ΖΗΤΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Αποτελεσματικότητα, τελική πάσα

* Δοκιμάσθηκε χθες Τυνήσιος αλλά η «πρώτη» του δεν ικανοποίησε…

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2016 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκε από χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (7.30 μ.μ. Ael Fc Arena) αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στην ελληνική πρωτοτυπία να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από τη 3η αγωνιστική και όχι από την πρώτη μετά από αίτημα του συνδρομητικού καναλιού που έχει τα δικαιώματα των τηλεοπτικών αγώνων.

Χθες πριν την προπόνηση μίλησε στους παίκτες ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης που τους είπε ότι όποια μέρα και αν παίζουν δεν τους ενδιαφέρει αλλά αυτό που πρέπει να τους ενδιαφέρει είναι να βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση. Θεωρεί ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα. Παράλληλα μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το οποίο επισήμανε ότι πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και προσοχή στην τελική πάσα.

Στη συνέχεια ο ίδιος και οι συνεργάτες του Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και Αποστόλης Τερζής άρχισαν την προπόνηση που χθες έγινε σε …δύο δόσεις (πρωί και απόγευμα).

Το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση αύριο το απόγευμα, την Πέμπτη το απόγευμα της Παρασκευής το πρωί το Σάββατο το απόγευμα στο Ael Fc Arena και την Κυριακή το απόγευμα.

Παρά τη βροχή που έπεφτε και το βαρύ γήπεδο οι παίκτες έδειξαν διάθεση ενώ ο προπονητής για τον αγώνα της Δευτέρας ανέφερε δεν θα βρίσκεται ο τραυματίας Σουλιώτης ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Οουσού, Ντοντό και Κουτσιανικούλης που ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία και ενσωματώθηκαν με τους υπόλοιπους παίκτες.

ΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΕ ΤΥΝΗΣΙΟΣ

Χθες δοκιμάσθηκε από τον τεχνικό της ΑΕΛ, Άγγελο Αναστασιάδη ο Τυνήσιος ποδοσφαιριστής Σείφ Μεσκινί, που γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1993 και αγωνιζόταν στην CS Hammam- Lif από την Τυνησία. Ο διεθνής με την Ελπίδων της χώρας του αμυντικός μέσος, Σείφ Μεσκινί, έχει ύψος 1,87 και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του.

Ο παίκτης ίσως λόγω κόπωσης αλλά και του βαρύ αγωνιστικού χώρου δεν ικανοποίησε στην πρώτη του προπόνηση αλλά δεν αποκλείεται να πάρει και άλλη ευκαιρία.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Από τη Σούπερ Λίγκα ανακοινώθηκε ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, ενόψει της προγραμματισμένης παρουσίας του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, αγώνες στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

* Ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Σάββατο στις 18:15).

* Ο αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Κυριακή στις 18:15).

Αναλυτικά το πρόγραμμα για την 3η αγωνιστική

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

16:00 Κέρκυρα-Πλατανιάς

18:15 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης

20:30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

16:00 ΑΕΚ-Ξάνθη

18:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

18:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

20:30 Ολυμπιακός-Βέροια

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

19:30 ΑΕΛ-Ηρακλής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass