ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ(17:15)

Αποφασισμένη για θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΛ

*Δύσκολο παιχνίδι, μπορούν όμως να τα καταφέρουν αν το πιστέψουν οι «βυσσινί»

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 11:00

Επικίνδυνη έξοδος σήμερα για την ΑΕΛ, η οποία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λίγκα, αγωνίζεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα, στις 17:15(Novasports 1 HD).

Ένα παιχνίδι αναμφισβήτητα δύσκολο για τη λαρισινή ομάδα, η οποία φέρεται αποφασισμένη να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια.

Αν το πιστέψουν οι παίκτες και αγωνισθούν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Ο Αστέρας στην Τρίπολη παίζει με τον αέρα της έδρας, παρουσιάζεται πολύ δυνατός και θα χρειασθεί υπερπροσπάθεια από τους «βυσσινί», για να διεκδικήσουν βαθμοφόρο αποτέλεσμα και να βελτιώσουν τη θέση τους.

Αγωνιστικά, τα προβλήματα κυρίως εντοπίζονται στους Βαρέλα, Ουρτάδο, Κουτσιανικούλη και Λαμπρόπουλο, που δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης που θα βρεθεί αντίπαλος με την πρώην ομάδα του όπου γνώρισε μεγάλες στιγμές, στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας που διεξήχθη στο AEL FC ARENA, δοκίμασε να παίξει με δύο συστήματα. Αρχικά 4-4-1-1 και στην επανάληψη 4-2-3-1.

Πιθανό σχήμα που θα παρατάξει στον σημερινό αγώνα, είναι: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Γκόλιας ή Γιοβάνοβιτς, Ποτουρίδης ή Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ναβάρο, Αβραάμ και επιθετικό δίδυμο θα αποτελούν ο Μαρουκάκης με τον Ναζλίδη.

Στην αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Φατιόν, Ντέλετις, Φάρκας, Ντοντό, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Κόντορ, Αβραάμ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Μαρουκάκης, Μονιάκης, Ναζλίδης, Ποτουρίδης και Ρέντζας.

*Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ, άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Νίκο Βαρέλα, όπως επίσης και τον τιμωρημένο Πολ Ουρτάδο. Τέλος για αγωνιστικούς λόγους, εκτός έμειναν και οι Απόστολος Κουτογλίδης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μασούρας, Δημήτρης Σουλιώτης, Άγγελος Καρατάσιος, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Γκέρντι Χοτζάλι, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Κωνσταντίνος Μακρής και Ιμπραΐμ Κεϊτά.

Ο ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε χθες το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Ο τεχνικός Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει μετά από περίπου δύο μήνες στη διάθεσή του τον Ματίας Ιγκλέσιας(πρώην παίκτης της ΑΕΛ), ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ενώ επιστρέφει και ο Μπέρτος που εξέτισε την ποινή του. Στον αντίποδα, ο τεχνικός των Αρκάδων δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κουρμπέλη, Γκοντό και Φαρίνια.

Την αποστολή του Αστέρα απαρτίζουν οι Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Κυριακοπουλος, Ιγκόρ, Δημούτσος, Νίκο Φερνάντες, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς και Χαμντανί.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

O Γιώργος Κύζας της Ένωσης Δράμας θα είναι

ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΛ.

Συνεργάτες του οι Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου) με τον Βαγγέλη Μανούχο (Αργολίδας) να έχει οριστεί ως τέταρτος διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος(Αθηνών).

Αξίζει να σημειωθεί πως 36άχρονος ρέφερι είναι Κύπριος στην καταγωγή, γεννημένος στη Δράμα και ανιψιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κύζα. Χημικός στο επάγγελμα αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη στο τμήμα Χημείας του Αριστοτέλειου, διδάσκοντας εργαστηριακά μαθήματα στους προπτυχιακούς φοιτητές.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Έξι φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης, σε επίσημους αγώνες στην Πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Οι «βυσσινί» έχουν κερδίσει ένα παιχνίδι, οι «κιτρινομπλέ» δύο ματς, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της Τρίπολης με 8-3.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΛ

02/09/2007 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 0-1 Α' Εθνική

14/09/2008 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 0-0 Α' Εθνική

23/08/2009 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 0-0 Α' Εθνική

05/02/2011 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1 Α' Εθνική

22/12/2012 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 4-1 Κύπελλο Ελλάδος

13/01/2016 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 3-0 Κύπελλο Ελλάδος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπου το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια

17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ

19:30 ΑΕΚ-Πλατανιάς

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 Ολυμπιακός-Κέρκυρα

17:15 Λεβαδειακός-Ηρακλής

17:15 Παναιτωλικός-Ξάνθη

19:30 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 8 αγώνες)

1. Ολυμπιακός        19-4   21

2. Παναθηναϊκός      14-7   14

3. ΠΑΣ Γιάννινα       11-7   14

4. Πανιώνιος  9-7     13

5. ΑΕΚ          10-8   12

6. ΠΑΟΚ       7-5     11

7. Ατρόμητος 6-9     11

8. Παναιτωλικός       11-7   11

9. Ξάνθη       5-8     10

10. Κέρκυρα  7-8     10

11. Πλατανιάς          5-6     10

12. Αστέρας Τρίπολης       7-12   9

13. Λεβαδειακός      8-11   9

14. ΑΕΛ        8-13   8

15. Βέροια    4-13   6

16. Ηρακλής  6-12   3

* Ο ΠΑΟΚ μεταφέρει τιμωρία -3 βαθμών από την περασμένη περίοδο.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Την ερχόμενη Πέμπτη 01/12/2016 στις 15:30

ανακοινώθηκε χθες πως θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Σχέσεις με FORTHNET - Λήψη αποφάσεων για περαιτέρω ενέργειες – Καταβολή δόσεων τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

2. Εισήγηση του Συνεταιρισμού στο πλαίσιο διαβούλευσης του σχεδίου Νόμου «Περί Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού Αθλητισμού».

3. Διάφορα.

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass