ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δέκα χρόνια πετυχημένων δραστηριοτήτων

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2017 11:13

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την ίδρυση του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Λάρισας.

Δέκα χρόνια με επιτυχίες σε πανελλήνια, βαλκανικά, πανευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Με πολλά πανελλήνια και βαλκανικά ρεκόρ, να έχουν αλλάξει κατόχους, από την ίδρυση του ΣΥ.Β.Α.Σ και μετά. Ένας σύλλογος που ιδρύθηκε από ανθρώπους που είχαν όραμα να ανταγωνιστούν τον ίδιο τους τον εαυτό και να βγουν νικητές.
Από παλιούς αθλητές που πίστευαν πως η συμμετοχή και μόνο σε αγώνες βετεράνων, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Από ανθρώπους που στην προσπάθειά τους να ξεγελάσουν τον χρόνο και να επιστρέψουν στο τόσο μακρινό ή τόσο πρόσφατο χθες, ένιωσαν ευλογημένοι.
Εμπειρία ζωής μας είπε ο Δημήτρης Αλεξίου, πρώην υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, να ξανανιώσεις τη μυρωδιά του ταρτάν και την καυτή ανάσα των συναθλητών σου, να διεκδικούν τη μεγαλύτερη διάκριση τον... τερματισμό.
Να πας κόντρα στις προτεραιότητες της ζωής τώρα πια που δεν είσαι έφηβος, να αψηφήσεις τους κινδύνους από τη μακρόχρονη απουσία από την αγωνιστική δράση, για να πάρεις σαν αντίδωρο το φτερούγισμα της καρδιάς σου και τα λαμπερά μάτια των παιδιών σου.
Να αντισταθείς στα γόνατα που λυγίζουν από το βάρος των χρόνων και να παλέψεις ν’ ανεβείς στο βάθρο των νικητών, όχι των τριών πρώτων θέσεων, αλλά της ίδιας της ζωής.
Με αυτά τα όνειρα τον Μάιο του 2007 ο Ηλίας Καφφές, ο Γιάννης Οικονόμου, η Βίκυ Κουκουλιάφκα και ο Δημήτρης Αλεξίου ίδρυσαν έναν σύλλογο, που πλαισιώθηκε από αξιολογότατους αθλητές, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο το όνομα της πόλης μας και τα εθνικά χρώματα.
Ευχή όλων είναι το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο να φτάσει τον σύλλογο ακόμη πιο ψηλά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass