Το πάλεψε παλικαρίσια, αλλά «λύγισε» στο φινάλε

Δημοσίευση: 05 Νοε 2016 20:53

Με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο μπόρεσε να γίνει πολύ απειλητικός Γυμναστικός στα Πεύκα κόντρα στους γηπεδούχους Μαχητές, τους οποίους και κατάφερε να αιφνιδιάσει όταν ισοφάρισε στην τελευταία περίοδο σε 60-60, αλλά στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έκαμψαν την αντίστασή του και επιβλήθηκαν τελικά με 73-65.

Οι «πράσινοι» δεν έκαναν το καλύτερό τους δυνατό ξεκίνημα με αποτέλεσμα να βρίσκονται πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 23-15. Οι Μαχητές συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα χωρίς όμως να μπορούν να ξεφύγουν πολύ, με ο ημίχρονο να βρίσκει τους φιλοξενούμενους πίσω στο σκορ με 41-33. Η ανάκαμψη για την ομάδα της Λάρισας ήρθε στην επανάληψη, όταν ο ΓΣΛ κατάφερε να «γυρίσει» το ματς και να μειώσει σε απόσταση αναπνοής (στο 30’ 56-54). Το ματς μετατράπηκε σε ντέρμπι καθώς ο Γυμναστικός ισοφάρισε σε 60-60 και όλα ήταν πια ανοιχτά. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι, μέχρι που οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη ψυχραιμία στο τέλος και κατάφεραν να κερδίσουν με το τελικό 73-65. Ο ΓΣΛ πάντως το πάλεψε και έδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει τις βάσεις για κάτι καλύτερο.

Tα δεκάλεπτα: 23-15, 41-33, 56-54, 73-65 Μαχητές Δόξας Πεύκων (Χατζηκυριακίδης): Χατζηκυριακίδης 8, Νικολόπουλος 3, Βελισσαρίου, Γερομιχαλός 9 (1), Καλαμπάκας 8, Ναούμης 15 (3), Στόλης 9, Τάταρης 2, Τζαουάρα 19 (1) ΓΣΛ (Μπουλιάκης): Τόζιος 8 (1), Νίκολιτς 15 (3), Τσούμας Γ., Τσουράκης 4, Κούτρας 5, Μπέμπης 8 (2), Γκιουλέκας 15 (2), Χαιρετίδης, Σπυρόπουλος 10, Τσούμας Σ., Γουμενόπουλος. ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΛΙΑΚΗ (τεχνικός ΓΣΛ): «Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι σε μια ομάδα «καθαρή» και η οποία αποτελείται από άτομα με αυταπάρνηση που πολλές φορές με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα μπαίνουν χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος στο γήπεδο. Έτσι έγινε και σήμερα αποδεικνύοντας ότι δεν είναι παίκτες μισθοφόροι. Δυστυχώς όμως δεν ήμασταν καλοί στην αντιμετώπιση «παραγόντων» που δεν αντιμετωπίζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass