ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ «ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ» ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ(15.00)

Πρώτη Τσιώλη στο Αγρίνιο

* Ποιοι οι προβληματισμοί του τεχνικού της λαρισινής ομάδας

Δημοσίευση: 06 Νοε 2016 9:33

Του Σωτ. Κέλλα

Στο Αγρίνιο αγωνίζεται σήμερα η ΑΕΛ κόντρα στον Παναιτωλικό (15.00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα με τη λαρισινή ομάδα να έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Σάκη Τσιώλη που αντικατέστησε τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Τσιώλης μέσα σε λίγες μέρες δεν έχει το περιθώριο να αλλάξει πολλά στην ομάδα και αυτό που φάνηκε στις προπονήσεις είναι ότι θα αλλάξει την τακτική των τριών σέντερ μπακ και θα παίξει 4-2-3-1 ενώ για τους παίκτες στην ενδεκάδα υπάρχει προβληματισμός με δεδομένες τις απουσίες του τιμωρημένου Ουρτάδο και των τραυματιών Ντοντό και Αναστασόπουλου.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ξενοδόχοφ ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι: Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας και Κόντορ , αμυντικά χαφ θα είναι δύο εκ των τριών Ποτουρίδη, Φατιόν και Γκόλια ενώ πιο μπροστά σίγουροι είναι ο Αβραάμ με τον Βαρέλα . Την άλλη θέση στη δεξιά πτέρυγα θα πάρει ένας εκ των Ναβάρο ή Ντέλετιτς ενώ στην επίθεση θα παίξει ο Ναζλίδης.

Ο Τσιώλης μίλησε πολλές φορές στους παίκτες για το σημερινό αγώνα τονίζοντας ότι ο Παναιτωλικός θα είναι «πληγωμένος» από την εντός έδρας ήττα από τα Γιάννενα και θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια ενώ σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν η νίκη στα Γιάννενα του Αστέρα Τρίπολης.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ σήμερα με ήττα θα αρχίσει να μπλέκει σε περιπέτειες σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει στον πρώτο γύρο ενώ η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα κόντρα σε έναν αντίπαλο με ίδιους στόχους.

Στην αποστολή που ταξίδεψε στο Αγρίνιο είναι οι εξής ποδοσφαιριστές(χθες το απόγευμα η ομάδα προπονήθηκε στη Ναύπακτο λόγω των πολύ καλών σχέσεων του Τσιώλη με τον Ναυπακτιακό όπου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Ρέντζας, Ναβάρο, Μονιάκης, Κόντορ, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γκόλιας, Σουλιώτης, Φατιόν, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Μασούρας, Ναζλίδης, Μαρουκάκης και Καπός.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η ομάδα του Παναιτωλικού ολοκλήρωσε με χθεσινή πρωινή την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ και ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Ματζουράκης(πρώην τεχνικός της ΑΕΛ), ανακοίνωσε την αποστολή για την οποία επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές. Είναι οι: Κυριακίδης, Κριστιάνο, Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Λεντέσμα, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης και Μαρκόβσκι.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο 33χρονος ρέφερι, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό. Βοηθοί του ο Τρύφων Πετρόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Δημήτρης Βεργέτης επίσης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας. Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Οκτώ φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, ο Παναιτωλικός και η ΑΕΛ, στο Αγρίνιο. Τον Παναιτωλικό ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια όταν είναι γηπεδούχος. Οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε νίκες, οι «βυσσινί» δύο, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί ο Παναιτωλικός με 13-5. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την σεζόν 1998-1999 ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει στα χαρτιά το ματς με την ΑΕΛ, καθώς δεν είχε κατέβει να αγωνιστεί λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων Παναιτωλικού με την ΑΕΛ

20/10/1996    Παναιτωλικός-ΑΕΛ   2-0      Β' Εθνική

26/10/1997    Παναιτωλικός-ΑΕΛ   5-0      Β' Εθνική

14/03/1999    Παναιτωλικός-ΑΕΛ   2-0(α.α)          Β' Εθνική

28/05/2000    Παναιτωλικός-ΑΕΛ   1-1      Β' Εθνική

11/11/2000    Παναιτωλικός-ΑΕΛ   1-0      Β' Εθνική

24/04/2002    Παναιτωλικός-ΑΕΛ   2-1      Γ' Εθνική

29/10/2008    Παναιτωλικός-ΑΕΛ   0-2      Κύπελλο Ελλάδος

15/10/2012    Παναιτωλικός-ΑΕΛ   0-1      Β' Εθνική

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass