ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Η Ερασιτεχνική το πανό…

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2017 16:15

Αρχίζει και μπαίνει φωτιά στις σχέσεις μεταξύ ερασιτεχνικής ΑΕΛ και ΠΑΕ αν κρίνουμε από την επιστολή που έστειλε η Ερασιτεχνική στην ΠΑΕ ΑΕΛ και ζητάει να συμπεριληφθούν στα θέματα της γενικής συνέλευσης ο καθορισμός από την μεγαλομέτοχο εταιρεία του τιμήματος και των προϋποθέσεων πώλησης, καθώς και έγγραφη ενημέρωση των μετόχων σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ (έσοδα, έξοδα, υποχρεώσεις, απαιτήσεις, οφειλές) αλλά και την απάντηση που έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, είπε ότι ένα πανό που σηκώθηκε εναντίον του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έγινε από μια ομάδα αντιεξουσιαστών και ανάμεσά τους υπήρχαν μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Αναφέρει τα εξής: «Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα αντιεξουσιαστών, ανάμεσά τους υπήρχαν μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, σήκωσαν πανό που έγραφε "Κούγια φύγε". Δεν έχει σημασία αν είναι λίγοι ή πολλοί, αυτό που μετράει είναι ότι από τη στιγμή εκείνη και έπειτα είχα πάρει την απόφασή μου, την οποία δημοσιοποίησα. Δίνω κάθε χρόνο 550.000 ευρώ στον Πηλαδάκη για το γήπεδο και σε κάθε ματς, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κόσμος δεν έρχεται, η ζημιά ανέρχεται στα 25.000 ευρώ. Πάει πολύ όλο αυτό για να δέχομαι και ύβρεις από πάνω. Ξεκαθάρισα, βεβαίως, ότι δεν θα δώσω την ομάδα στον πρώτο τυχόντα, αλλά σε έναν αξιόπιστο επιχειρηματία που θα αποδείξει ότι έχει πλάνο και μεράκι γι’ αυτήν».

* Το τμήμα Προστασίας Δημόσιας Περιουσίας διενεργεί έρευνα στην ΑΕΛ, εάν έχει τηρήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες όταν έγινε η εκκαθάριση της ΠΑΕ την περίοδο που υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία. Η έρευνα ξεκίνησε σύμφωνα με αθηναϊκή εφημερίδα έπειτα από καταγγελία που κατατέθηκε σε βάρος της ΑΕΛ και η Διεύθυνση της Οικονομικής Αστυνομίας ζήτησε πριν από λίγες μέρες αναλυτικά στοιχεία για την υπόθεση από την ΕΠΟ, στην οποία το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας απέστειλε και σχετική επιστολή. Η Οικονομική Αστυνομία έπειτα την καταγγελία που έγινε, ερευνά αν στην επανεκκίνηση που έκανε η ΑΕΛ μέσω του εθελούσιου υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική, ακολουθήθηκαν όλες οι νομότυπες διαδικασίες. Μάλιστα την επιστολή που απεστάλη στην ΕΠΟ, η αστυνομία την κοινοποίησε και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η ΛΕΕΙ Η «ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε.»

Σχετικά με το ύψος του μισθώματος που ανέφερε ο κ.Αλέξης Κούγιας η «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» μας έστειλε χθες την παρακάτω απάντηση: «Δεν μπορούμε πλέον να ακολουθήσουμε τον κ. Κούγια και θα αναφερθούμε για τελευταία φορά στο μίσθωμα. Οι 300.000 ευρώ  περίπου  που αφορούν το ετήσιο  μίσθωμα γηπέδου , όποτε  εισπράττεται καλύπτει τα βασικά λειτουργικά της εγκατάστασης  , ρεύμα , ασφάλιστρα , φύλαξη και μια μικρή  συμμετοχή στις τραπεζικές υποχρεώσεις .Τα υπόλοιπα αφορούν  εκμετάλλευση εστιατορίου, κυλικείων και γραφείων και 176.000 είναι περσινή οφειλή  . Δεν εισπράττει ούτε ευρώ ο κ. Πηλαδάκης όπως δεν το έκανε ποτέ έως και σήμερα. Τέλος δεν αναφέρουμε τις οφειλές και τις ουσιώδεις εκκρεμότητες -ακόμα και του ραδιοφώνου - διότι σήμερα δεν είναι δόκιμο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass