ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ (17:00)

Αποφασισμένος για νίκη ο Γ.Σ.Λ.

* Μπουλιάκης: «Υπερήφανος που είμαι σε μια "καθαρή" ομάδα»

Δημοσίευση: 08 Νοε 2016 11:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πάλεψε σε όλο τον αγώνα με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων ο Γυμναστικός, όμως δεν απέφυγε τελικά την ήττα στο τέλος με σκορ 73-65.

Παρά την ήττα οι «Πράσινοι» δεν απογοητεύονται, διότι περιμένουν πως η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα έχει θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος μπάσκετ, της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γ.Σ.Λ. το ερχόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νεάπολης τον Αίολο Αστακού (17:00), ομάδα που κέρδισε τον Αρκαδικό με 81-56 και χρειάζεται να αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Η λαρισινή ομάδα είναι αποφασισμένη να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα και από σήμερα το απόγευμα ξεκινάει η προετοιμασία, για τη συγκεκριμένη σημαντική αναμέτρηση, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν οι παίκτες.

Ο προπονητής Θανάσης Μπουλιάκης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός από τον Τέλλιο και καταστρώνει τα πλάνα για να αντιμετωπίσει έναν πολύ καλό αντίπαλο, περιορίζοντας τα θετικά στοιχεία που βγάζει στο παρκέ.

Σε αυτό το παιχνίδι αναγκαία θεωρείται και η συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων, οι οποίοι καλούνται να βοηθήσουν τους «Πράσινους» για να πάρουν μια νίκη-ανάσα και να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ.Λ.

Μετά τον αγώνα με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, ο τεχνικός των «Πρασίνων» Θανάσης Μπουλιάκης, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που είμαι σε μια ομάδα «καθαρή» και η οποία αποτελείται από άτομα με αυταπάρνηση που πολλές φορές με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα μπαίνουν χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος στο γήπεδο. Έτσι έγινε και σήμερα αποδεικνύοντας ότι δεν είναι παίκτες μισθοφόροι. Δυστυχώς όμως δεν ήμασταν καλοί στην αντιμετώπιση «παραγόντων» που δεν αντιμετωπίζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές».

ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Ο ΚΟΥΤΡΑΣ

Μετά το πέρας 5 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ο παίκτης του Γυμναστικού Κρίστιαν Κούτρας εξακολουθεί να φιγουράρει μεταξύ των πρώτων σε δύο κατηγορίες.

Συγκεκριμένα κατέχει την 3η θέση στον πίνακα με τις ασίστ και επίσης την 3η στην λίστα των πέντε πρώτων με τα κλεψίματα.

Αναλυτικά:

Ασίστ: 1. Νίκου (Ψυχικό) 39, 2. Γκαγκαλούδης (Ηρακλής) 3, Κούτρας (ΓΣ Λαρισαίων 1928) 31, 4. Βασιλόπουλος (Φάρος) 29, 5. Μιλόσεβιτς (Χολαργός) 27

Κλεψίματα:1. Μάζουρτσακ (Καβάλα) 13, 2. Γκαγκαλούδης (Ηρακλής) 12, 3. Κούτρας (ΓΣ Λαρισαίων 1928) 12, 4. Νίκου (Ψυχικό) 11, Οικονομόπουλος (Εθνικός) 10

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass