ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (15:00)

Κρίσιμη μάχη δίνει η ΑΕΛ

* Μονόδρομος η νίκη για να «σβήσει» την κακή εικόνα * Στο κανονικό πρόγραμμα πήραν μέρος και οι Καπός, Ξενοδόχοφ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2016 11:00
Μόνο αν δείξουν το ίδιο πάθος όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες της ΑΕΛ μπορούν να κερδίσουν αύριο τον Πανιώνιο Μόνο αν δείξουν το ίδιο πάθος όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες της ΑΕΛ μπορούν να κερδίσουν αύριο τον Πανιώνιο

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πολύ σημαντικό παιχνίδι θα δώσει αύριο η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, όπου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα αντιμετωπίσει στις 15:00 τον πάντα υπολογίσιμο και επικίνδυνο, Πανιώνιο.

Είναι μια κρίσιμη μάχη για τους «βυσσινί» οι οποίοι καλούνται να αντιδράσουν και να αντιστρέψουν το βαρύ κλίμα που υπάρχει, μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα σε Γιάννινα και Τούμπα (για το Κύπελλο), αντίστοιχα.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός (τρεις ήττες, μια νίκη, δύο ισοπαλίες) στο πρωτάθλημα, είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Μια συγκομιδή που σίγουρα δεν ικανοποιεί κανέναν στην ομάδα αλλά και τους φιλάθλους, οι οποίοι είναι έντονα προβληματισμένοι και απογοητευμένοι με αυτή την εικόνα που βλέπουν.

Το μοναδικό ζητούμενο λοιπόν στο αυριανό παιχνίδι είναι να κερδηθούν οι τρεις βαθμοί, ώστε να πάρει βαθμολογική ανάσα η ΑΕΛ, να ανέβει η ψυχολογία της και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για να γίνει αυτό οι παίκτες πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να αποφύγουν λάθη που στοιχίζουν.

Ο κόσμος θέλει να τα δώσουν όλα για τη νίκη, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, σε έναν…τελικό, παρότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Από αγωνιστικής πλευράς, πρωινή ήταν η χθεσινή προπόνηση των παικτών της ΑΕΛ και περιλάμβανε χαλάρωμα για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν στην αναμέτρηση του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και πλήρες πρόγραμμα με μπάλα για τους υπόλοιπους.

Στο κανονικό πρόγραμμα πήραν μέρος με επιφύλαξη και οι Καπός, Ξενοδόχοφ, η κατάσταση των οποίων επανεξετάζεται συνεχώς απ' το ιατρικό επιτελείο, λόγω της φύσης των τραυματισμών τους.

Το ίδιο φυσικά θα συμβεί και στη σημερινή προπόνηση, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 μ.μ., όπου ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης θα καταλήξει στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην αυριανή αναμέτρηση.

Σημειώνεται ότι στη διάθεση του Μακεδόνα προπονητή θα βρίσκονται και οι Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, Φατιόν, Ναζλίδης και Ντοντό, που δεν αγωνίσθηκαν στην Τούμπα.

ΧΩΡΙΣ ΓΚΙΟΑΤΑ-ΟΛΑΪΤΑΝ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τις υπηρεσίες των Ζερόμ Γκιοατά και Μάικλ Ολαϊτάν θα στερηθεί ο Πανιώνιος με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν υποστεί θλάση.

Ο Σέρβος κόουτς του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγιεβιτς ξεκούρασε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό(0-0) και τους Κόρμπο, Ρισβάνη ώστε να πάρουν «ανάσες». Ο τελευταίος που συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με την ΑΕΚ, θα εκτίσει τη ποινή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, την 12η αγωνιστική.

Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος απέσπασε λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΕΛ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο 33χρονος, ρέφερι, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, αστυνομικός στο επάγγελμα, από την Ένωση Αθηνών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο, που θα γίνει αύριο Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 στις 15:00 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του θα είναι ο Ιορδάνης Δημητριάδης από την Ένωση Καστοριάς και η Χρυσούλα Κουρουμπίλια από τη Δυτική Αττική. Τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ζανετίδης από την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά τα παιχνίδια για την 9η αγωνιστική, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

-15:00 ΑΕΛ - Πανιώνιος: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς),

Κουρουμπίλια (Δυτικής Αττικής), 4ος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ. Κωνσταντίνος Ζανετίδης (Δωδεκανήσου).

-17:15 Ξάνθη - Κέρκυρα: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Μπετσόγλου (Κορινθίας), 4ος Καραντώνης (Ημαθίας), παρ.Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας).

-19:30 Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Δελφάκης (Αρκαδίας), Κουρέντας (Τρικάλων), Κασσαβέτης (Αιτ/νιας), 4ος Γιαννουλάκης (Χανίων), παρ.Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου).

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

-15:00 Παναθηναϊκός - Ηρακλής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Καλφάκης (Χανίων), Δόσης (Αθηνών), 4ος Κύζας (Δράμας), παρ. Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)

17:15 Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός: Γκράνας (Θράκης), Βλάσσης (Λασιθίου), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Λαμπρόπουλος (Ηλείας), παρ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος (Αθηνών).

17:15 Βέροια - Πλατανιάς: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Ηλίας Νατσιούλας (Λάρισας), 4ος Παππάς (Αθηνών), παρ. Βασίλειος Γαβριηλίδης (Θράκης).

19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωστάρας (Αιτ/νιας), 4ος Μάνταλος (Καβάλας), παρ. Δημήτρης Καλύβας (Εύβοιας).

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

19:30 Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα: Φωτιάδης (Σερρών), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Γκαβέρας (Αχαΐας), 4ος Κομίνης (Θεσπρωτίας), παρ.Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Καβάλας).

ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League, με το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή, για να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή. Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής, έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ (29/10)

15:00 ΑΕΛ-Πανιώνιος

17:15 Ξάνθη-Κέρκυρα

19:30 Ατρόμητος-Ολυμπιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ (30/10)

15:00 Παναθηναϊκός-Ηρακλής

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός

17:15 Βέροια-Πλατανιάς

19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ (31/10)

19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 6 αγώνες)

1. Ολυμπιακός   15-4       15

2. Παναθηναϊκός              12-4       11

3. ΑΕΚ    8-5         11

4. Πανιώνιος      8-5         10

5. ΠΑΣ Γιάννινα (5αγ.)      8-4         10

6. Ατρόμητος      4-6         10

7. ΠΑΟΚ               6-4         8

8. Παναιτωλικός               8-4         8

9. Πλατανιάς       4-5         8

10. Ξάνθη            4-7         8

11. Λεβαδειακός               7-9         (5αγ.)     7

12. Κέρκυρα        5-8         6

13. ΑΕΛ 5-11       5

14. Βέροια          4-11       5

15. Αστέρας Τρίπολης     4-11       3

16. Ηρακλής        5-9         2

* Ο ΠΑΟΚ μεταφέρει τιμωρία -3 βαθμών από την περασμένη περίοδο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ «ΜΙΚΡΩΝ»

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των ηλικιακών ομάδων της ΠΑΕ ΑΕΛ για το Σαββατοκύριακο, έχει ως εξής:

-Κ20 (9η αγων.), ΑΕΛ-Πανιώνιος, Σάββατο 29/10, 11.30 π.μ., γήπεδο Τσαριτσάνης (διαιτ.Αντώνης Κορέστης, Γρηγόρης Δεδικούσης, Πέτρος Θύμιου-Λάρισας-παρ. Στέφανος Καλυβιώτης-Καρδίτσας).

-Κ17 (7η αγων.), ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, Κυριακή 30/10, 1 μ.μ., γήπεδο Τσαριτσάνης (διαιτ.Αθανάσιος Νικόπουλος, Παναγιώτης Σακκάς, Ιωάννης Μπαρτζιάλης-Θεσσαλίας-παρ.Κοσμάς Γιαννακόπουλος-Λάρισας).

-Κ15 (3η αγων.), ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, Κυριακή 20/10, 11.30 π.μ., γήπεδο Αμπελώνα (διαιτ.Παναγιώτης Κωνσταντινίδης-Σάμου-Γεώργιος Δήμου, Ιωάννης Τσιρογιάννης-Λάρισας).

* Σημειώνεται ότι στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super league μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έδρες, μόνο γήπεδα αδειοδοτημένα από την αρμόδια αρχή της Περιφέρειας κι ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι δυνατή η χρήση του σταδίου Αλκαζάρ, λόγω έργων συντήρησης του χλοοτάπητα.

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ 5-0

Στις αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

1oς όμιλος

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ         2-0

Πανελευσιακός – Τρίκαλα             0-5

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τρίκαλα               5-0         3

ΠΑΟΚ     2-0         3

ΑΕΛ        0-2         0

Πανελευσινιακός              0-5         0

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

(2η αγ.-29/11)

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ

ΑΕΛ - Πανελευσιακός

2ος όμιλος

Ολυμπιακός – Πλατανιάς              3-0

Σπάρτη - Χανιά   4-0

3ος όμιλος

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ              1-0

Παναθηναϊκός – Ηρακλής             0-0

4ος όμιλος

Καλλονή - Αγροτικός Αστ.             1-2

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη      1-0

5ος όμιλος

Αιγινιακός - Άρης              0-3

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια            1-0

6ος όμιλος

ΑΕΚ - Κέρκυρα    4-0

Λαμία - Αναγ. Καρδίτσας               1-0

7ος όμιλος

Πανθρακικός - Καλλιθέα 3-0

Ατρόμητος – Παναιτωλικός          1-0

8ος όμιλος

Πανιώνιος – Λεβαδειακός             0-0

Πανσερραϊκός – Κισσαμικός         0-2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass