ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ:

Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε

• Και χρειάζεται να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι • Πετράκης: «Και οι δύο θα μπορούσαν να κερδίσουν»

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2017 10:07

Το 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σίγουρα ήταν ένα αποτέλεσμα που παρατείνει την αγωνία της ΑΕΛ όσον αφορά στην υπόθεση της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.


Και όπως ήταν φυσικό ο τεχνικός των «βυσσινί» Σάκης Τσιώλης δεν έμεινε ικανοποιημένος, τονίζοντας πως η ομάδα δεν πήρε αυτό που της άξιζε.
Ανέφερε πως η ΑΕΛ θα έπρεπε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, μετά το 1-0 για να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι. Τέλος δήλωσε αισιόδοξος πως θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια, αλλά η ομάδα πρέπει να πετύχει πρώτα την παραμονή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Ένα ακόμα παιχνίδι που δεν καταφέραμε να νικήσουμε στην έδρα μας. Πέρα από την προσπάθεια που έγινε από τα παιδιά, όπου και στο πρώτο ημίχρονο μετά το γκολ που πετύχαμε χάσαμε δύο-τρεις ευκαιρίες. Ακολούθησε η σαρωτική υπεροχή που είχε η ομάδα από το 65’ και μετά.
Κλειδί για το παιχνίδι ήταν το δεύτερο γκολ που δεν μπήκε. Θα μπορούσαμε μετά το 1-0 να πετύχουμε ένα τέρμα και να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς. Η ομάδα και τα παιδιά σήμερα ήταν πάρα πολύ αποφασισμένοι για τη νίκη.
Και σήμερα με τα Γιάννινα όπως με την Κέρκυρα δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε αυτούς τους τέσσερις βαθμούς και να είμαστε πολύ καλύτερα. Όσο η ομάδα είναι υπό πίεση θα πρέπει να είμαστε όλοι συσπειρωμένοι, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στο τέλος θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θα μας δώσουν αυτό που θέλουμε και χρειαζόμαστε.
Υπάρχουν ακόμα βαθμοί ασφαλείας με τις ομάδες που υποβιβάζονται, αλλά αυτό δεν λέει κάτι αν δεν εξασφαλίσουμε την παραμονή μαθηματικά».

* Από την πλευρά του ο προπονητής  του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης τόνισε πως και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν, χαρακτήρισε την ΑΕΛ πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τον γκολκίπερ Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά και την αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2.
Αναλυτικά ο κ.Πετράκης ανέφερε τα εξής:
«Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που χρειαζόταν τους βαθμούς και που είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Με βάση τα δεδομένα θεωρώ είναι θετικό το αποτέλεσμα.
Όσον αφορά στο ματς αυτό ήταν ενδιαφέρον με ευκαιρίες και από τους δύο και θεωρώ θα μπορούσαν και οι δύο να πάρουν τη νίκη. Θεωρώ δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα και έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημερινή προσπάθεια και το αποτέλεσμα».
-Για την εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη: «Ο Αλέξανδρος έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όμως και εμείς κάναμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ».
-Για την επαναφορά του συστήματος με τα τρία στόπερ: «Αυτό το κάναμε γιατί ήταν λογικό η Λάρισα να μεταφέρει το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο. Όταν δίνεις σε μια ομάδα γήπεδο τότε θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στα μετόπισθεν, εμείς κινδυνέψαμε κυρίως από τα στημένα και η Λάρισα με οργανωμένο παιχνίδι έκανε ευκαιρίες κυρίως από δικά μας λάθη.
Σίγουρα με ένα σύστημα είτε κερδίζεις κάτι είτε χάνεις κάτι κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass