ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Σε εντατικούς ρυθμούς η ΑΕΛ

* Σήμερα η κλήρωση σε Α2 και κύπελλο *Χάνει την πρεμιέρα του κυπέλλου ο Θορστέινσον

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2016 11:12

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί», που το περασμένο Σάββατο ξεκίνησαν τα φιλικά παιχνίδια, δίνουν σε πρώτη φάση ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα και αν μη τι άλλο τα πρώτα συμπεράσματα ήταν ικανοποιητικά.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, βγάλαμε κάποιες φάσεις που δουλεύουμε στην προπόνηση και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της άμυνας στο οποίο δίνουμε πολύ μεγάλο βάρος σ’ αυτό το σημείο της προετοιμασίας, ωστόσο θέλουμε περισσότερη δουλειά, ούτως ώστε να αφομοιώσουμε ολοκληρωμένα στοιχεία στο παιχνίδι» σχολίασε ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ικανοποίηση από το ότι οι παίκτες αφομοιώνουν αυτά που θέλουμε σαν τεχνικό τιμ να περάσουμε και στα οποία δουλεύουμε αυτό το διάστημα. Βρισκόμαστε στο στάδιο που βγάζουμε τον μεγαλύτερο όγκο προπόνησης. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες παραμένουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στις απαιτήσεις της ομάδας και μέσα από τα φιλικά θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού».

Το ερχόμενο Σάββατο η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νεάπολης τον Ερμή Αγιάς σ’ ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ για τους «βυσσινί», στο οποίο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα περιμένει να δει στοιχεία προόδου. «Όσο προχωράμε βάζουμε καινούργια στοιχεία τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και θα τα βλέπουμε κάθε εβδομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΛ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Σήμερα εξάλλου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις της Α2, Β’ (1ος Όμιλος), Γ’ (1ος και 2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, Α1, Α2 (1ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών. Οι κληρώσεις θα διεξαχθούν στις 12.00, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα ILISSOS).

Επίσης, οι κληρώσεις της Β’ (2ος Όμιλος), Γ’ (3ος και 4ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας ανδρών και Α2 (2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών θα διεξαχθούν αύριο Πέμπτη στην αίθουσα Διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια του κυπέλλου θα διεξαχθούν στις 17 Σεπτεμβρίου και η ΑΕΛ δεν θα έχει στη διάθεσή της τον νεοαποκτηθέντα Ισλανδό, Σίγκουρντουρ Θορστέινσον ο οποίος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη Εθνική ομάδα της χώρας του μετά τις 17 του μηνός.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass