ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΛΗΜΑ ΠΟΛΟ

Πρόκριση για τους παίδες του ΝΟΛ

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2015 21:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:46

 

Πρόκριση είχαμε για τους παίδες του ΝΟΛ και μάλιστα ο σύλλογος ανακοίνωσε τα παρακάτω: "Με εντυπωσικαό τρόπο καθώς σημείωσε 83 τέρματα σε ΠΕΝΤΕ αγώνες και μη αφήνοντας καμία αμφιβολία για την αγωνιστική της ανωτερότητα προκρίθηκε η ομάδα ΠΑΙΔΩΝ του Ν.Ο.Λ. στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο. Οι αγώνες διεξήχθηκαν το τριήμερο 6-9/03/2015 στο κολυμβητήριο της Λάρισας με τη συμμετοχή του Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ, του Α.Ο ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, της Κ.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ, του Ν.Α.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ-και της Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ.

Με όπλο την καλή άμυνα, και τις καλές συνεργασίες, οι μικροί πολίστες του Ν.Ο.Λάρισας κατάφεραν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να νικήσουν άνετα και με ευρύ σκορ όλους τους αντιπάλους.

Είναι αξισημείωτο ότι η η ομάδα έχει δεκαεννιά επιλογές, εάν και σε κάθε αγώνα παίζουν οι δεκαπέντε, αποδυκνείντας το βάθος των υποδομών του Ν.Ο.Λ.

Το σημαντικό σε αυτούς τους αγώνες είναι να εφαρμοστούν στην πράξη η τακτική των προπόνησεων που εφαρμόζει ο προπονητής Ηλίας Μπαλαμπάνης και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η ομάδα πήρε συγχαρητήρια από όλους τους προπονητές των αντίπαλων ομάδων και ιδιαίτερα από τον προπονητή της ομάδας του Ν.Α.Σ. Ημαθίας κ.Παπαγιαννάκη, ο οποίος έχει διετελέσει προπονητής και παίκτης πολλών ομάδων της Α1 και-Α2 αλλά και της εθνικής ομάδας.  

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν.Ο.Λάρισας (σε παρένθεση τα τέρματα που σημειίωσαν οι πολίστες)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ –Α.Ο ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - 11-4

Στεργίου Δημήτρης (4), Αγγελούλης Αντώνης (4), Λευθέρης Γιάννης (2), Μπάγκος Αποστόλης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕΛΑΡΙΣΑΣ - 19-4

Στεργίου Δημήτρης (5), Θεοχάρης Γιώργος (3), Γεωργόπουλος Δαμιανός (2), Λευθέρης Γιάννης (2), Αγγελούλης Αντώνης (2), Μιχαήλ Μαργαρίτης (2), Παπαρσενίου Αποστόλης (1), Μπουχλαριώτης Αχιλλέας (1), Χατζηλιάδης Λάμπης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ  - 21-1

Στεργίου Δημήτρης (3), Γεωργόπουλος Δαμιανός (3), Λευθέρης Γιάννης (1), Αγγελούλης Αντώνης (2), Μιχαήλ Μαργαρίτης (2), Μπάγκος Αποστόλης (1), Καραγιάννης Κώστας (1), Παπαρσενίου Αποστόλης (2), Σκέντος Δημήτρης (2), Θεοχάρης Γιώργος (1),Μιχολίτσης Δημήτρης (2), Τσάτσας Βασίλης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – Κ.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ - 17-1

Στεργίου Δημήτρης (5), Αγγελούλης Αντώνης (4), Τσούτσας Χρήστος (2), Μιχολίτσης Δημήτρης (2), Γεωργόπουλος Δαμιανός (1), Σκέντος Δημήτρης (1), Μιχαήλ Μαργαρίτης (1), Τσάτσας Βασίλης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – Ν.Α.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ - 15-7

Αγγελούλης Αντώνης (5), Στεργίου Δημήτρης (3), Λευθέρης Γιάννης (2), Γεωργόπουλος Δαμιανός (3), Σκέντος Δημήτρης (2)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ                                     15
  2. Ν.Α.Σ.ΗΜΑΘΙΑΣ                                               12
  3. Κ.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ                                      9
  4. Α.Ο ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ              6
  5. Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ                    1
  6. Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ                                       1

 

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Αγγελούλης Αντώνης, Γεωργόπουλος Δαμιανός, Ζακυνθινός Ιάσονας, Θεοχάρης Γιώργος, Καλογιάννης Γιάννης, Καραγιάννης Κώστας, Λευθέρης Γιάννης, Μαργαρίτης Μιχαήλ, Μιχολίτσης Δημήτρης, Μπάγκος Αποστόλης, Μπουχλαριώτης Αχιλλέας, Παπαρσενίου Αποστόλης, Παπαρσενίου Γιάννης, Σκέντος Δημήτρης, Στεργίου Δημήτρης, Τσάτσας Βασίλης, Τσούτσας Αλέξανδρος, Τσούτσας Χρήστος, Χατζηλιάδης Λάμπης".

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass