ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Ποιες οι πρωτοβουλίες Καλογιάννη

• Τι έγινε στο χθεσινό οικογενειακό διπλό ΠΑΕ και Κ20

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2017 22:26

Τα ρήγματα που υπάρχουν στην ΑΕΛ ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης στο προχθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο της Λάρισας και μάλιστα ρόλο γεφυροποιού δείχνει να προσπαθεί να αναλάβει ο δήμαρχος Λαρισαίων Αποστόλης Καλογιάννης ώστε, αν μπορεί, να ξαναφέρει την ενότητα στους κόλπους της λαρισινής ομάδας.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες ο δήμαρχος, που σήμερα αναχωρεί για την Αθήνα και θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, από βδομάδα θα καλέσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ και στη συνέχεια της ερασιτεχνικής για να δει αν υπάρχουν περιθώρια ενότητας μεταξύ των δυο πλευρών γιατί θεωρεί ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μπορεί να γίνει επιζήμια για την πόλη και τους πολίτες.
Ο ίδιος θα ακούσει τις απόψεις των δυο πλευρών και θα αξιολογήσει τα περιθώρια σύγκλισης που υπάρχουν αλλά κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους.
Στο μεταξύ, με αφορμή τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ χαίρεται ιδιαίτερα για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων. Χαίρεται εξίσου για τον τρόπο με τον οποίο εντοπίζει τα κοινωνικά προβλήματα. Χαίρεται, δε, ακόμη περισσότερο, για το πολιτικό ένστικτο όλων όσων συμμετείχαν στη χθεσινή συζήτηση, που είχε σαν αντικείμενο την ηρεμία και την ενότητα στο περιβάλλον της ΑΕΛ και υπόσχεται ότι από την πλευρά της θα προσφέρει κάθε βοήθεια στην πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Καλογιάννη και των λοιπών επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με πνεύμα ταπεινότητας και χαμηλών τόνων. Η ΑΕΛ ως τεράστιο κοινωνικό γεγονός, είναι σημαντική και για την κοινωνική ηρεμία της πόλης της Λάρισας και του νομού και είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε την οποιαδήποτε υποχώρηση, ακόμη και σε θέματα που έχουν δημιουργηθεί και για τα οποία έχει αποδειχθεί πως δεν έχουμε καμία ευθύνη».

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ

Με οικογενειακό διπλό ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Κ20 συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Ael Fc Arena, όπου ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι όλοι παίκτες του.
Αυτό έδειξε ότι θα εφαρμόσει τακτική 4-4-2 και το δεύτερο μέρος αυτής της αναμέτρησης(το αποτέλεσμα τελείωσε με 5-0 για την ΠΑΕ ΑΕΛ ) έδειξε ότι η ενδεκάδα που δείχνει να έχει προτεραιότητα είναι αυτή των : Θεοδωρόπουλου, Ναβάρο, Κόντορ, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Φατιόν, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Αβραάμ, Ναζλίδη, Τσακοπίνο, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες αλλαγές, αφού θέση διεκδικούν ακόμα ο Ξενοδόχοφ, ο Ρέντζας, ο Καπός και ο Αναστασόπουλος. Πάντως στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι διαπιστώθηκε η πολύ καλή κατάσταση του Ναβάρο που ίσως τον δούμε και δεξί χαφ.
Σκόρερ του αγώνα ήταν οι: Λαμπρόπουλος (21’ πέναλτι), Κουτσιανικούλης (35’), Ναζλίδης (44’), Βαρέλα (61’ πέναλτι) και Αβραάμ (68’).
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Σουλιώτης, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ικάουνιεκς, Γκαγιέγο, Κουτσιανικούλης, Καπός.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Κόντορ, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Φατιόν, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Αβραάμ, Ναζλίδης, Τσακοπίνο.
ΑΕΛ Κ20 (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Μασούρας, Αναγνώστης, Καλούσης, Καρατάσιος, Κυρίτσης Θ., Ευμορφίδης, Καραλούλης, Γκουλουζάντε, Χατζής, Ρέγιες.
Έπαιξαν και οι: Κουτογλίδης, Καλφούντζος, Κυρίτσης Ι., Παπαγεωργίου, Αγκάνοβιτς, Γεωργακόπουλος, Τσιούτσας, Νούσιος, Ντιντής, Μαστακούλης.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass