ΑΡΧΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ 4ο ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1

Η καρδιά του τένις χτυπά στη Λάρισα

* Για έξι ημέρες οι 350 καλύτεροι νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα ρίχνονται στη μάχη των μεταλλίων

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2016 12:08

Για 10η συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται στη Λάρισα και στη Νίκαια μια από τις πέντε μεγαλύτερες διοργανώσεις τένις της Ελλάδας. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ανέθεσε και πάλι στους συλλόγους του ν. Λάρισας (Ο.Α. Νίκαιας, Ο.Α. Φοίβος και Ο.Α. Λάρισας) να διοργανώσουν το 4ο Εθνικό Πρωτάθλημα τένις Junior επιπέδου 1 (4ο Ε1) για όλες τις κατηγορίες, αγόρια κορίτσια έως 12, 14, 16, 18 ετών.

Το τουρνουά ξεκίνησε χθες και οι αγώνες θα διεξαχθούν για τις κατηγορίες για Αγόρια –Κορίτσια 12 και Κορίτσια 16 ετών στα γήπεδα του Ο.Α. Νίκαιας (Γρηγορίου Ε’ 14 - Νίκαια), για τις κατηγορίες Αγόρια –Κορίτσια 14 ετών στα γήπεδα του Ο.Α. Φοίβος (τέρμα Ενιππέως, Λάρισα) και για τις κατηγορίες Αγόρια 16 και Αγόρια - Κορίτσια 18 ετών στα γήπεδα του Ο.Α. Λάρισας (5ο χλμ. Λάρισας – Φαλάνης).

Η επιλογή του νομού Λάρισας (μοναδική πόλη της περιφέρειας) για την τέλεση ενός από τα πέντε σημαντικότερα Πανελλαδικά τουρνουά Junior επιπέδου 1 (με τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας) και με ιδιαίτερες απαιτήσεις οργάνωσης για 10η συνεχή χρόνια, καθιερώνει τον νομό Λάρισας σαν μόνιμο τόπο διεξαγωγής αγώνων τένις υψηλού επιπέδου, με εμφανή τα αποτελέσματα προβολής της περιοχής. Εκτιμάται ότι πάνω από 1000 άτομα θα επισκεφτούν τον νομό με θετική επίπτωση στην οικονομία της περιοχής.

Για έξι ημέρες η καρδιά του τένις θα χτυπά σε Λάρισα και Νίκαια. Οι 350 καλύτεροι νεαροί αθλητές τένις από όλη την Ελλάδα με τους προπονητές και τους συνοδούς τους θα κατακλύσουν την πόλη της Λάρισας. Πολύ σημαντική θα είναι και η παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών από τους συλλόγους του νομού.

Οι διοργανωτές σύλλογοι είναι ήδη έτοιμοι ώστε ο νομός Λάρισας να πάρει και πάλι τα εύσημα για τις άρτιες διοργανώσεις Πανελλαδικών αγώνων τένις και καλούν όλους τους φίλους του τένις να έρθουν και να παρακολουθήσουν πολύ ωραίους αγώνες.

Στην προσπάθειά τους οι σύλλογοι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο δημοσιογραφικός Οργανισμός "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass