ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΤΣ

«Βράζει» ο Ερμής για τη διαιτησία

* «Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας» τονίζει ο σύλλογος της Αγιάς

Δημοσίευση: 08 Νοε 2016 9:00

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ του Ερμή Αγιάς, τόσο για την προχθεσινή διαιτησία στον αγώνα με τη Γέφυρα, όσο και σε προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: «Ο Ερμής Αγιάς διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία των κ.κ.Παπαδόπουλου και Μελανίδη στον εκτός έδρας αγώνα μας εναντίον της Γέφυρας ,στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών. Οι κύριοι αυτοί έκαναν τα πάντα για να χάσει η ομάδα μας.

Συγκεκριμένα:

1) Χωρίς λόγο με δύο τεχνικές ποινές απέβαλαν τον καλύτερό μας παίκτη Νέστορα Κόμματο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Το λάθος του ήταν ότι κάρφωσε στον αιφνιδιασμό.

2) Υπέδειξαν ανύπαρκτο αντιαθλητικό φάουλ στον πλέι μεικερ Στέργιο Τσαμπαλή την ώρα που υπάρχουν συμπαίκτες πίσω του.

3) Κατελόγισαν δύο ανύπαρκτα φάουλ στον βασικό σέντερ μας Νάσο Περρωτή.

4) Δεν χρέωσαν σωρεία φάουλ που έκαναν οι αντίπαλοι μας.

Για όλα αυτά που αναφέρουμε υπάρχει το βίντεο του αγώνα διαθέσιμο σε όποιον το θελήσει.

Δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία να διαμαρτυρηθούμε για έναν μόνο αγώνα η μια κακή στιγμή ενός διαιτητή, αλλά έχουμε παράπονα και στους προηγούμενους τρεις αγώνες που έδωσε η ομάδα μας.

Με τον Πολύγυρο αποβλήθηκε ο προπονητής μας με δύο τεχνικές ποινές και ο Κόμματος με πέντε αυστηρά φάουλ, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Με το Πευκοχώρι αποβλήθηκε ο βασικός μας πλέιμεικερ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με δύο φάουλ που τα χρέωσαν κακώς ως αντιαθλητικά.

Με το Αγρίνιο χρέωσαν δύο ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ στο βασικό μας σέντερ Νάσο Περρωτή στα πρώτα δυο λεπτά του αγώνα και ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός.

Όλα αυτά δεν μπορούμε να τα θεωρήσουμε τυχαία. Υπάρχει κάποιο σχέδιο εναντίον της ομάδας μας αλλά να ξέρουν αυτοί που το σκέφτηκαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας με κάθε τρόπο.

Είμαστε ένα υγείες σωματείο με αρχές, με συνεχόμενες ανόδους τα προηγούμενα χρόνια και σε κάποιους δεν αρέσει αυτό. Τους λέμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε και δεν θα τους κάνουμε τη χάρη που αυτοί θέλουν.

Θα αναρτήσουμε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των διαιτητών στην προχθεσινή αναμέτρηση, αντί για τις στιγμές της ομάδας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass