Αποσύρθηκε ο Κέβιν Μάρτιν

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 13:06

   

Την αποχώρησή του από τη ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Κέβιν Μάρτιν, ο οποίος στα τέλη της περασμένης δεκαετίας υπήρξε ένας από τους πλέον χαρισματικούς

σκόρερ του NBA. Ο 33χρονος γκαρντ επιλέχθηκε στο Νο26 του ντραφτ του 2004 από τους Σακραμέντο Κινγκς, όπου αγωνίστηκε ως τα μέσα της περιόδου 2009-10. Μετά τα δύο πρώτα «αναγνωριστικά» χρόνια ο Μάρτιν εξελίχθηκε σε εξαιρετικά αξιόπιστο σκόρερ, φτάνοντας να ολοκληρώσει την περίοδο 2008-09 με μέσο όρο 24.6 πόντους. Τον Φεβρουάριο του 2010 δόθηκε ανταλλαγή στο Χιούστον, όπου συνέχισε να σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια (23.5 πόντοι μέσο όρο την περίοδο 2010-11), όμως στη συνέχεια κάποιοι τραυματισμοί και οι αμυντικές του αδυναμίες μείωσαν το ρόλο του. Έφυγε το 2012 από τους Ρόκετς και έπαιξε για ένα χρόνο στην Οκλαχόμα, για να ακολουθήσει η Μινεσότα και προς το φινάλε της περσινής σεζόν το Σαν Αντόνιο. Ο Μάρτιν ήλπιζε ότι με τους Σπερς θα καταφέρνε να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, κάτι που όμως δεν συνέβη, ενώ ο ίδιος είχε ελάχιστη συμμετοχή στα πλέι-οφ και στο τέλος της χρονιάς έμεινε ελεύθερος, χωρίς να μπορέσει στη συνέχεια να βρει αλλού συμβόλαιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass