ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Καμία συγγένεια

Δημοσίευση: 08 Απρ 2017 22:08

Θέση για τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια περί συγγένειας του βοηθού του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΛ, Δημήτρη Βεργέτη, με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Στάικο Βεργέτη πήρε η ΕΠΣ Αρκαδίας, στην οποία ανήκει ο συγκεκριμένος βοηθός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης δεν υπάρχει απολύτως καμία συγγένεια μεταξύ των δύο προσώπων όπως ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας αναγκάζεται να πάρει θέση για την άδικη πέρα για πέρα επίθεση που δέχτηκε το μέλος της βοηθός Διαιτητής της Super League κ. Βεργέτης Δημήτριος από την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. λόγω του ορισμού του στον αγώνα πρωταθλήματος της S.L. μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α.Ε.Λ. την Κυριακή 9.4.2017.
Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα και με στοιχεία που δεν επιδέχονται καμία διάψευση.
Η Α.Ε.Λ. κατηγορεί τον κ. Βεργέτη Δημ. για τρία θέματα όπου και στα τρία είναι εκτός πραγματικότητας.
Ο κ. Βεργέτης Δημ. δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ οφ – σάιντ στο οποίο να υπήρξε η παραμικρή αμφισβήτηση από κανέναν στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α.Ε.Λ. προφανώς κάποιο μπέρδεμα έχει υπάρξει.
Ο κ. Βεργέτης Δημ. δεν ήταν Διαιτητής στον αγώνα Κ-20 ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ε.Λ. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να αποδειχθεί και από το φύλλο αγώνα. Εξάλλου απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό Βοηθός της S.L. να αγωνίζεται ως Διαιτητής σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο.
Ο κ. Βεργέτης Δημ. δεν έχει καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ συγγένεια με τον προπονητή του ΑΣΤΕΡΑ και πρόκειται για απλή συνωνυμία.
Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας θεώρησε υποχρέωσή της να αποκαταστήσει την αλήθεια για να υπερασπιστεί το μέλος της αφού εκ των κανονισμών δεν μπορεί ο κ. Βεργέτης Δημ. να κάνει δηλώσεις και να απαντήσει στην άδικη επίθεση που δέχτηκε».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ...
Σωστή η ένσταση της ΑΕΛ για τον ορισμό ως βοηθού διαιτητή του Δημήτρη Βεργέτη με δεδομένο ότι είχε αδικήσει τη λαρισινή ομάδα στο Αγρίνιο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά μάλλον από αβλεψία αναφέρθηκε ότι ήταν ο ίδιος που αδίκησε τη λαρισινή ομάδα και στον αγώνα των νέων της ΑΕΛ στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Τον συγκεκριμένο αγώνα είχε διαιτητεύσει ο αδελφός του Χρήστος που παίζει στη Γ’ κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass