν από την επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚ ότι δεν έχει ελεγχθεί για τη φετινή χρονιά το Αλκαζάρ.

Πάντως οι ελπίδες για να παίξει η ομάδα στο Ael Fc Arena αναπτερώθηκαν μετά την προσωπική δήλωση του ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια που ανέφερε τα εξής: «Αντιλαμβάνομαι πως έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανασφάλεια στους οπαδούς μας, για το αν τελικώς η ομάδα χρησιμοποιήσει σαν έδρα της το AEL FC ARENA.

Έχω πληροφορηθεί με πολύ μεγάλη μου λύπη πως υπάρχουν ορισμένες ακραίες τοποθετήσεις από διάφορους στο ραδιόφωνό μας. Θα παρακαλούσα αυτή η συζήτηση να τελειώσει σήμερα και να διαβεβαιώσω όλους πως τόσο εγώ όσο και ο κ. Πηλαδάκης συνεργαζόμαστε μαζί καθημερινά και είμαι βέβαιος πως τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε μια οριστική λύση για να χρησιμοποιείται το AEL FC ARENA τόσο από την ομάδα όσο και από τον κόσμο μας.

Προσωπικά, μου είναι αδιανόητο να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ στο γήπεδο που χτίστηκε μόνο για αυτήν και είμαι έτοιμος να κάνω τις μεγαλύτερες προσωπικές θυσίες αλλά έχω την αίσθηση πως και ο κ. Πηλαδάκης είναι έτοιμος για το ίδιο. Κάνω έκκληση σε κάθε περίπτωση να σταματήσει η συζήτηση γι' αυτό το θέμα».

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τροποποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της ΑΕΛ μετά την προχθεσινή κλήρωση που έφερε τη λαρισινή ομάδα αντίπαλο με τη Βέροια εντός έδρας στις 20 Αυγούστου. Ο λόγος είναι ότι το πρώτο φιλικό είχε προγραμματιστεί με την ομάδα της Ημαθίας αλλά τελικά βρέθηκε αντίπαλος να είναι στο πρώτο... επίσημο παιχνίδι.

Έτσι στις 27/7 το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η ΑΕΛ θα είναι κόντρα στην Κέρκυρα εντός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

27/07 Κέρκυρα (εντός)

30/07 Λεβαδειακός (εκτός)

02/08 Ατρόμητος (εντός)

03/08 Πανιώνιος (εκτός)

10/08 Ξάνθη (εντός)

13/08 Παναιτωλικός (εκτός)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass