ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Τα λάθη τα πληρώνουμε...

*Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό είναι ένας πραγματικός τελικός *Φιλικός αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη με την ομάδα κάτω των 20 ετών

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2017 16:24

Η εικόνα της ΑΕΛ στον προχθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό(η λαρισινή ομάδα έχασε με 2-0) ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν τραγική, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια βελτίωση και η εμφάνιση του Ξενοδόχοφ που «κατέβασε ρολά» θα είχε μεγαλύτερη αξία αν η ΑΕΛ κατάφερνε να πετύχει ένα γκολ στο 82'(σούπερ διπλή ευκαιρία με Ρέγες και Γκουλουζάντε) για να πάει το ματς σε ένα αγχωτικό τελείωμα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης ήταν δυσαρεστημένος από τα τραγικά λάθη της άμυνας και ιδίως αυτά που έγιναν στα δύο γκολ. Το πρώτο πέρα για πέρα αδικαιολόγητο όταν ο Γκόλιας πήγε να περάσει τον Σεμπά και έχασε την μπάλα ενώ η ειρωνεία της τύχης είναι ότι είχε δείξει στον πίνακα λίγο πριν τον αγώνα ότι η μπάλα στην πίεση του Ολυμπιακού πρέπει να φεύγει αμέσως και να πηγαίνει πίσω από τα σέντερ μπακ της Πειραϊκής ομάδας ώστε στην αντεπίθεση η ΑΕΛ να έχει πιθανότητες για τέρμα.

Το δεύτερο γκολ επίσης προήλθε από λάθος του Κόντορ ενώ και οι περισσότερες τελικές που ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε προέρχονταν από λάθη των αμυνομένων.

Η εικόνα της συντριβής κάποια στιγμή ήταν φανερή αφού στο 10' το σκορ ήταν 2-0 και οι πιέσεις των «ερυθρολεύκων» ήταν χωρίς σταματημό.

Το πρώτο μέρος ήταν ένας εφιάλτης αλλά παρόλα αυτά η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε πετύχει τέρμα τόσο με τον Αβραάμ όσο και με τον Ναζλίδη που δύο φορές βγήκε απειλητικά. Ο πρώτος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καπίνο ενώ ο δεύτερος κόπηκε από τον Μποτία.

Σ’ αυτές τις φάσεις η ΑΕΛ θα μπορούσε να πετύχαινε τέρμα, να δώσει αυτοπεποίθηση στους αμυντικούς και άγχος στον Ολυμπιακό.

Ο Τσιώλης στο δεύτερο μέρος θεωρεί ότι ισορρόπησε το παιχνίδι η ΑΕΛ, ανέβηκε (η αλλαγή του Γκουζουλάντε ήταν πολύ καλή) ενώ στο 82' μπορούσε να δώσει στα τελευταία λεπτά ένα χαρακτήρα θρίλερ στην αναμέτρηση.

Πάντως στην ΑΕΛ θα ξεχάσουν γρήγορα αυτό το παιχνίδι μιας και η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση θεωρείται η πιο καθοριστική και αφορά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου. Με νίκη η ΑΕΛ κάνει πολύ μεγάλο βήμα για τη σωτηρία.

Στο παιχνίδι αυτό ίσως ο Τσιώλης να κάνει κάποιες αλλαγές και δεν είναι τυχαίο ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα δώσει η ομάδα φιλικό παιχνίδι με την Κ20 στο Ael Fc Arena.

Θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες ενώ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση και ο Αγκάνοβιτς που ήταν στην αποστολή με τον Ολυμπιακό αλλά έμεινε εκτός δεκαοκτάδας. Ο λόγος που τον πήρε ο Τσιώλης στην αποστολή ήταν να εγκλιματιστεί ενώ έκανε το πρωί πριν τον αγώνα προπόνηση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η ήττα της ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό δεν είχε καμία βαθμολογική επίπτωση αφού δύο από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω βαθμολογικά έχασαν. Αναφερόμαστε στη Βέροια και στον Λεβεδειακό αν και ο τελευταίος χθες στην Κέρκυρα είχε καλή αγωνιστική εικόνα και θα πρέπει η ΑΕΛ να προσέξει το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας.

Σήμερα περιμένει με αγωνία και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ηρακλή-ΑΕΚ όπου επιθυμεί νίκη της ΑΕΚ που θα καθηλώσει βαθμολογικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΧΘΕΣ ΡΕΠΟ

Χθες η ομάδα της ΑΕΛ είχε ρεπό ενώ οι παίκτες θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς σήμερα. Επίσης σήμερα θα φανεί και η κατάσταση του τραυματία Νίκο Βαρέλα. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του Τσιώλη δεν θα είναι ο Ντοντό που έχει τελειώσει η σεζόν γι’ αυτόν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Ένας μόλις παίκτης της ΑΕΛ είδε την κίτρινη κάρτα στην         προχθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και αυτός ήταν ο Λελογκονόλο Μασαλέσα, που ήταν η δεύτερη για την σεζόν 2016-2017. Ο Πάβολ Φάρκας και ο Νίκος Αναστασόπουλος, συνεχίζουν να είναι στο όριο και αν δεχτούν ακόμα μια κίτρινη κάρτα, θα απουσιάσουν σε δύο και έναν αγώνα των «βυσσινί» αντίστοιχα. Τέλος θυμίζουμε ότι τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκος Γκόλιας στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, για την 22η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ

Πάβολ Φάρκας 6, Θωμάς Ναζλίδης 5, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς 5, Άντονι Φατιόν 5, Μίλος Ντέλετιτς 5, Βασίλης Ρέντζας 4, Νίκος Γκόλιας 4 (Θα εκτίσει στον εκτός έδρας αγώνα με ΑΕΚ), Νίκος Αναστασόπουλος 3, Γιάνις Ικάουνιεκς 2, Κώστας Θεοδωρόπουλος 2, Νίκο Βαρέλα 2, Λελογκονόλο Μασαλέσα 2, Ανδρέας Αβραάμ 1, Βασίλης Κουτσιανικούλης 1, Πάμπλο Γκαγιέχο 1, Γεννάδιος Ξενοδόχοφ 1, Δημήτρης Καπός 1

Η γνώμη των παικτών...

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Ανδρέας Αβραάμ δήλωσε: «Όταν ξεκινάς και στο πρώτο λεπτό δέχεσαι ένα γκολ, σίγουρα αλλάζουνε τα πλάνα σου. Μας πήρε λίγο εξ απροόπτου, μετά είχαμε δύο ευκαιρίες μαζί με μένα και τον Θωμά, δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ που θα μας έβαζε ξανά στο παιχνίδι και θα' μασταν καλά και με το που χάνουμε την ευκαιρία, δεχόμαστε το δεύτερο γκολ. Κάπου εκεί ήταν λίγο δύσκολο το παιχνίδι για μας, προσπαθήσαμε μετά να φτιάξουμε κάποιες άλλες ευκαιρίες μπας και καταφέρουμε να μπούμε στο παιχνίδι, δυστυχώς δεν το καταφέραμε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

***

Δηλώσεις έκανε και ο αμυντικός Βασίλης Ρέντζας που είπε: «Σίγουρα όταν δέχεσαι τόσο γρήγορα γκολ και το δεύτερο σε μικρό χρονικό διάστημα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις ειδικά σ' αυτήν την έδρα. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε προσπαθήσαμε είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν πετύχαμε κάτι και συνεχίζουμε».

*Αν είχε σκοράρει η ΑΕΛ θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι στη συνέχεια;

«Σίγουρα είχαμε πολύ νωρίς την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Πιστεύω αν έμπαινε το γκολ μπαίναμε στο παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που δεν μπήκε και δεχτήκαμε το δεύτερο δυσκόλεψαν τα πράγματα για εμάς».

*Φοβήθηκες μήπως το σκορ πάρει μεγάλες διαστάσεις;

«Σίγουρα το ξεκίνημά μας δεν ήταν καλό, γιατί δεχθήκαμε αυτά τα γρήγορα γκολ, αλλά μετά έκανε κάποιες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός που αντεπεξήλθαμε όπως θα έπρεπε και δεν δεχθήκαμε και άλλο γκολ».

*Έχουν έρθει 10 νέα πρόσωπα στην ΑΕΛ, πιστεύεις θα βοηθήσουν να αλλάξει η εικόνα της ομάδας άμεσα;

«Σίγουρα ήρθαν νέα παιδιά, πρέπει να μπούνε στο κλίμα της ομάδας και πιστεύω ότι κι εμείς πρέπει να τους βοηθήσουμε για να βοηθήσουν και εμάς».

*Για τη συνέχεια είσαι αισιόδοξος;

«Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί πιστεύω στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου».

 

H SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 20ής αγωνιστικής:

*Βέροια-Πανιώνιος   0-1

(8' Μπεν)

*Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος     0-1

(45'+1 Ντάουντα)

*Ολυμπιακός-ΑΕΛ   2-0

(1' Ανδρούτσος, 9' Ιντέγε)

*Κέρκυρα-Λεβαδειακός      1-0

(34' Μ. Γκόμες)

*Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα    3-3

(32' Γ. Γιακουμάκης, 40' Κάργας, 51' Σίγκνεβιτς - 9', 58' Κόντε, 11' Τζημόπουλος)

*Ξάνθη-ΠΑΟΚ         0-0

*Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός       4-0

(67',80', 90+1' Μπεργκ, 88' Λουντ)

Ηρακλής-ΑΕΚ Σήμερα        (19.30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 20 αγώνες)

1. Ολυμπιακός        51

2. Πανιώνιος  38

3. ΠΑΟΚ       36

4. Παναθηναϊκός      35

5. Ξάνθη       33

6. ΑΕΚ          29 -19αγ

7. Πλατανιάς 29

8. ΠΑΣ Γιάννινα       28

9. Ατρόμητος 26

10. Παναιτωλικός     22

11. Κέρκυρα  22

12. Αστέρας Τρίπολης       20

13. ΑΕΛ        17

14. Λεβαδειακός      14

15. Ηρακλής  13 -19αγ

16. Βέροια    13

* Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς.

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

18 Φεβρουαρίου

Ατρόμητος Αθ.- Ξάνθη       15:00

Γιάννινα- Κέρκυρα    17:15

Αστέρας Τριπ.-Παναθηναικός       19:30

19 Φεβρουαρίου

Πανιώνιος-Ηρακλής  15:00

Π.Α.Ο.Κ.-Βέροια      17:15

Παναιτωλικός-Πλατανιάς    17:15

A.E.K.-Ολυμπιακός  19:30

20 Φεβρουαρίου

Α.Ε.Λ.-Λεβαδειακός 19:30

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

13 ΓΚΟΛ: Ιντέγε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

12 ΓΚΟΛ: Γιουνές (ΞΑΝΘΗ), Μπεργκ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

10 ΓΚΟΛ: Κόντε (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

8 ΓΚΟΛ: Ναζλίδης (ΛΑΡΙΣΑ)

7 ΓΚΟΛ: Γ. Γιακουμάκης (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

6 ΓΚΟΛ: Μάνταλος (ΑΕΚ), Λε Ταλέκ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μιλιβόγεβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπεν (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μανούσος (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

5 ΓΚΟΛ: Πέκχαρτ (ΑΕΚ), Ούμπιδες, Τόνσο, Τουράμ (ΚΕΡΚΥΡΑ), Τόνι Σίλβα (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Λέτο (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μαρκόφσκι (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ανσαριφάρντ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μάτος (ΠΑΟΚ)

4 ΓΚΟΛ: Ιωαννίδης, Μάσα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Π. Γιακουμάκης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Ουάρντα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μασούντ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

3 ΓΚΟΛ: Αλμέιδα (ΑΕΚ), Στανισάβλιεβιτ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Σαρπόνγκ (ΒΕΡΟΙΑ), Επστάιν (ΚΕΡΚΥΡΑ), Βασιλακάκης (ΞΑΝΘΗ), Σεμπά, Ελιουνούσι (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Λεντέσμα, Λουντ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάκος (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ρισβάνης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Ροντρίγκες, Κουλούρης, Μυστακίδης (ΠΑΟΚ), Τζημόπουλος, Μαμπουλού (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

2 ΓΚΟΛ: Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Πλατέλλας, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), Τσουκαλάς, Μανιάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ντάουντα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Καπετάνος, Βίτι (ΒΕΡΟΙΑ), Περόνε, Λεοζίνιο, Κυριακίδης (ΗΡΑΚΛΗΣ), Ντουαλά (ΚΕΡΚΥΡΑ), Αβραάμ (ΛΑΡΙΣΑ), Μάντζιος (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Λάζιτς, Τριάδης (ΞΑΝΘΗ), Μποτία, Καρντόσο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μάρκος Πάουλο, Μουνιός (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Φούντας, Κόρμπος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Περέιρα, Κάμπος, Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), Κοζορώνης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Σίγκνεβιτς (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

1 ΓΚΟΛ: Βράνιες, Ντίντακ, Μπακασέτας, Βάργκας, Αραβίδης, Σιμόες (ΑΕΚ), Ιγκόρ Σίλβα, Καλτσάς, Μπάρτος, Μάσα, Φαρίνια, Νίκο Φερνάντες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Παπαδόπουλος, Λημνιός, Φυτανίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μίλιεβιτς, Μπαλάφας, Τόνι Κάλβο, Λινάρδος (ΒΕΡΟΙΑ), Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Λουκίνας, Πασάς, Στάμου (ΗΡΑΚΛΗΣ), Μ. Γκόμες, Αρναρέλης, Γεωργακόπουλος, Κόντος, Νίκιτς (ΚΕΡΚΥΡΑ), Μαρουκάκης, Γκόλιας, Ντοντό, Βαρέλα, Γκαγέχο, Ικάουνιεκς, Ρέντζας (ΛΑΡΙΣΑ), Ουόν, Καραχάλιος, Γιουσούφ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Σολτάνι, Ντε Λούκας, Λισγάρας (ΞΑΝΘΗ), Μάριν, Ντομίνγκες, Μάρτινς, Φιγκέιρας, Μανθάτης, Βιάνα, Ανδρούτσος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γουακάσο, Εμποκού, Βιγιαφάνιες (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Φερέιρα, Μ.Ροντρίγκες, Τομανέ, Ρόσα, Ρότσα, Κούσας, Κλέσιο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Τασουλής, Ενγκόγκ, Καθάριος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Λέοβατς, Βαρέλα, Πέλκας, Σακχόφ, Πρίγιοβιτς, Πέδρο Ενρίκε (ΠΑΟΚ), Κάργας, Γιάκος, Ακόστα, Ζάιρο, Βιδάλ, Μιχαήλ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Μενδρινός, Μουνάφο, Πριντέτα, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Βάντερσον (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Λαζαρίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Μαλόν (ΒΕΡΟΙΑ), Ανδρεόπουλος, Ιωάννου (ΚΕΡΚΥΡΑ), Ρέντζας (ΛΑΡΙΣΑ), Τομάς (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Σβάρνας (ΞΑΝΘΗ), Βαρέλα (ΠΑΟΚ), Βάντερσον, Μπανανά (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass