ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΕΛ 53-49

Πρωταθλητής Θεσσαλίας το 4ο ΓΕΛ Λάρισας

• Eκαναν... πάρτι Δ. Τζήμας, Μ. Μπαλαμώτης, Δ. Μπαλαμώτης

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2017 17:17

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το 4ο ΓΕΛ Λάρισας αναδείχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας Λυκείων στο μπάσκετ, κερδίζοντας στον Παλαμά το τοπικό ΓΕΛ με 53-49.


Σε έναν συγκλονιστικό τελικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, οι παίκτες του 4ου ΓΕΛ έδειξαν πως είναι αποφασισμένοι να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται στη διοργάνωση.
Έκαναν... πάρτι Δ.Τζήμας, Μ. Μπαλαμώτης, Δ. Μπαλαμώτης ενώ όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία.
Στο πρώτο οκτάλεπτο το 4ο ΓΕΛ προηγήθηκε 17-16, το ημίχρονο έληξε 29-29 και από κει και πέρα, έγινε πολύ σκληρή μάχη.
Με τους Τσιμούρτο και Ζαγανά μπροστάρηδες, το ΓΕΛ Παλαμά κατάφερε να προηγηθεί με 41-35 στο 22′, όμως οι φιλοξενούμενοι με τους Τσιπλακούλη και Μάριο Μπαλαμώτη μείωσαν για το 41-39 στη λήξη της 3ης περιόδου.
Η τελευταία περίοδος είχε άγρια ομορφιά, στην αρχή της οποίας το ΓΕΛ Παλαμά διατηρούσε το ρευστό προβάδισμά του (43-41, 45-44) με προσπάθειες του Γ. Τσιμούρτου, ενώ το τρίποντο του Δημήτρη Τζήμα έφερε μπροστά το 4ο ΓΕΛ για το 45-47. Με τον Τσιμούρτο οι Παλαμιώτες ισοφάρισαν (47-47), οι παίκτες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ξαναπήραν τα ηνία με τον Τσιπλακούλη (47-49), ενώ οι γηπεδούχοι έφεραν ξανά το ματς στα ίσια με τον Μαντόπουλο που κέρδισε επιθετικό ριμπάουντ και κάτω από τη ρακέτα διαμόρφωσε το 49-49. Ο Δημήτρης Μπαλαμώτης έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του (49-51), με το ΓΕΛ Παλαμά να επιχειρεί τρίποντο με τον Μαντόπουλο χωρίς να καταφέρνει να προσπεράσει σε κρίσιμο σημείο. Έτσι, 16’ πριν το τέλος ο Ζαγανάς υπέπεσε σε φάουλ και ο Τζήμας ευστόχησε σε δύο βολές για το 49-53. Στα 8’ ο Μαντόπουλος επιχείρησε νέο τρίποντο, χωρίς η προσπάθειά του να βρει στόχο και έτσι το 49-53 παρέμεινε έως το φινάλε δίνοντας τον τίτλο στους παίκτες του 4ου ΓΕΛ Λάρισας, που πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους (σ.σ. στο γήπεδο ήταν μόνο μαθητές από τον Παλαμά).
Τα οκτάλεπτα: 16-17, 29-29, 41-39, 49-53.
ΓΕΛ ΠΑΛΑΜΑ (Κ. Σερίφης): Μαντόπουλος 12 (2), Ζαγανάς 18, Γ. Τσιμούρτος 15 (1), Κουτσάντζας 2, Σακελλαρίου 2, Μ. Τσιάκας, Καλόγηρος, Β. Φαλιάκης, Θ. Τσιμούρτος, Κ. Τσιάκας, Τσιρώνης.
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Παπακωνσταντίνου): Μ. Μπαλαμώτης 11 (1), Δ. Μπαλαμώτης 14, Δ.Τζήμας 23 (3), Τσιπλακούλης 5, Μπουρίτας, Ραφτόπουλος, Σουφλιάς, Χατζηαβραάμ, Χατζής, Παπαϊωάννου, Καλαμάκης, Παπακωνσταντίνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass