ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (3-2)

«Λίφτινγκ» στην ΑΕΛ και όχι μόνο...

*Μεταγραφές προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της λαρισινής ομάδας Αλέξης Κούγιας

Δημοσίευση: 20 Νοε 2016 10:30

Αγωνιστικό «λίφτινγκ» κάνει ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα (26 Νοεμβρίου στην Τρίπολη με τον Αστέρα το προσεχές παιχνίδι της λαρισινής ομάδας) και αυτό φάνηκε στο χθεσινό φιλικό που έγινε στο Ael Fc Arena(παρουσία 2.000 περίπου φιλάθλων, αριθμός έκπληξη) με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας όπου είδαμε τις πρώτες αλλαγές και νίκη των «βυσσινί» με 3-2 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Τα γκολ πέτυχαν Ναζλίδης (33', 40') και Ντέλετιτς (65') ενώ για τον Απόλλωνα τα τέρματα σημείωσαν οι Γκουντρουμπής (64') και Διβανές (80'). Παράλληλα λίφτινγκ έγινε και σε αρκετά σημεία του Ael Fc Arena με τον ιδιοκτήτη κ. Αλ. Κούγια να μιλάει και για μεταφορά των γραφείων της ομάδας στη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση αλλά και... μεταγραφές(σ.σ. πληροφορίες αναφέρουν για τέσσερις).

Πάντως σε όλη την αλλαγή του Τσιώλη τον κυρίαρχο ρόλο έχει ο Ναζλίδης που πλέον στο 4-4-1-1 που έπαιξε ο προπονητής της ομάδας πήρε θέση πίσω από το σέντερ φορ τον Μαρουκάκη και μάλιστα έβαλε και δυο τέρματα. Ο Ποτουρίδης δείχνει να κερδίζει θέση, στα αξιοσημείωτα ότι ο Ναβάρο μονιμοποιείται ως δεξί χαφ(όπως και με Αναστασιάδη) ενώ επέστρεψε ο Μονιάκης στη θέση του αριστερού μπακ με καλή απόδοση.

Στο πρώτο μέρος η αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ ήταν πολύ καλή και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Απόλλωνας Λάρισας δεν πάτησε περιοχή με τους «βυσσινί» να πετυχαίνουν δυο γκολ με τον Ναζλίδη ύστερα από έξοχες ατομικές προσπάθειες. Οι φιλοξενούμενοι μόνο με μακρινά σουτ απείλησαν(Σουλίδης και Καμπλιώνης).

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό (ο Τσιώλης προτίμησε το 4-2-3-1 με τον Ναζλίδη πάλι πίσω από τον Μαρουκάκη και οι φίλαθλοι «χόρτασαν» θέαμα και γκολ.

Ο Απόλλωνας Λάρισας μείωσε σε 2-1 όταν ο Γιαννακόπουλος από αριστερά έκανε σέντρα και ο Γκουντρουμπής βρέθηκε μόνος αφύλαχτος στο σημείο του πέναλτι και με κεφαλιά έκανε το 2-1.(64')

Αλλά από κει και πέρα η ΑΕΛ πήρε τα ηνία του αγώνα. Ο Ντέλετιτς στο επόμενο λεπτό(65') έκανε το 3-1 και ο Βαρέλα(67') είχε εκπληκτικό σουτ στο δοκάρι.

Ο Τσιώλης βάζει τον Καπό(τον είδαμε μετά από πολύ καιρό) και ξετρέλανε κόσμο μπαίνοντας σε όλες τις φάσεις. Στο 70' και 77' κάνει δυο καλά σουτ άουτ ενώ στο 82' σημαδεύει το δοκάρι. Ένα γκολ το άξιζε...

Ο Απόλλωνας μείωσε στο 80' σε 3-2 χάρη στον επίμονο Διβανέ που εκτελεί πέναλτι το αποκρούει ο Καβουσάκης, στη συνέχεια ο παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας ακολουθεί τη φάση και με κεφαλιά-«ψαράκι» κάνει το 3-2. Στο σημείο αυτό εκτέθηκαν οι παίκτες της ΑΕΛ που δεν πίστεψαν ότι ο τερματοφύλακάς τους θα αποκρούσει. Το πέναλτι κέρδισε ο Γκουντρουμπής σε ανατροπή του από τον Γκόλια.

Συμπερασματικά οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν διάθεση , αγωνίσθηκαν πολύ καλά, έτρεξαν και φάνηκε ότι έχουν διάθεση να αγωνισθούν.

Ο Απόλλωνας Λάρισας παρότι δυο κατηγορίες παρακάτω είναι πολύ καλή ομάδα. Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης που για χάρη της λαρισινής ομάδας έπεσε προπονητικά κατηγορία(ήταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας στη Β' Εθνική) και δείχνει να ετοιμάζει μια καλή ομάδα με χρονικό πλάνο. Στο 4-2-3-1 είχε λύσεις και μας άρεσαν οι: Αγρόδημος, Γκουντορουμπής (και οι δύο πέρασαν από την ΑΕΛ) και Διβανές.

Αν ο Απόλλωνας Λάρισας το πιστέψει μπορεί να ανέβει κατηγηρία, έχει αυτοματισμούς στο παιχνίδι και βγάζει φάσεις.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Ντελέζου, Δημηρά και Παπαγιαννούλη.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ (46’ Καβουσάκης), Ρέντζας(62′ Μασούρας), Μονιάκης(62′ Κόντορ), Φάρκας(62′ Σουλιώτης), Γιοβάνοβιτς(62′ Γκόλιας), Ποτουρίδης(62′ Ντέλετιτς), Φατιόν(46’ Αναστασόπουλος), Αβραάμ(46’ Βαρέλα, 80′ Λαμπρόπουλος)), Ναβάρο(46’ Ντοντό), Ναζλίδης(70′ Καπός), Μαρουκάκης(70′ Κουτσιανικούλης)

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Χολέβας, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Αγρόδημος, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Γεωργίου, Καμπλιώνης, έπαιξαν και οι Ιορδανίδης, Μάρκου, Γιαννακόπουλος, Καμπέρης, Διβανές, Κολοβός, Γκουτρουμπής, Κουρδής και Ιβανίδης.

*Ο τιμ μάνατζερ των ηλικιακών ομάδων της ΑΕΛ Ηλίας Σελιώνης πήγε στο Βλαχογιάννι και παρακολούθησε την αναμέτρηση μεταξύ Δόξας Βλαχογιαννίου και Καλοχωρίου(0-3) όπου είδε παίκτες που ενδιαφέρουν τη λαρισινή ομάδα.

Σωτ. Κέλλας

Φωτ.: Βασ. Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass