Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΕΑΛ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΜΕ 3-2 ΣΕΤ

Κέρδισε αλλά χάρισε βαθμό

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2017 11:29

Ποδαρικό με νίκη στο 2017 έκανε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ η οποία κέρδισε στο κλειστό του Αλκαζάρ την Αργώ Βόλου με 3-2 σετ (26-28, 25-20, 23-25, 25-20, 15-10) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής.


Η ΕΑΛ ξεκίνησε ιδανικά στο πρώτο σετ με ένα σερί 6-0 και διατήρησε ένα προβάδισμα 3-5 πόντων μέχρι το 23-18. Μια σειρά λαθών όμως έφερε τους παίκτες του Σπύρου Γεωργουλά στο 24-23 που εκμεταλλεύτηκαν το δώρο, διεκδίκησαν τη νίκη και κατάφεραν να την πάρουν με 26-28.
Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν καλύτερα για τους γηπεδούχους, αφού «έχτισαν» μια διαφορά έξι πόντων (10-4), που έφτασε ως και τους 8 (15-7) και περιορίζοντας τα λάθη επικράτησαν σχετικά εύκολα με 25-20.
Το τρίτο σετ ήταν αντιγραφή του πρώτου. Οι γηπεδούχοι προηγούνταν σε όλη τη διάρκειά του μέχρι και 8 πόντους και όλα έδειχναν ότι θα γίνει το 2-1, αλλά και πάλι με απανωτά λάθη το 21-18 έγινε 23-23 και τελικά 23-25.
Το τέταρτο σετ πήγαινε από την αρχή πόντο-πόντο ως το 9-8 ώσπου με ένα ξέσπασμα των παικτών του Λάμπρου Πράπα έγινε το 18-11, για να φτάσουμε στο 25-20 και την ισοφάριση σε 2-2.
Στο τάι μπρέικ η ΕΑΛ έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία και από την αρχή πήρε προβάδισμα που σιγά-σιγά αυξανόταν για να καταλήξουμε στο τελικό 15-10 και 3-2 σετ.
Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με δύο πρόσωπα. Φανερά επηρεασμένοι από την αγωνιστική απραξία λόγω των συνεχόμενων αναβολών (είχαν να αγωνιστούν από τις 3/12/16 με τη Φθία) δεν μπόρεσαν να βρουν το ρυθμό τους.
Ο προπονητής Λάμπρος Πράπας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Καράνη που ένιωθε ενοχλήσεις. Έδωσε την ευκαιρία να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ανδρικής και οι μικροί Λάκης, Τσέτσιλας και Πράπας.
Διακριθέντες για την ομάδα της ΕΑΛ οι Γαλάνης (λ) με σχεδόν άριστη υποδοχή και ο Μαγκούτης με πολύ καλό μπλοκ.
Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ: (Πράπας) Μωυσιάδης, Περουλάκης, Γούναρης, Ναλετάκης, Ζιούρκας, Σκαρμούτσος, Καράνης, Μυλωνάς, Γαλάνης, Μαγκούτης, Τσέτσιλας, Καλύβας, Λάκης, Πράπας.
Α.Σ. ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς) Σδρούλιας, Αναστασιάδης, Σκευοφύλας, Τερνιώτης, Ισλαμάι, Βούλγαρης, Ιτούδης, Κόκκας, Κούντριας, Τσιάκαλος, Φουρκιώτης, Φιλιππίδης, Πασχαλίδης.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Άμιλλα-Ακαδημία Τυρν.    3-0
Φθία-Φιλαθλητικός Λαμίας    3-0
Ε.Α. Λάρισας-Αργώ Βόλου    3-2
Ρεπό: Α.Ε. Λάρισας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α.Ε. Λάρισας    21
Αργώ Βόλου    17
Φθία    16
Ακαδημία Τυρν.    12
Λαμία    8
Ε.Α. Λάρισας    9
Άμιλλα    7
* Ο Α.Σ. Ασκληπιός έχει 2 μηδενισμούς και ααοπβλήηθκε από το πρωτάθλημα

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
4/2
Α.Ε. Λάρισας-Ε.Α. Λάρισας
Φθία-Ασκληπιός
Αργώ Βόλου-Ακαδημία Τυρν.
5/2
Άμιλλα-Λαμία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass