«Κόβει» τις δηλώσεις ο Ρονάλντο

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2015 21:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:46
           

 

«Εμπάργκο» στα ισπανικά ΜΜΕ μέχρι το τέλος της περιόδου κήρυξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την... ανώδυνη ήττα από τη Σάλκε (4-3) στη ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου για το 2014, με τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον των «βασιλικών μπλε» έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στις ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ωστόσο, το... επεισοδιακό βράδυ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και οι αντιδράσεις του κόσμου τον ανάγκασαν να ανακοινώσει την απόφασή του να μη ξαναμιλήσει στον Τύπο έως ότου ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της «βασίλισσας» στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα των «μερένγκες» (σ.σ. προηγήθηκε αυτή από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο πλαίσιο της πριμέρα ντιβιζιόν) σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα, ήρθε να επιβεβαιώσει την περίοδο ντεφορμαρίσματος που βιώνει ο σύλλογος. Γεγονός που δεν είναι διόλου συνηθισμένο για παίκτες, τεχνικό τιμ, αλλά και τον κόσμο, που βλέπουν την ανίκητη ομάδα του 2014, αυτή που κέρδισε τέσσερα τρόπαια την περασμένη σεζόν και που είχε το εκπληκτικό σερί των 22 νικηφόρων αγώνων να παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τα τέλη του περασμένου έτους.

Πλέον, η Ρεάλ μετράει 5 ήττες στα 15 ματς που έδωσε από την έναρξη του 2015, «πέφτοντας» στην 2η θέση της βαθμολογίας της πριμέρα ντιβιζιόν πίσω από τη Μπαρτσελόνα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ήττα από τη Σάλκε στη Μαδρίτη, με 4-3, προκάλεσαν την έκρηξη των οπαδών και τις αποδοκιμασίες στο τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα.

Ο Ρονάλντο ισοφάρισε δύο φορές στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο, αρκετές φορές εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τις επιλογές των συμπαικτών του και οι τηλεοπτικές κάμερες τον «συνέλαβαν» να δυσανασχετεί έντονα κατά του Καρίμ Μπενζεμά λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Ίκερ Κασίγιας, μάλιστα, ήταν εκείνος που τον κάλεσε να επιστρέψει προκειμένου οι παίκτες της Ρεάλ να χειροκροτήσουν τον κόσμο μετά το σφύριγμα του διαιτητή.

Στη μικτή ζώνη ο Πορτογάλος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του: «Δεν πρόκειται να μιλήσω. Δεν θα ξαναμιλήσω στον Τύπο μέχρι το τέλος της περιόδου».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass