ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΚΕΔ/ΕΠΟ

Τρεις κόπηκαν, τρεις δεν έτρεξαν

• Κίνδυνος για σημαντικές απώλειες θέσεων για τη λαρισινή διαιτησία στα Εθνικά πρωταθλήματα

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2017 12:36

Μόνο ενθαρρυντικά δεν μπορεί να είναι τα μηνύματα από τη συνολική παρουσία των Λαρισαίων διαιτητών και βοηθών διαιτητών στα επαναληπτικά τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ που ολοκληρώθηκαν χθες στο γήπεδο Μίκρας της Θεσσαλονίκης.

Μετά τον Αντώνη Κορέστη που είχε κοπεί στα τεστ προχθές Δευτέρα στην Αθήνα, τη σκυτάλη πήραν τρεις ακόμη διαιτητές. Συγκεκριμένα δεν κατάφεραν να περάσουν τις δοκιμασίες οι Ηλίας Νατσιούλας (βοηθός διαιτητής 1ης κατηγορίας), Γιώργος Αναστασίου (βοηθός διαιτητής 2ης κατηγορίας), Δημήτρης Κοτούμπας (βοηθός διαιτητής 3ης κατηγορίας).
Αντίθετα λόγω τραυματισμού δεν έτρεξαν ο Αχιλλέας Νίκζας (βοηθός διαιτητής 2ης κατηγορίας), η Μάχη Τσιοφλίκη (διαιτητής 3ης κατηγορίας) και ο Χρήστος Νάκας (βοηθός διαιτητής 3ης κατηγορίας) οι οποίοι αναμένεται να δώσουν τα τεστ σε 14 ημέρες.
Ουσιαστικά από τους επτά συνολικά αξιολογημένους Λαρισαίους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές που μετείχαν στα επαναληπτικά τεστ δεν έχει περάσει κανένας με ερωτηματικό για τους Νίκζα, Τσιοφλίκη, Νάκα που θα τρέξουν σε 10-15 ημέρες.
Για όσους κόπηκαν και στα επαναληπτικά τεστ είναι άγνωστο αν θα έχουν και τρίτη ευκαιρία, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι ακόμα. Η ουσία είναι ότι μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, η λαρισινή διαιτησία κινδυνεύει να χάσει σημαντικές θέσεις στα Εθνικά πρωταθλήματα. Κινδυνεύουν ο δεύτερος βοηθός στη Σούπερ Λίγκα (είναι σίγουρος μόνο ο Δημήτρης Γκάγκας), οι δύο από τις τέσσερις θέσεις βοηθών διαιτητών στη Football League, οι δύο θέσεις των διαιτητών στη Γ’ Εθνική και παράλληλα δύο θέσεις στους βοηθούς διαιτητές.
Για καθαρά ατυχή στιγμή έκανε λόγο η ΕΔ/ΕΠΣΛ υπογραμμίζοντας ότι οι διαιτητές θα προετοιμαστούν και θα αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι για τη συνέχεια.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass