Ο ΓΣΛ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΤΟΝ ΦΑΡΟ

Δύσκολες αποστολές για τους Λαρισαίους

• Ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΛ δοκιμάζεται στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον πρωτοπόρο Πανιώνιο

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2017 14:10

Παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για τις λαρισινές ομάδες περιλαμβάνει η σημερινή 22η αγωνιστική της Α2 Εθνική του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα ο ΓΣΛ υποδέχεται (17.00, κλ. Νεάπολης) τον ισχυρό Φάρο Κερατσινίου, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΛ δοκιμάζεται στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον πρωτοπόρο Πανιώνιο.
Αναλυτικά:
«Λαβωμένος» από τα προβλήματα των απουσιών ολόκληρη την εβδομάδα, τα οποία δεν επέτρεψαν την ομαλή ολοκλήρωση της προετοιμασίας, θα παραταχθεί σήμερα κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου που διεκδικεί την άνοδο στην Α1, ο Γυμναστικός. Η ίωση «χτύπησε» τους πράσινους, οι οποίοι έβγαλαν την προετοιμασία με οκτώ παίκτες και ως εκ τούτου ο πονοκέφαλος για τον τεχνικό Γιώργο Σκαραφίγκα είναι έντονος ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.
«Ο Φάρος κατά την προσωπική μου γνώμη είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, από έμψυχο υλικό, ταλέντο και προσωπικότητα και παρά το κακό ξεκίνημα θα διεκδικήσει την άνοδο μέχρι τέλους. Για μας είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα, να πάμε χαμηλά το σκορ και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σκαραφίγκας αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση.
Σε ό,τι αφορά στην αποστολή των «πρασίνων» θα αποτελείται –εκτός απρόοπτων απουσιών- από τους Γκιουλέκα, Μπέμπη, Τόζιο, Συνετό, Κούτρα, Νίκολιτς, Τσουράκη, Σπυρόπουλο, Χαιρετίδη και Γουμενόπουλο.

 

Η ΑΕΛ
Μπορεί ο Πανιώνιος να αποτελεί το μεγάλο φαβορί της ανόδου λόγω της βαθμολογικής του θέσης, ωστόσο η ΑΕΛ έχει δείξει ότι στα δύσκολα έχει το σθένος να παλέψει. Η λαρισινή ομάδα θέλει διακαώς να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις και να αναρριχηθεί βαθμολογικά, ανεξάρτητα από το ποιον αντίπαλο έχει απέναντί της και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα, γνωρίζοντας φυσικά ότι η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού ο Πανιώνιος στην έδρα του διατηρεί το αήττητο.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και έμπειρο αντίπαλο, ο οποίος βασίζεται, πέρα από τους πολύ καλούς παίκτες και στην ομαδική προσπάθεια. Όμως αυτό δεν μας πτοεί. Σκοπός μας είναι να παίξουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι να μπορέσουμε να έχουμε τύχη» σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση.
Η αποστολή των «βυσσινί» θα αναχωρήσει σήμερα για την Αθήνα και σ’ αυτή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ήτοι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Πολίτης, Καρατάσιος, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος, Θορστέινσον, Παπαχρήστος, Σταμπουλής και Κουβελάς.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17.00)
Δούκας-Αίολος Αστακού
Εθνικός- Μαχητές
Πανιώνιος-ΑΕΛ
Ψυχικό-Ηρακλής
Παγκράτι-Ηράκλειο
Χολαργός-Καβάλα
ΓΣ Λαρισαίων 1928-Φάρος
Αρκαδικός-Αμύντας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πανιώνιος    40    19 -2
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ηρακλής    39    18 -3
Δούκας    39    18 -3
Φάρος Κερατσινίου    37    16 -5
Αίολος Αστακού    34    13 -8
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Εθνικός    32    11 -10
Ψυχικό    32    11 -10
Χολαργός    31    10 -11
ΑΕ Λάρισας    31    10 -11
Αμύντας    30    9 -12
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Μαχητές    29    8 -13
Αρκαδικός    28    7 -14
Καβάλα    27    6 -15
Ηράκλειο    26    5 -16
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΓΣ Λαρισαίων 1928    26    5 -16
Παγκράτι    23    2 -19

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass