ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Προέχει η μάχη της παραμονής

• Στην αποστολή πρόσωπα-έκπληξη από τον Αντρέα Πάους

Δημοσίευση: 08 Απρ 2017 21:30

Η μάχη της παραμονής έχει συσπειρώσει τον κόσμο της ΑΕΛ αφού τα τελευταία αποτέλεσμα έφεραν την ΑΕΛ δύο μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με αποτέλεσμα το αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο Αθηνών να αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Παράλληλα το μυαλό όλων θα είναι και στο παιχνίδι Λεβαδειακού-Ολυμπιακού που όλοι εύχονται νίκη των Πειραιωτών. Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ έχει βαθμολογικό προβάδισμα, έχει την ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό και αυτό της δίνει μια άνεση να κινηθεί καλύτερα. Γνωρίζουν όλοι ότι ακόμα και η ισοπαλία στο Περιστέρι θα είναι πετυχημένο αποτέλεσμα αν συνδυαστεί με νίκη επί της Ξάνθης.
Οι παίκτες επίσης γνωρίζουν ότι σε περίπτωση ατυχούς αποτελέσματος κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών θα πρέπει να ματαιώσουν τις διακοπές του Πάσχα αφού στις 23 Απριλίου η νίκη επί της Ξάνθης θα αποτελεί μονόδρομο.
Πολλά λοιπόν θα παιχθούν στο αυριανό παιχνίδι της λαρισινής ομάδας αλλά θα υπάρχουν και σκέψεις για τα παιχνίδια των αντιπάλων τους.
Ο τεχνικός της ομάδας Αντρέας Πάους πήρε στην αποστολή είκοσι παίκτες και πολλοί από αυτούς αποτέλεσαν έκπληξη καθώς δεν έπαιζαν όπως ο Κουτσιανικούλης, ο Γκαγέχο, ο Γκουλουζάντε, ενώ ο Αγκάνοβιτς παρότι έχασε όλες τις προπονήσεις (λόγω της μετάβασής του στην Κροατία για την κηδεία της μητέρας του) συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.
Επίσης αναμένονται και αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς όλα δείχνουν ότι θα επανέλθουν κάτω από τα δοκάρια ο Θεοδωρόπουλος, σαν σέντερ μπακ ο Γκόλιας και πολλές πιθανότητες να είναι αριστερό μπακ συγκεντρώνει ο Μονιάκης.
Σίγουρα δεν ξέρουμε πώς σκέφτεται ο Πάους αλλά μάλλον μια πιθανή ενδεκάδα είναι αυτή των Θεοδωρόπουλου, Μονιάκη, Φάρκας, Γκόλια, Ρέντζα, Μασαλέσα, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδη, Αβραάμ ή Ναβάρο. Θέση διεκδικεί και ο Αναστασόπουλος.
Η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι και οι παίκτες θα προπονηθούν στην Αθήνα. Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός Αντρέας Πάους είναι οι Ξενοδόχοφ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Ναβάρο, Μονιάκης, Κοντόρ, Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Αναστασόπουλος, Γκουλουζάντε, Βαρέλα, Αβραάμ, Γκαγέχο, Κουτσιανικούλης, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης και Τσάκο.

 

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ
Οπως έγινε και επίσημα γνωστό στον αγώνα ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης στο ΑΕL FC Arena, παρότι είχε γενική είσοδο 10 ευρώ, κόπηκαν μόλις 1.266 εισιτήρια, που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, σε αγώνα πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα για την ΑΕΛ, την σεζόν 2016-2017!

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
Οριστικοποιήθηκε για το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με την ηγεσία της Super League και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η συνάντηση, σύμφωνα με ενημέρωση της ΓΓΑ, θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή της συνάντησης. Από τη Super League θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης, ενώ τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα εκπροσωπήσουν οι Γιάννης Βρέντζος (Ολυμπιακός), Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ) και Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass