ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ:

«Παράνομες Επιτροπές αλά καρτ δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν…»

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2017 8:19

Απάντηση στην επιστολή διαμαρτυρίας του Ατρομήτου Αγ. Αναργύρων για τη διαιτησία στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Συκούριο και τα όσα υποστήριξε περί «παράνομης Επιτροπής Διαιτησίας και εισόδου διοικητικών της ΕΠΣΛ στα αποδυτήρια των διαιτητών», έδωσε χθες η διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Παράνομες Επιτροπές αλά καρτ δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Κισσάβου Συκουρίου:
«Ιδιαίτερη έκπληξη μας προκάλεσε η διαμαρτυρία της ομάδας Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων, που δημοσιεύθηκε στην έγκριτη εφημερίδας σας, σχετική με τον διαιτητή του αγώνα Κίσσαβος-Ατρόμητος, που έγινε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδό μας και έληξε με νίκη του Κισσάβου με σκορ 1-0, αποτέλεσμα μιας συνεχούς και καθολικής, θα την χαρακτηρίζαμε, 90λεπτης ανωτερότητας της ομάδας μας.
Η έκπληξή μας επικεντρώνεται σε δύο κυρίως σημεία της συγκεκριμένης «διαμαρτυρικής» επιστολής:
-Επιχειρείται να αναδειχθεί ο διαιτητής του αγώνα, ως ο κύριος υπαίτιος της ήττας των αντιπάλων μας και όχι η ολοφάνερη αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας μας, που όπως αποτυπώνεται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος είναι διαρκής και συνεχόμενη.
- Χρησιμοποιείται ο αγώνας αυτός και το αποτέλεσμά του, για «προεκλογική» αντιπαλότητα προς τη σημερινή διοίκηση της Ένωσης (κάτι που εμάς σαν σωματείο μας αφήνει παντελώς αδιάφορους, τουλάχιστον την παρούσα χρονική περίοδο), αφήνοντας «αιχμές» για «παράνομη» Επιτροπή Διαιτησίας και για «παρεμβάσεις» διοικητικών της ΕΠΣΛ, στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να αντιδικήσουμε με το φιλικό μας σωματείο των Αγίων Αναργύρων, αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας των γεγονότων που διαδραματίσθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Συκουρίου, έχουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω, επικεντρωμένα στα δύο προαναφερόμενα σημεία της επιστολής των αντιπάλων μας:
-Ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα, προσπαθώντας να είναι δίκαιος, με πολλές από τις αποφάσεις του αδίκησε τον Κίσσαβο, όπως η αναίτια κίτρινη κάρτα στον Πλιάγκα, που οδήγησε στην αντικατάστασή του, πέναλτι σε φανερό χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή, που δεν δόθηκε και συνεχή «σφυρίγματα» υπέρ των αντιπάλων, μετά την αποβολή του ποδοσφαιριστή τους. Δεν είναι της νοοτροπίας μας να διαμαρτυρόμαστε για τις διαιτησίες των αγώνων μας. Μετά από τη διαιτησία που «γευτήκαμε» στον αγώνα Αμπελωνιακός-Κίσσαβος και τις δύο κόσμιες κουβέντες αγανάκτησης που ειπώθηκαν από τον Πρόεδρό μας, έχουμε αποφασίσει να μη μιλάμε για τη διαιτησία, αν και μέχρι σήμερα μας δόθηκαν πολλές αφορμές, με άδικες αποβολές, μη καταλογισμό πέναλτι και πολλά άλλα σε βάρος της ομάδας μας «φαλτσοσφυρίγματα».
-Σε αμέσως προηγούμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπως 13η, 14η και 16η, η ομάδα των Αγίων Αναργύρων κέρδισε τις ομάδες: Αβέρωφ, Δόξα Ραχούλας και Ελευθεραί. Γιατί ο νικητής των αγώνων αυτών δεν «κατήγγειλε» σαν «παράνομη» την Επιτροπή Διαιτησίας, την ίδια που όρισε και τους διαιτητές του προχθεσινού αγώνα, που έκανε ορισμούς στους συγκεκριμένους και νικηφόρους γι’ αυτόν αγώνες; «Παράνομες» Επιτροπές αλά καρτ δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν…
Στα πλαίσια της αντιπολιτευτικής προσπάθειας προς τη σημερινή διοίκηση της Ένωσης (επαναλαμβάνουμε για άλλη μία φορά ότι μας αφήνει παγερά αδιάφορους), η διοίκηση των Αγίων Αναργύρων θέλοντας προφανώς να ενισχύσει μία άλλη παράταξη που θα διεκδικήσει στις εκλογές του ερχόμενου καλοκαιριού τη διοίκηση της Ένωσης, αναφέρεται σε «παράνομη» είσοδο διοικητικών της ΕΠΣΛ στα αποδυτήρια των διαιτητών, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. Ουδέν ψευδέστερο τούτου! Οι διοικητικοί κ. Βλάγκας και Μητροδήμος παρακολούθησαν τον συγκεκριμένο αγώνα από καθίσματα που τους παραχωρήσαμε μπροστά στα αποδυτήρια των ομάδων, όπως άλλωστε γίνεται και με τις παρουσίες διοικητικών της Ένωσης στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων και ουδεμία επαφή είχαν με τα αποδυτήρια των διαιτητών.
Τελειώνοντας την μακροσκελή αλλά επιβεβλημένη αναφορά μας στην «διαμαρτυρική» επιστολή του φίλου σωματείου των Αγίων Αναργύρων, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι «υποκινούμενες» και άσχετες με το σωματείο μας «διαμαρτυρίες», δεν υποβοηθούν στην περαιτέρω ενίσχυση των από πολλών ετών φιλικών σχέσεων των δύο σωματείων μας, που από την πλευρά μας εξακολουθούν και παραμένουν ισχυρές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass